Hocam onu nerden anlıyoruzC-368 full aynı şoför görünüyor sistemde.
Hocam onu nerden anlıyoruzC-368 full aynı şoför görünüyor sistemde.
O şöyle 4.levent durağına kadar binenler 2 bilet basıyor sonra şoför kendi anahtarı denen birşey ile Validatörü tek bilete ayarlıyor yani 4.levent sonrasındaki duraklardan binenler tek bilet basıyor o anahtar dene şey bu işe yarıyorBu akbile anahtar gibi bir şey basıyorlar o sıkıntı oluyor galiba, bir kere binmiştim akbil hata veriyordu şöför basıp devam ediyordu en son şöför değiştirirken ufak akbil sıkıntısı yaşadılar ondan sonra normaldi
Parantez içindeki kodu hep aynı. değişmemiş -43 olarak sanırım öyle anladı. Bence -43 o aracın kaçıncı araç olduğunu bildiriyor ama burada fikir ayrılığı yaşıyoruzHocam onu nerden anlıyoruz
Bunu 50K’de ÖHO’da yaşadım diye hatırlıyorum. Şöför değişimi yanlış hatırlamıyorsam Şehitlik’ten çıkarken olmuştu hattaO şöyle 4.levent durağına kadar binenler 2 bilet basıyor sonra şoför kendi anahtarı denen birşey ile Validatörü tek bilete ayarlıyor yani 4.levent sonrasındaki duraklardan binenler tek bilet basıyor o anahtar dene şey bu işe yarıyor
Pardon o zaman o şey her şoför Validatöre şoför kartını okutur böylece İETT o araca şoför bindiğini anlar yeni şoför de kendi kartını okutması lazım yoksa ceza bile yerBunu 50K’de ÖHO’da yaşadım diye hatırlıyorum. Şöför değişimi yanlış hatırlamıyorsam Şehitlik’ten çıkarken olmuştu hatta
Yayla da oturmuyor muydun sen. 500T ile nerede birleşiyon. Senin okulu diğer kıtada mı verdilerC-368 gerçekten mükemmel bir araç . Bir kez bindim ama hayran bıraktı . Denk düşersen C-444’e de bin . 2-3 kez denk geldim okula giderken o da çok güzel . Yatırım tavsiyesidir![]()
Her istanbullu 500tyi tadacaktırYayla da oturmuyor muydun sen. 500T ile nerede birleşiyon. Senin okulu diğer kıtada mı verdiler![]()
HahahahahahahahhaYayla da oturmuyor muydun sen. 500T ile nerede birleşiyon. Senin okulu diğer kıtada mı verdiler![]()
Evimden çıkmaya üşenen 1 saatlik otobüs yolcuğunda başım hemen ağrımasına rağmen tattıysam gerçekten herkes tadacaktırHer istanbullu 500tyi tadacaktır
Haliç te de olduğunu yeni öğrendimHahahahahahahahha
Benim salaklığım ya , gittim medipol yazacam da yazacam diye . Kavacıkta olan çıktı yahu . 3 senedir filan 500T , 500L filan kullanıyorum . Denk geliyor bazı güzel araçlar
Sen en azından 1 saat tatmışsın . Benim Edirnekapıya gelmem 1 buçuk saat , sabahın trafiğinde karşıya geçmem 1 saat . Ömrüm çürüdüEvimden çıkmaya üşenen 1 saatlik otobüs yolcuğunda başım hemen ağrımasına rağmen tattıysam gerçekten herkes tadacaktır![]()
methbüs edirnekapıya gitmiyor muSen en azından 1 saat tatmışsın . Benim Edirnekapıya gelmem 1 buçuk saat , sabahon trafiğimde karşıya geçmem 1 saat . Ömrüm çürüdü
Yayla’dan Methbüs’mü varmethbüs edirnekapıya gitmiyor mu
Yayladan “tramvay” 4Yayla’dan Methbüs’mü var![]()
Yok yok bende sağlam tattım 2 saat 15 dakika sürdü ama değdi de. Benim okul 15 km yakınlıkta olmasına rağmen 1 buçuk saatte gidiyordum artık kurtuldumSen en azından 1 saat tatmışsın . Benim Edirnekapıya gelmem 1 buçuk saat , sabahın trafiğinde karşıya geçmem 1 saat . Ömrüm çürüdü
O da yok ahhahahaYayladan t4
İnşallah bu sene bende kurtulucamYok yok bende sağlam tattım 2 saat 15 dakika sürdü ama değdi de. Benim okul 15 km yakınlıkta olmasına rağmen 1 buçuk saatte gidiyordum artık kurtuldum
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.