Onun yerine Conecto almışlardı.BMC 2012 de bir tane metrobüse özel model üretmişti fuarda proof-of-concept olarak göstermişti de kaldı öyle.
BMC metrobüse siyasi sebeplerden ötürü bu aralar yanaşılmaz gibi geliyor bana
O araç O-5025 kapı kodlu, 2022 model idi.Birde yeni alınan otokar yanmıştı sanırım. O da vardı. Aralarının bozulma sebebi bence Kent XL modeli yüzünden
Ya nereye iyi yapabilirler Otokar eski Otokar değil yurtdışına kaliteli yapıp şehiriçinde kaliteden ödün veriyorlar 2022 2023 model metrobüs Hararet yapıyor motor arızası veriyor klima arızası veriyor nasıl iyi olabiliyor anlamıyorumKim ne derse desin ben Otokar'ın metrobüs araçlarını da seviyorum. Daha iyilerini de üreteceklerine inancım sonsuz.
Hocam 2011 ile 2012 de iyi değildi Otokarın prime dönemi İETT için ürettiği 2013 modeldi öholardaki 2013 modeller de kötü,2019 a kadar gerçekten idare eder ama 2019 sonrası tamamen rezaletBenim için 2011-2018/19 model arası Kent LF/290 LF başyapıt resmen fakat 2018 sonrasını artık sevemiyorum. Son sevebileceğim Kent modeli A-1860 ve A-1863'ün
Altına imzamı atarımYa nereye iyi yapabilirler Otokar eski Otokar değil yurtdışına kaliteli yapıp şehiriçinde kaliteden ödün veriyorlar 2022 2023 model metrobüs Hararet yapıyor motor arızası veriyor klima arızası veriyor nasıl iyi olabiliyor anlamıyorum
Ben inanıyorum o 2025 araçlarını da seviyorum motoru ruhsuz olsa bile. Otokar'ı geç Conectolardan bazıları bile kronik arızalı (A-1753 gibi)Ya nereye iyi yapabilirler Otokar eski Otokar değil yurtdışına kaliteli yapıp şehiriçinde kaliteden ödün veriyorlar 2022 2023 model metrobüs Hararet yapıyor motor arızası veriyor klima arızası veriyor nasıl iyi olabiliyor anlamıyorum
Yani bilemedim. 2011 model olup 2025'te hala çalışabiliyorsa iyidir bence. Zaten 2011 model 3-4 model araç kaldı. Kent 290LF, BMC Procity, Conecto ve Belde.Hocam 2011 ile 2012 de iyi değildi Otokarın prime dönemi İETT için ürettiği 2013 modeldi öholardaki 2013 modeller de kötü,
Conecto da kaç tane kronik arıza gördünüz Otokar da kaç Conecto yu Otokar gibi boş bir markayla kıyaslamak Conecto ya ayıptırBen inanıyorum o 2025 araçlarını da seviyorum motoru ruhsuz olsa bile. Otokar'ı geç Conectolardan bazıları bile kronik arızalı (A-1753 gibi)
Bu şehirde görmek istemediğim tek marka Akia, bunun dışında her türlü modele kabulüm.
Bana göre en iyisi Citaro. Türkiye’de üretilen araçların hepsi birbirine benziyorConecto da kaç tane kronik arıza gördünüz Otokar da kaç Conecto yu Otokar gibi boş bir markayla kıyaslamak Conecto ya ayıptır
Koltuk düzeni olarak çarpılmış olur özellikle en arkaGüleryüz körüklü üretse nasıl olur acaba üretse keşke
Conecto’nun yeni kasası çok ruhsuz otokar en iyilerdenConecto da kaç tane kronik arıza gördünüz Otokar da kaç Conecto yu Otokar gibi boş bir markayla kıyaslamak Conecto ya ayıptır
Akia LF18 (!)Güleryüz körüklü üretse nasıl olur acaba üretse keşke
Çünkü Kent’in tasarımında değiştirilebilecek hiç bir şey yok aracın kimliği haline gelmiş bir tasarım ve yedek parça imkanını kolaylaştırıyor. Tek “kusur”u ilk zamanlarda çok dikdörtgen olmasıydı da sonraki kasada yok. Sultan’da değişiyor son tasarımı çok güzel onun bence.Aynı tasarımı itelemeseler daha iyi olur
konkordatodan kurtulursa böyle bir şey süper olur LF25 ile de tecrübe kazandılar LF25 motoru ile çok iyi olurAkia LF18 (!)![]()
Mercedes her zaman iyidir. Trim sesi 0’a yakın, konforluConecto’nun yeni kasası çok ruhsuz otokar en iyilerden
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.