mercedese metrobüs alımı için teklif göndermişlerdi, mercedes reddetti. mercedes de o zaman iett'ye mi ayıp etmiş oluyor?Ben diyeceğimi dedim, Mercedes'e ayıp ettiler.
mercedese metrobüs alımı için teklif göndermişlerdi, mercedes reddetti. mercedes de o zaman iett'ye mi ayıp etmiş oluyor?Ben diyeceğimi dedim, Mercedes'e ayıp ettiler.
o irfan demetin ezikliği ona bir şey denemezİETT, tarihi boyunca bu kadar rezil olmamıştır en azından yeni yapılan bir adet durağın haberini yapacak kadar.
Bu durum 2019'dan önceyse bir şey diyemem şayet bu tarihten sonraysa İETT'ye olan güvenlerini yitirmiş olabilirler.mercedese metrobüs alımı için teklif göndermişlerdi, mercedes reddetti. mercedes de o zaman iett'ye mi ayıp etmiş oluyor?
Akia'ya sadece metrobüs işi verilse yeterlidir, şehir içine kesinlikle dahil edilmemeli.Bence iett ye hangi yönetim gelirse gelsin, Akia metrobüs kesin alınır.
akia metrobüsü almak iyi bir seçenekti bence, metrobüsün gördüğü en iyi araçlardanBence iett ye hangi yönetim gelirse gelsin, Akia metrobüs kesin alınır.
şehir içinde gayet iyi araçlar, karoserisi güçlendirilmesi lazım bir tek motorla dengesizAkia'ya sadece metrobüs işi verilse yeterlidir, şehir içine kesinlikle dahil edilmemeli.
sanırım 2019dan sonra buBu durum 2019'dan önceyse bir şey diyemem şayet bu tarihten sonraysa İETT'ye olan güvenlerini yitirmiş olabilirler.
Gerçi A-1753'ün yaşadığı sıkıntılardan sonra ÖHO'nun da onlara olan güveni biraz sarsılmış olmalı.
İşte böyle çapsızların İETT yönetiminde yer almaması gerekiyor. Kurumu rezil etti boşu boşuna.o irfan demetin ezikliği ona bir şey denemez
@Mert. Değiştiğini değil aracının fabrikada üretim aşamasında olduğunu söylemişti sanırımA-1504 yanımdan geçti hâlen Temsa. Cidden yeni araç aldığı bilgisini nerden aldınız ?
Ekli dosyayı görüntüle 81494
Hmmm eğer öyleyse sıkıntı değil beklerim. Sırf her gün şu aracı konum yerinde "Şehit Er Necati Özgel Sokağı" yazmış olarak görmek istiyorum ama nafile@Mert. Değiştiğini değil aracının fabrikada üretim aşamasında olduğunu söylemişti sanırım
Hmmm eğer öyleyse sıkıntı değil beklerim. Sırf her gün şu aracı konum yerinde "Şehit Er Necati Özel Sokağı" yazmış olarak görmek istiyorum ama nafile
Şöyle bir mesaj buldumA-1504 2014 Model Temsa Avenue LF olan aracını 2025 model Conecto ile değiştirmiştir.Aracı yapılıyor şuanda
Bende bundan bahsediyordum . İnşallah fabrikada aracı yapılıyordur. 1504 ve 1751 biraz bizi bekletecek gibi duruyor .Şöyle bir mesaj buldum
Şöyle diyeyim, yaşlılara verilen ücretsiz kartlar zaten sıkıntı. İndirimli olması veya cüzi miktar olması onlar açısından iyi olabilir. Ayrıca öz kaynakları ile bakım yapılıyor ancak ekonomik durumdan dolayı maalesef ki yine de bakım kısmı sıkıntılı oluyor.Ne alakası var şimdi bunun, kendi öz kaynakları bakımlara yetmiyor mu? Bakım işini, Mercedes'e yetersiz deyip kendi yandaşlarına verdikleri için araçlar sürekli bozuluyor.
Diğer şehirlerin İstanbul kadar bütçesi yok, onlara yardım yapılması normal bir şey.
Ankaradaki sistem gelmeli hem İstanbul'a hem de İzmir'e. Hatta tüm büyük şehirlereŞöyle diyeyim, yaşlılara verilen ücretsiz kartlar zaten sıkıntı. İndirimli olması veya cüzi miktar olması onlar açısından iyi olabilir. Ayrıca öz kaynakları ile bakım yapılıyor ancak ekonomik durumdan dolayı maalesef ki yine de bakım kısmı sıkıntılı oluyor.
Yoğunluğu azaltmak için bir diğer şey de okul saatlerini değiştirmek bence; şehir zaten trafiği zor kaldırıyor, pik saatlerde çekilmez oluyor.Ankaradaki sistem gelmeli hem İstanbul'a hem de İzmir'e. Hatta tüm büyük şehirlere
Pik saatlerde 65+, ücretsiz değil indirimli olacak ki pik saatlerde yoğunluk azalsın.
Bence de, APTS Phileas’ın dengi Akia’dır.akia metrobüsü almak iyi bir seçenekti bence, metrobüsün gördüğü en iyi araçlardan
frenlerini güçlendirmek ve ağır araç statüsünü kaldırmak lazım bir tek
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.