Hiçbir fikrim yok valla
hiç türk bayraklı karsan görmemiştim bir iett aracındaki en ağır modifikasyon olabilirBenden taze taze bir Karsan fotoğrafı gelsin.
K1216 / 33TE Giyimkent-EminönüEkli dosyayı görüntüle 75865
El freni olması lazım . İmdatı çekip araçtan iniyorlar, küçük bir kol , hemen şoförün solunda cam altında
Doğru imdat freni olabilirEl freni olması lazım . İmdatı çekip araçtan iniyorlar, küçük bir kol , hemen şoförün solunda cam altında
Bana da uygundurMesela hermesten ss aldım diyelim
Görsel alıntı: @Hermes diye de ekleyebilirim böylece çalıntı ss olmaz. Herkes ne diyor bu duruma etiketleyeyim
@marmaray bağımlısı @Karatas10 @İettci @Yasin190754 @tolga
Hocam beni banlayin Otokar kötülemekten bu arada moderatörlüğünüzü kutluyorum bu kadar kısa sürede bu kadar yükselmek büyük başarı tebriklerBu arada madem moderatör oldum. Ben halkın adamıyımeğer fikirleriniz/yapılması gereken şeyler olursa bana söyleyebilirsiniz. Ortak amacım hep birlikte rahat olduğumuz ve konuştuğumuz bir ulaşım formu ortamı oluşturmak
Çok teşekkür ederim. Sizler sayenizde. Herkes bu işin parçasıHocam beni banlayin Otokar kötülemekten bu arada moderatörlüğünüzü kutluyorum bu kadar kısa sürede bu kadar yükselmek büyük başarı tebrikler
Valla moderatörlüğü herkes yapamaz ama sizin yapabileceğinizden hiç kuşkum yok başarılarÇok teşekkür ederim. Sizler sayenizde. Herkes bu işin parçası
Hayırlı olsun kardeşim başarılarının devamını dilerimÇok teşekkür ederim. Sizler sayenizde. Herkes bu işin parçası
Bence İETT ve KBB'si birlikte hareket edip çok güzel kararlar alabilirler aslında. Çünkü birbiriyle bu kadar iki yakın şehir ve insanlarda gidiyorlar. Böyle bir şeyin gerçekleşmesini isterdim. Bu arada çok teşekkür ederimHayırlı olsun kardeşim başarılarının devamını dilerim
Benim aslında yanlış giden bir uygulamayı düzeltmek gibi bir önerim var, Şifa Mahallesine giden tüm otobüsler yanyolu kullanıyor lakin Şifa Mahallesini Kocaeli Ulaşımı ile birleştiren bir nokta var halk arasında adı Ferro Döküm, Kent Önü, Shell olarak bilinen yer buradan geçen İETT hattı yok, özellikle 133Ş, 133TM ve 133M gibi hatları Tuzla Köprüsü - D100 Güney Yanyol - Şifa Mahallesi (Eski 17B durağı) - Şifa Mahallesi Üst geçitten dönerek - Şifa Mahallesi - Atatürk Caddesi - Egemenlik Caddesi şeklinde devam ettirerek aynı şekilde gidiş yönünde Egemenlik Caddesinden sonra Atatürk Caddesi - Şifa Mahallesi (buraya açık tabela durak konulacak), Tuzla Köprüsü (200 durağı yanına açık tabela durağı asılacak) bu şekilde düzenleme yapılması gerekmektedir.
130Ş ve 500T gidiş yönünde kullandığı Tuzla Köprüsü durağının tabelası altına "133Ş, 133M, 133TM hatları bu durakta durmaz" yazısı eklenmelidir.
Bence İstanbul-Kocaeli seferlerine İETT otobüsleri de gitmeli. Sadece Ulaşımpark otobüsleri İstanbul'a geliyor bildiğim kadarıyla.Bence İETT ve KBB'si birlikte hareket edip çok güzel kararlar alabilirler aslında. Çünkü birbiriyle bu kadar iki yakın şehir ve insanlarda gidiyorlar. Böyle bir şeyin gerçekleşmesini isterdim. Bu arada çok teşekkür ederim
Benim o kadar çok önerim var ki Tuzla bölgesine hakim olduğum için bir sürü hat önerisi ve hat iyileştirmesi çıkarırım. İETT ve Ulaşımpark karşılıklı birbirine hat açabilirler.Bence İETT ve KBB'si birlikte hareket edip çok güzel kararlar alabilirler aslında. Çünkü birbiriyle bu kadar iki yakın şehir ve insanlarda gidiyorlar. Böyle bir şeyin gerçekleşmesini isterdim. Bu arada çok teşekkür ederim
A-1517'nin yeni aracını takip etme hevesine inanılmaz Isuzu sevgisi o zaman başlamıştı. İyiki de heves etmişim. Şuan Isuzu Citiport gözüme çok güzel geliyor cidden. A-1517'ye gelirsek biraz hayal kırıklığı yaşadım ama sürekli bindiğim 89A hattında Isuzu olması açısından mutluyumIsuzu'nun havalandırmaları bol ve arka tasarımı da agresif güzel bence.
Siyah gri Isuzu metrobüs olsa daha da beğenirsinA-1517'nin yeni aracını takip etme hevesine inanılmaz Isuzu sevgisi o zaman başlamıştı. İyiki de heves etmişim. Şuan Isuzu Citiport gözüme çok güzel geliyor cidden. A-1517'ye gelirsek biraz hayal kırıklığı yaşadım ama sürekli bindiğim 89A hattında Isuzu olması açısından mutluyum
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.