Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Otokar bile kasa değiştiriyorken Conecto’nun yerinde sayacağını düşünmüyorum. 2026 gibi değişir bence. Hem Otokar fabrikası yeni Iveco Crossway’leri de üretmişti.

Zaten artık ıveco otobüsleri üretiyor zaten otokarla anlaşmıştı zaten

Şom ağzımı açmak istemiyorum ama sanki ulaşıma uzun süredir zam gelmiyor. En son zam Ocak'ta veya Şubat'ta gelmişti. Bakalım ne olacak
Öyle deme biz İzmir'de aynısını dedik, Öğrenciye %50 zam yedik. 3 yılda fiyat 3'e katlandı.

Zam yerine anne kart tarzi popülist uygulamalari kaldirirlar umarım ki maliyet azalsın.

Daha da masraf kisilacaksa az yolculu
otobüs hatları kısaltılabilir/kaldırılabilir👌
Anne kart kesinlikle iyi bir uygulama fakat bol keseden dağıtılması büyük hataydı

Bu arada İ.E.T.T’nin aynasız otobüs almasına şaşırmadım çünkü yurtdışındaki çoğu otobüs aynasız.

Zaten aksıyor, değişen ne var? Şehir genelinde yüzlerce sefer iptali yaşanıyor. Sadece trafik kaynaklı olanlarına bir şey diyemem.
Aksamasının en büyük sebebi malum partili belediyelere sağlanan destek İstanbul gibi belediyelere sağlanmıyor. Sağlansa zaten sorun çok olmaz.

Ne alakası var şimdi bunun, kendi öz kaynakları bakımlara yetmiyor mu? Bakım işini, Mercedes'e yetersiz deyip kendi yandaşlarına verdikleri için araçlar sürekli bozuluyor.

Diğer şehirlerin İstanbul kadar bütçesi yok, onlara yardım yapılması normal bir şey.

Ne alakası var şimdi bunun, kendi öz kaynakları bakımlara yetmiyor mu? Mercedes'e yetersiz deyip kendi yandaşlarına verdikleri için araçlar sürekli bozuluyor.
conecto körüklülere hala mercedes bakıyor diye biliyorum. yandaş mandaş kadir topbaşa zamanında karşı çıksaydınız neden özelleştiriyorsunuz bakım onarımı diye

geriye giden istanbul ulaşımı değil iett. metro istanbul sıkıntılarına rağmen büyük oranda iyi ilerliyor. marmarayı şehirden bağımsız hareket eden bir ulaşım aracı olarak gördüğüm için onu saymıyorum

Geri
Üst Alt