Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Bu akbile anahtar gibi bir şey basıyorlar o sıkıntı oluyor galiba, bir kere binmiştim akbil hata veriyordu şöför basıp devam ediyordu en son şöför değiştirirken ufak akbil sıkıntısı yaşadılar ondan sonra normaldi
O şöyle 4.levent durağına kadar binenler 2 bilet basıyor sonra şoför kendi anahtarı denen birşey ile Validatörü tek bilete ayarlıyor yani 4.levent sonrasındaki duraklardan binenler tek bilet basıyor o anahtar dene şey bu işe yarıyor

O şöyle 4.levent durağına kadar binenler 2 bilet basıyor sonra şoför kendi anahtarı denen birşey ile Validatörü tek bilete ayarlıyor yani 4.levent sonrasındaki duraklardan binenler tek bilet basıyor o anahtar dene şey bu işe yarıyor
Bunu 50K’de ÖHO’da yaşadım diye hatırlıyorum. Şöför değişimi yanlış hatırlamıyorsam Şehitlik’ten çıkarken olmuştu hatta

Bunu 50K’de ÖHO’da yaşadım diye hatırlıyorum. Şöför değişimi yanlış hatırlamıyorsam Şehitlik’ten çıkarken olmuştu hatta
Pardon o zaman o şey her şoför Validatöre şoför kartını okutur böylece İETT o araca şoför bindiğini anlar yeni şoför de kendi kartını okutması lazım yoksa ceza bile yer

Konu sahibi
C-368 gerçekten mükemmel bir araç . Bir kez bindim ama hayran bıraktı . Denk düşersen C-444’e de bin . 2-3 kez denk geldim okula giderken o da çok güzel . Yatırım tavsiyesidir 🤣
Yayla da oturmuyor muydun sen. 500T ile nerede birleşiyon. Senin okulu diğer kıtada mı verdiler 😅

Yayla da oturmuyor muydun sen. 500T ile nerede birleşiyon. Senin okulu diğer kıtada mı verdiler 😅
Hahahahahahahahha
Benim salaklığım ya , gittim medipol yazacam da yazacam diye . Kavacıkta olan çıktı yahu . 3 senedir filan 500T , 500L filan kullanıyorum . Denk geliyor bazı güzel araçlar

Evimden çıkmaya üşenen 1 saatlik otobüs yolcuğunda başım hemen ağrımasına rağmen tattıysam gerçekten herkes tadacaktır 😅
Sen en azından 1 saat tatmışsın . Benim Edirnekapıya gelmem 1 buçuk saat , sabahın trafiğinde karşıya geçmem 1 saat . Ömrüm çürüdü

Konu sahibi
Sen en azından 1 saat tatmışsın . Benim Edirnekapıya gelmem 1 buçuk saat , sabahın trafiğinde karşıya geçmem 1 saat . Ömrüm çürüdü
Yok yok bende sağlam tattım 2 saat 15 dakika sürdü ama değdi de. Benim okul 15 km yakınlıkta olmasına rağmen 1 buçuk saatte gidiyordum artık kurtuldum

Geri
Üst Alt