Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Ekli dosyayı görüntüle 75513
Görevden kacmış bu A-1547 :D 89K gibi uzun hatta calışıyor birde yorumları alalım arkadaşlar
Ya ben İETT yi anlamıyorum zaten 89K gibi köklü bir hattı önce Aksaray dan kisalttilar 89K-1 in seferleri 89K dan daha çok çünkü birde böyle durum oluyor gerçekten büyük rezillik birde araç İoaş olarak ilk araç yoksa ilk sefer 05.20 de başlıyor

Konu sahibi
İOAŞ'ta 500'den başlıyor -> -501, -503, -505, -507, -509 gibi gidiyor kaçıncı araç olduğu ordan anlaşılabilir
ÖHO'Da -> direkt -1, -3, -5 diye gittiği için rahat
İETT'de böyle olay yok şoförün kodu var. Aynı kodun olduğu seferde aynı şoförler diğerlerinde değişiyor

Keşke bazı trafikli caddelerde en azından 1 km de olsa otobüsler için yeraltı battı-cikti tüneli olsa...

İstanbul trafiği otobüslere de vuruyor...
Otobüsler durağa geç geliyor, gidemiyor..

Metro yapmaktan da daha ucuz olur yerin 5-10 metre altına yapılır tünel kepçelerle kazilir🤌🤔 Mantıklı mi?

Keşke bazı trafikli caddelerde en azından 1 km de olsa otobüsler için yeraltı battı-cikti tüneli olsa...

İstanbul trafiği otobüslere de vuruyor...
Otobüsler durağa geç geliyor, gidemiyor..

Metro yapmaktan da daha ucuz olur yerin 5-10 metre altına yapılır tünel kepçelerle kazilir🤌🤔 Mantıklı mi?
Otobüs şeridi geliyor zaten tünel güzel olurdu ama

Konu sahibi
@Semih19-2 sana 36V-1 çok kısa haklısın diyordum meğersem dibimde de aynı kısalıkta hat varmış unutmuşum :D

Ekran görüntüsü 2025-07-30 193013.png

MR52 cidden uzatılmasına rağmen kısa hatmış. Ortalama 25 ile 35 dakika sürüyor trafiksiz. Sana dediğim buydu mesela. Bak 12:10 - 12:43 33 dk sürmüş diğer sefer hemen 17 dk sonra 13:00'da. Bu sayede daha sık sefer yapıyor dinlenmek yerine

Konu sahibi
@Semih19-2 sana 36V-1 çok kısa haklısın diyordum meğersem dibimde de aynı kısalıkta hat varmış unutmuşum :D

Ekli dosyayı görüntüle 75528

MR52 cidden uzatılmasına rağmen kısa hatmış. Ortalama 25 ile 35 dakika sürüyor trafiksiz. Sana dediğim buydu mesela. Bak 12:10 - 12:43 33 dk sürmüş diğer sefer hemen 17 dk sonra 13:00'da. Bu sayede daha sık sefer yapıyor dinlenmek yerine
Ulan açtım yine lanet ağzımı

Ekran görüntüsü 2025-07-30 194425.png

Şoföre dinlenmeden ikinci seferini yaptırdım :D affet abi

Ekli dosyayı görüntüle 75528

Keşke bizde de daha az dinlenme süresiyle , daha sık sefer yapılsa . Ben sitede küçük photoshoplar yaparak şöyle olsa daha iyi olabilir diye düşündüm ama benim fikrim tabii ( kötü kalite için özür diliyorum pc nin capture modunda sıkıntı var , yakınlaştırınca hafif daha iyi gözüküyor )
Baya da bonkörmüşüm yahu 10 dakika fazla sanki 😆

Ekli dosyalar

• IMG_0483.jpeg
    IMG_0483.jpeg
    5.4 MB · Görüntüleme: 20
Valla attığım görseldeki araç durağa gelip seferi bittiğinde diğer seferin saati gelmişti. Şoföre de helal olsun hiç dinlenmeden kalkıp gitmiş :D procity trler dayanıklı en azından
Procityler iyi ya . Tek tük vasat var aralarında , yoksa canavar gibiler . Tabi 2017 model olmalarını göz ardı edemeyiz
Attığın resimde mesela hiç zorlanmıyordur , 2dk bekleyip gitse bile . Çok güzel araçlar

Redditte komiklik ariyorum suan
buna birden çok ve benim yaptığım gibi kategorili şekilde cevap verebilirsiniz normal otobüs: mercedes benz connecto mini otobüs: 35d otokar sultan iki katlı: daf optare metrobüs: ATPS phileas körüklü otobüs: karsan avancity körüklü

ARALARINDAN EN SEVDİĞİM: ATPS PHILEAS (MY BEST FRİEND)

Konu sahibi
Geri
Üst Alt