Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Bence koskoca marka uygun şekilde tasarlar yeniden iç düzeni ve motor önünü normal basamaksız karşılıklı 2 li koltuk yapabilir
Son kasada düzettiler de hala engelli/yaşlı düşmanı bütün koltuklar yukarıda otobüsün kendisi de biraz yüksek diye hatırşıyrım

Konu sahibi
Son kasada düzettiler de hala engelli/yaşlı düşmanı bütün koltuklar yukarıda otobüsün kendisi de biraz yüksek diye hatırşıyrım
Güleryüzden bahsediyorsak kesinlikle katılıyorum. Tüm arka koltukları kral tahtına çıkar gibi basamaklı

Son kasada biraz basamaksız koltuk eklediler orta sahanlığın oraya ve en arka motor yanı koltukları aşağı çektiler

Güleryüzden bahsediyorsak kesinlikle katılıyorum. Tüm arka koltukları kral tahtına çıkar gibi basamaklı
Güleryüz bana göre en underrated otobüslerden biri. Yaklaşık 10-15 sene çift katlılarını seyrettim ve gerçekten çok sağlamlardı

İETT ile Eshot aynı anda ihale açsa keşke 2 tarafta dw aksiyon olur patlamış mısırla okurum artık forumu

Geri
Üst Alt