Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Beni aktarmaya zorlayamazsın.
Aktarma bana eğer yolumdan saptırmıyorsa mantıksız gelmiyor. Ben taksim’e gitmek istiyorum, beşiktaş’a gitmek istiyorum İETT beni resmen yaka paça sürükleyerek Alibeyköy’e götürüyor. Fakat Zincirlikuyu’ya gitmek istediğimde aynı Alibeyköy bana zor gelmiyor, uçarak gidiyorum resmen. Neden? Çünkü Alibeyköy yolumun üstünde bir yer oluyor. Gitmek için bir yerlere sapmıyorum.

Gittiğin yere göre mantıklı işte , ters kalıyorsa bu iett nin ahmaklığıdır
EVET. İETT ARABALARINDAN İNİP OTOBÜSLERİNİ KULLANSALAR 1 HAFTALIĞINA EN AZINDAN HER ŞEYİMİZ DÜZELECEK. Gidip binevler’deki adamı sırf hacıosman’a gitmek için, yeşilpınar’daki adamı. Yenikapı için, alibeyköy’e sürüklemek nasılmış görsünler

Otogar yaptılar Alibeyköy’e bizim İETT TM hat dışında bir şey geçirmiyor. Yahu önemli yerlere hat koy, insanlar şu otogarı kullanmak için sebep bulsunlar.

Konu sahibi
Kendi açtığım başlığımın bildirimlerini kapattırdınız teşekkürler. Genel olarak:

Semih'in huzuru bozduğunu görmedim

Diğer arkadaşın Furry ve SG-220 hesabıyla bozuyordu fakat şuanda bozuyor dersem adamın hakkına girmiş olurum. Şuanki hesabıyla gayet iyi gidiyor.

Aranızdaki kişisel mevzuları atmazsanız çoğu insanlar benim gibi başlığı terk eder

Konu sahibi
Hemen konuyu dağıtmadan söyleyip geçeyim , başımıza adam gibi moderatör getirilmesinden çok mutlu oldum . Yönetici ekibe teşekkür ederim . Tarafsız ve günün büyük bir vaktinde aktif tam aradığımız 😍😍 Hayırlı olsun @Rick Grimes
Teşekkür ederim. Ödül olarak ilk işim seni banlıyorum 😅

IMG_0510.jpeg

M4685 —> Verilen depara yanlış yerden başladı / Araca İstifra

Konu sahibi
ve karışmak gibi olmasın dediğim gibi çok sevmem ama yeni açtığım başlık ekran görüntülerinden ibaret olsa daha hoş durur. Vermeniz gereken cevapları Alıntı butonuna tıklayarak buradan cevap verirsek daha düzenli gözükecektir

ve karışmak gibi olmasın dediğim gibi çok sevmem ama yeni açtığım başlık ekran görüntülerinden ibaret olsa daha hoş durur. Vermeniz gereken cevapları Alıntı butonuna tıklayarak buradan cevap verirsek daha düzenli gözükecektir
Fotonun altına yazı yazmakta problem var mı peki ?

Geri
Üst Alt