Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Türkiye Ulaşımı adlı kategori bulamadığım için İstanbul Ulaşım altında açtım fakat Türkiye'nin her yerindeki Citiportları paylaşabilirsiniz.

Tek önceliğim var: Kendi çekmiş olduğunuz fotoğraflar olsun mümkünse. Google'dan alıntı olmasın.
Hocam Diğer Şehirler'de orası

130Ü hangi hattı? 130G projesi vardı zamanında Gebze-Harem minibüscülerinin yüzünden açılamayan zaten aynı camia 130Ş'ninde Üsküdara uzatılmasını istememiş, Harem'e çalışmasına ayaklanmıştı. Minibüscüler normalde otobüs hatlarını yer bitirirdi, Marmaray 17B'yi yiyip bitirdi.
Şimdi Gebze-Harem minibüsü artık Gebze-Küçükyalı oldu. Belki minibüse alternatif bu hat açılabilir.

Şimdi Gebze-Harem minibüsü artık Gebze-Küçükyalı oldu. Belki minibüse alternatif bu hat açılabilir.
Onların aslında Tavşantepe Metroya kadar geri çekilmesi gerekiyordu, Küçükyalıya çekilmelerinin sebebi M4 Metrosu ise Küçükyalıya kadar gitmesine gerek yok, Tavşantepe Metro - Gebze arasında bir ulaşım eksikliği var. Yok biz böyle iyiyiz diyorlarsa 130Ü hattını açmak için artık engel kalmamıştır gönül rahatlığıyla açılmasının vakti gelmiştir. He yok 130Ş var diyorsanız 130Ş yi eskisi gibi Harem Peronlara alalım.

Ama benim önerdiğim bu değil
130Ü Yunus Emre Lisesi - 133Ş gibi Gümüşpınar Camisine gelecek oradan 130Ş eski güzergahı Fatih Caddesi - Hürriyet Caddesi - Egemenlik Caddesi - Tersane Köprüsüne gelecek - ardından ver elini Üsküdardan dönerek Harem Peronlarda son bulacak.

Türkiye Ulaşımı adlı kategori bulamadığım için İstanbul Ulaşım altında açtım fakat Türkiye'nin her yerindeki Citiportları paylaşabilirsiniz.

Tek önceliğim var: Kendi çekmiş olduğunuz fotoğraflar olsun mümkünse. Google'dan alıntı olmasın.
Arka 4'lü bağdaş kurulması için yapılmış bence.

Ekli dosyalar

• indir (5).jpeg
    indir (5).jpeg
    2.7 KB · Görüntüleme: 22
Konu sahibi
@Arsen hocam başlığı geri açıyorum. Buradaki konuşmaya ihtiyacımız var.

Ayrıca arkadaşlar sizden ricam kişisel mevzularınızı buraya sürüklemeyin. Çok karışmayı seven biri değilim zaten

Konu sahibi
Hemen konuyu dağıtmadan söyleyip geçeyim , başımıza adam gibi moderatör getirilmesinden çok mutlu oldum . Yönetici ekibe teşekkür ederim . Tarafsız ve günün büyük bir vaktinde aktif tam aradığımız 😍😍 Hayırlı olsun @Rick Grimes
Teşekkür ederim. Ödül olarak ilk işim seni banlıyorum 😅

Konu sahibi
ve karışmak gibi olmasın dediğim gibi çok sevmem ama yeni açtığım başlık ekran görüntülerinden ibaret olsa daha hoş durur. Vermeniz gereken cevapları Alıntı butonuna tıklayarak buradan cevap verirsek daha düzenli gözükecektir

Geri
Üst Alt