Fotoğraf çekimi üzerinden
Otokar metrobüs iyi değil 290LF kasa da arızalı hepO kadar da değil en az 2.750 - 3.000 çalışan vardır adalar dahil
290LF kasa + Akia metrobüs + solo akia + Otokar metrobüs 1.500'ü geçer zaten
Haklısın. Neden körüklü otobüs almazlar ki beceriksizler.Öho olmasa batçaniz zaten koruklunuz de yok İstanbulda bir tane koruklu nasil goremem pes be
Öho para kazanacak yaHaklısın. Neden körüklü otobüs almazlar ki beceriksizler.
Sonuçta çalışıyorlar. Hiç olmazlarsa daha kötüOtokar metrobüs iyi değil 290LF kasa da arızalı hep
Atabey bana de ki şurda haksızsın. Neden körüklü otobüs alınmıyor bu kente atabey neden neden neden atabey.Öho para kazanacak ya
Bırak körüklü otobüsü normali de alınmıyor. Körüklü bir nevi alındı diyebilirizAtabey bana de ki şurda haksızsın. Neden körüklü otobüs alınmıyor bu kente atabey neden neden neden atabey.
Akianin 18 metrelik modeli yok 690 mi ne varmis 16 milyonluk kentte solo calistiramazsin kadikoyde gordugum citarolarda insanlar kapiya yaslanmisti yani boyle bir sey mi olurAtabey bana de ki şurda haksızsın. Neden körüklü otobüs alınmıyor bu kente atabey neden neden neden atabey.
Anlamadığın şey şu körüklü karsanlar aslında metrobüs için üretilmişti. En son Conectolar alındı normal hatlar için 2012. Başka da bi sgm alınmadı.Bırak körüklü otobüsü normali de alınmıyor. Körüklü bir nevi alındı diyebiliriz
Sağlam körüklü ihalesi şart. 250-400 BandındaAnlamadığın şey şu körüklü karsanlar aslında metrobüs için üretilmişti. En son Conectolar alındı normal hatlar için 2012. Başka da bi sgm alınmadı.
Şimdi ihale verseler araçların hepsi gelmesi en kötü 4 yılı bulurSağlam körüklü ihalesi şart. 250-400 Bandında
Çamlıca yokuşunda yolcularla beraber aracı ittirmek istiyorsun senRedditte komiklik ariyorum suan
buna birden çok ve benim yaptığım gibi kategorili şekilde cevap verebilirsiniz normal otobüs: mercedes benz connecto mini otobüs: 35d otokar sultan iki katlı: daf optare metrobüs: ATPS phileas körüklü otobüs: karsan avancity körüklü
ARALARINDAN EN SEVDİĞİM: ATPS PHILEAS (MY BEST FRİEND)
Eshot citaro alacak paraya mı sahipmişIzmirde test edilen citaro var onu ne yapcaz ya eshot satin alirsa batarsiniz eshot citaro alirsa![]()
Ukome sitesi en üstlerde ne zaman yazmıyor ama yakınntarihİyi de ne zamanın kararı bu yani nerde yazıyor.
Eskiden nasıl hatlar kalkıyordu kim bilir artık sadece torpilbeyköy
Sevgili Karatas 6,5 yıldır neden alınmadı. Bunu sormakta haklı olduğumu düşünüyorum. Bakanlık izin vermiyormuş falan. Alan nasıl alıyor. Veya metrobüsleri nasıl nasıl ki peşin aldılarsa kredisiz, normal hatlara da birşeyler yapabilirlerdiBu olaylar yüzünden alınması zor
Otokar 900 otobüsü nasıl kısa bir sürede üretmişti 2013'te... Veya karsan 310 körüklü karsanı nasıl üretmişti 1 senede.Şimdi ihale verseler araçların hepsi gelmesi en kötü 4 yılı bulur
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.