Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Acaba İstanbulun Minibüsleri Diye bir Başlık Açılabilirmi Minibüs Fotoğrafları Paylaşmak Amacıyla Sonuçta Bu Forumun Asıl Amacı toplu taşıma Araçları diye biliyorum ?

Acaba İstanbulun Minibüsleri Diye bir Başlık Açılabilirmi Minibüs Fotoğrafları Paylaşmak Amacıyla Sonuçta Bu Forumun Asıl Amacı toplu taşıma Araçları diye biliyorum ?
Forumun Adı "İstanbul Ulaşım".İstanbul'un ulaşımı ile ilgili her türlü başlık açılabilir.Sadece İETT değil

Konu sahibi
Merhaba mevcut hocam sadece aktif kullanılmıyor

Konu sahibi
Merhaba mevcut hocam sadece aktif kullanılmıyor

Sadece Arnavutköydeki minibüsler içinde başlık açmıştım. Aktif olmadı

Konu 'İBB'nin Arnavutköydeki MD kodlu yeşil minibüs projesinden fotoğraflar'

https://wowturkey.com/konu/ibbnin-a...-yesil-minibus-projesinden-fotograflar.11446/

O araç "İETT." 'nin elindeydi 2013 yılında "BMC." mali krize girince araçların bir kısmını veremedi ve "ÖHO." 'culara sattılar.🤝🤝🤝
Bu modeller çok çabuk yıprandı. En bakımlısı C-379'un eski aracıydı, şimdiki aracı Güleryüz Cobra.

Acaba Karsan E Jest'ler yani Adabüs'ler ile İstanbul'da personel taşıyorlar mıdır

Berlin yüzölçümü: 892 km2
Berlin nüfusu: 3,8 milyon

İstanbul yüzölçümü: 5461 km2
İstanbul nüfusu: 15,7 milyon

İstanbul yüzölçümü/Berlin yüzölçümü: 6,12
İstanbul nüfusu/Berlin nüfusu: 4,13

Yani İstanbul, Berlin’den yaklaşık 6 kat büyükken, nüfusu Berlin’in 4 katı. Bu da demek oluyor ki Berlin aslında daha yoğun bir şehir İstanbul’dan. Ama Berlin’de araç trafiği çok azken İstanbul’da aşırı. İlginç bir istatistiktir bu. Kendi keşfimdir. The Bus sağ olsun. 😁

Ekleme: Otobüs oranı bakımından da Berlin üstündü, özellikle körüklü oranı olarak İstanbul’dan kat kat üstün. Üstelik Berlin’de her yerde tren olmasına rağmen.

Son düzenleme:
Şuan saat 11:52 A-1820'de sinyal sorunları var. Hep 25-30 dk da bir sinyali yenileniyor. Bu araca binmem gerek fakat şuan nerede onu bile bilmiyorum. Bu sorunun kesinlikle çözülmesi gerek

Ekli dosyayı görüntüle 78857
Her sabah 76O da yaşadığım sorundu 😂😂 Arel üniversitesi durağında 89F yi görünce anlıyordum ki 76O da 5 dakika sonra gelir ve geliyordu gerçekten tecrübe diyelim 😉😁

Geri
Üst Alt