Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Orada resmen soygun yapılıyor zaten kart yenileme için de ₺50 istiyormuş yüzsüzler

İstanbul 10₺ ile en ucuz şehirlerden biri galiba.

Screenshot_20250912_211134_Google.jpg
Çünkü bizi İzmir'de öpüyorlar.

Screenshot_2025-09-12-21-09-54-464_com.simplemobiletools.draw-edit.jpg

Geçen şu şekilde Yarımburgaz(Küçükçekmece) - Osmanbey metro projesi tasarlamıştım.
M7 ve M1 hatları arasındaki dikdörtgen bölgeyi kapsıyordu.

Ve Redditte de birisi beyaz masaya benzer rotada bı hat isteği iletmiş ve geri dönüş olumlu olmuş etüt proje olarak kabul edilmiş👏

2050'de açılır muhtemelen hayırlı olsun 🤣

öğrenciler indirimli biniyor zaten, pik saatlerde kişiselleştirilmiş tam kartlar indirimli tarifeden binse daha yararlı olur
Pik saatlerde olması yerine İzmir'deki halktaşıt gibi bir sistem gelebilir.

Sabah pik saat öncesi ve akşam pik saat sonrası indirimli tarifeye geçilebilir. En azından pik saat yoğunluğu da azaltılmaya çalışılmış olur. (Ne yazikki abonman dahil olamaz buna)

Ekli dosyayı görüntüle 81533
Geçen şu şekilde Yarımburgaz(Küçükçekmece) - Osmanbey metro projesi tasarlamıştım.
M7 ve M1 hatları arasındaki dikdörtgen bölgeyi kapsıyordu.

Ve Redditte de birisi beyaz masaya benzer rotada bı hat isteği iletmiş ve geri dönüş olumlu olmuş etüt proje olarak kabul edilmiş👏

2050'de açılır muhtemelen hayırlı olsun 🤣
Acaba T7 ona benzer birşey mi olacak ki?

Konu sahibi
Ekli dosyayı görüntüle 81547Ekli dosyayı görüntüle 81548Ekli dosyayı görüntüle 81550
HT6 —> O2306
Kocatepe Metro’da çektiğim ve sanırım bugüne kadar çektiğim en yakın fotoğraf . Bu durakta gidiş ve gelişimde totalde 1 saat beklemişimdir ama tek bir tane otobüs vardı . HT5’i çekecektim ama gelmesi o kadar uzun sürdüki , vazgeçtim .

Daha yakından çekemezdim herhalde , kalp krizinden giderim . Bir de taş tablete resmini çıkartsam daha güzel çıkardı . Bu telefonun kamera kalitesi berbat ötesi 😔😔
Semih'in fotoğraf paylaştığını gördüm ya artık mutlu bir şekilde ölebilirim. Bu şerefe eriştim yaşamamın bir anlamı kalmadı artık

Semih'in fotoğraf paylaştığını gördüm ya artık mutlu bir şekilde ölebilirim. Bu şerefe eriştim yaşamamın bir anlamı kalmadı artık
Ya sen dedin ya bir iki fotoğraf paylaş diye . Koydum aklıma çekip atıcam bir şey . Bugün işim oradaydı , bekle bekle bekle … Gelen giden yok , en son bu geldi gittim çektim . Amaç farklıydı aslında 😆 Karsan’ı çekecektim . O2306 çok ısrar etti beni çek beni çek diye 😁😁

Konu sahibi
Ya sen dedin ya bir iki fotoğraf paylaş diye . Koydum aklıma çekip atıcam bir şey . Bugün işim oradaydı , bekle bekle bekle … Gelen giden yok , en son bu geldi gittim çektim . Amaç farklıydı aslında 😆 Karsan’ı çekecektim . O2306 çok ısrar etti beni çek beni çek diye 😁😁
Ellerine sağlık büyük gurur duydum 😅

Geri
Üst Alt