Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Ya nereye iyi yapabilirler Otokar eski Otokar değil yurtdışına kaliteli yapıp şehiriçinde kaliteden ödün veriyorlar 2022 2023 model metrobüs Hararet yapıyor motor arızası veriyor klima arızası veriyor nasıl iyi olabiliyor anlamıyorum
Ben inanıyorum o 2025 araçlarını da seviyorum motoru ruhsuz olsa bile. Otokar'ı geç Conectolardan bazıları bile kronik arızalı (A-1753 gibi)

Bu şehirde görmek istemediğim tek marka Akia, bunun dışında her türlü modele kabulüm.

Son düzenleme:
Konu sahibi
Hocam 2011 ile 2012 de iyi değildi Otokarın prime dönemi İETT için ürettiği 2013 modeldi öholardaki 2013 modeller de kötü,
Yani bilemedim. 2011 model olup 2025'te hala çalışabiliyorsa iyidir bence. Zaten 2011 model 3-4 model araç kaldı. Kent 290LF, BMC Procity, Conecto ve Belde.

Procity en kötüsü. Conecto en iyisi. 290LF'de iyi bence. Hala çalışabiliyorsa çokta kötü değil. Sonuçta 2012 TCV çalışamıyor. 2013 Man C-1900 hariç yok. Tezeller gittikçe azalıyor. 2011 modele göre iyi yinede

Ben inanıyorum o 2025 araçlarını da seviyorum motoru ruhsuz olsa bile. Otokar'ı geç Conectolardan bazıları bile kronik arızalı (A-1753 gibi)

Bu şehirde görmek istemediğim tek marka Akia, bunun dışında her türlü modele kabulüm.
Conecto da kaç tane kronik arıza gördünüz Otokar da kaç Conecto yu Otokar gibi boş bir markayla kıyaslamak Conecto ya ayıptır

Aynı tasarımı itelemeseler daha iyi olur
Çünkü Kent’in tasarımında değiştirilebilecek hiç bir şey yok aracın kimliği haline gelmiş bir tasarım ve yedek parça imkanını kolaylaştırıyor. Tek “kusur”u ilk zamanlarda çok dikdörtgen olmasıydı da sonraki kasada yok. Sultan’da değişiyor son tasarımı çok güzel onun bence.

Konu sahibi
Son kasada düzettiler de hala engelli/yaşlı düşmanı bütün koltuklar yukarıda otobüsün kendisi de biraz yüksek diye hatırşıyrım
Güleryüzden bahsediyorsak kesinlikle katılıyorum. Tüm arka koltukları kral tahtına çıkar gibi basamaklı

Son kasada düzettiler de hala engelli/yaşlı düşmanı bütün koltuklar yukarıda otobüsün kendisi de biraz yüksek diye hatırşıyrım
Son kasada biraz basamaksız koltuk eklediler orta sahanlığın oraya ve en arka motor yanı koltukları aşağı çektiler

Geri
Üst Alt