1997 Karapınar Kazası. MB Türk hayatta olmasını hükümetin yürttüğü başarılı örtbas kampanyasına borçludurMercedes her zaman iyidir.
1997 Karapınar Kazası. MB Türk hayatta olmasını hükümetin yürttüğü başarılı örtbas kampanyasına borçludurMercedes her zaman iyidir.
Bence koskoca marka uygun şekilde tasarlar yeniden iç düzeni ve motor önünü normal basamaksız karşılıklı 2 li koltuk yapabilirKoltuk düzeni olarak çarpılmış olur özellikle en arka
Diğer markanın da metrobüsünde yangın çıktı. Araç daha iki yaşındaydı.1997 Karapınar Kazası. MB Türk hayatta olmasını Turgut Özal’ın yürttüğü başarılı örtbas kampanyasına borçludur
Son kasada düzettiler de hala engelli/yaşlı düşmanı bütün koltuklar yukarıda otobüsün kendisi de biraz yüksek diye hatırşıyrımBence koskoca marka uygun şekilde tasarlar yeniden iç düzeni ve motor önünü normal basamaksız karşılıklı 2 li koltuk yapabilir
1997 Karapınar kazasının bu kadar büyük bir felakete dönüşmesinin sebebi MB Türk’ün malzeme kalitesi olarak Türkiye’ye daha dandik araç satmasıDiğer markanın da metrobüsünde yangın çıktı. Araç daha iki yaşındaydı.
Güleryüzden bahsediyorsak kesinlikle katılıyorum. Tüm arka koltukları kral tahtına çıkar gibi basamaklıSon kasada düzettiler de hala engelli/yaşlı düşmanı bütün koltuklar yukarıda otobüsün kendisi de biraz yüksek diye hatırşıyrım
Eski kasadaki En arkadaki korkuluklu ekstra yüksek koltuğa bir gün oturup herkese tepeden bakmak istiyorumGüleryüzden bahsediyorsak kesinlikle katılıyorum. Tüm arka koltukları kral tahtına çıkar gibi basamaklı
Son kasada biraz basamaksız koltuk eklediler orta sahanlığın oraya ve en arka motor yanı koltukları aşağı çektilerSon kasada düzettiler de hala engelli/yaşlı düşmanı bütün koltuklar yukarıda otobüsün kendisi de biraz yüksek diye hatırşıyrım
Güleryüz bana göre en underrated otobüslerden biri. Yaklaşık 10-15 sene çift katlılarını seyrettim ve gerçekten çok sağlamlardıGüleryüzden bahsediyorsak kesinlikle katılıyorum. Tüm arka koltukları kral tahtına çıkar gibi basamaklı
KEŞKE ÖZELLİKLE ŞİLE HATLARINA BUNUN KÖRÜKLÜSÜ LAZIMIveco Streetway alsın İett otokar üretiyor hemde![]()
Güleryüz iç mekan fotoğrafın var mı çok merak ediyorumGüleryüzden bahsediyorsak kesinlikle katılıyorum. Tüm arka koltukları kral tahtına çıkar gibi basamaklı
Size 1 tane 2021 otokar hibe edelim bari körüklü ihtiyacınız var zatenKEŞKE ÖZELLİKLE ŞİLE HATLARINA BUNUN KÖRÜKLÜSÜ LAZIM
Şahinkaya sizinkilerden daha iyi bakarSize 1 tane 2021 otokar hibe edelim bari körüklü ihtiyacınız var zaten
Neyse siz şunu söyleyin 2006 citarolar gidince özlemiycek misinizŞahinkaya sizinkilerden daha iyi bakar
Otobüs olduğu icin cok asırı duygusal bakamıyorum maalesef. Biraz özlerimNeyse siz şunu söyleyin 2006 citarolar gidince özlemiycek misiniz
Hayır 2030da falan anmıycakmısınız adını Ah keşke olsa ds binsem demiycekmisiniz?Otobüs olduğu icin cok asırı duygusal bakamıyorum maalesef
Bir sürü yeni araç gelirHayır 2030da falan anmıycakmısınız adını Ah keşke olsa ds binsem demiycekmisiniz?
Özleyeceğim lütfen gitmesinlerNeyse siz şunu söyleyin 2006 citarolar gidince özlemiycek misiniz
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.