Pik saatlerde olması yerine İzmir'deki halktaşıt gibi bir sistem gelebilir.öğrenciler indirimli biniyor zaten, pik saatlerde kişiselleştirilmiş tam kartlar indirimli tarifeden binse daha yararlı olur
Acaba T7 ona benzer birşey mi olacak ki?Ekli dosyayı görüntüle 81533
Geçen şu şekilde Yarımburgaz(Küçükçekmece) - Osmanbey metro projesi tasarlamıştım.
M7 ve M1 hatları arasındaki dikdörtgen bölgeyi kapsıyordu.
Ve Redditte de birisi beyaz masaya benzer rotada bı hat isteği iletmiş ve geri dönüş olumlu olmuş etüt proje olarak kabul edilmiş![]()
2050'de açılır muhtemelen hayırlı olsun![]()
Cimere falan şikayet edilemiyor mu bu durum, hukuki bir dayanağı var mı bu fiyatların acaba?İstanbul 10₺ ile en ucuz şehirlerden biri galiba.
Ekli dosyayı görüntüle 81534
Çünkü bizi İzmir'de öpüyorlar.
Bence edilebilirCimere falan şikayet edilemiyor mu bu durum, hukuki bir dayanağı var mı bu fiyatların acaba?
Aslında bu ücretsizlerin çoğu Ücretsiz ve İndirimli Seyahat Kartları Yönetmeliği'ne bağlı. Önce hükümetin bunu değiştirmesi gerekiyor. Belediyeler de buna uymak zorunda.Yüzde otuz az değil. Hizmet iyileşecekse tamam da hiç sanmıyorum.
Bir de hatırlayalım:
Ekli dosyayı görüntüle 81524
Semih'in fotoğraf paylaştığını gördüm ya artık mutlu bir şekilde ölebilirim. Bu şerefe eriştim yaşamamın bir anlamı kalmadı artıkEkli dosyayı görüntüle 81547Ekli dosyayı görüntüle 81548Ekli dosyayı görüntüle 81550
HT6 —> O2306
Kocatepe Metro’da çektiğim ve sanırım bugüne kadar çektiğim en yakın fotoğraf . Bu durakta gidiş ve gelişimde totalde 1 saat beklemişimdir ama tek bir tane otobüs vardı . HT5’i çekecektim ama gelmesi o kadar uzun sürdüki , vazgeçtim .
Daha yakından çekemezdim herhalde , kalp krizinden giderim . Bir de taş tablete resmini çıkartsam daha güzel çıkardı . Bu telefonun kamera kalitesi berbat ötesi![]()
Ya sen dedin ya bir iki fotoğraf paylaş diye . Koydum aklıma çekip atıcam bir şey . Bugün işim oradaydı , bekle bekle bekle … Gelen giden yok , en son bu geldi gittim çektim . Amaç farklıydı aslındaSemih'in fotoğraf paylaştığını gördüm ya artık mutlu bir şekilde ölebilirim. Bu şerefe eriştim yaşamamın bir anlamı kalmadı artık
Ellerine sağlık büyük gurur duydumYa sen dedin ya bir iki fotoğraf paylaş diye . Koydum aklıma çekip atıcam bir şey . Bugün işim oradaydı , bekle bekle bekle … Gelen giden yok , en son bu geldi gittim çektim . Amaç farklıydı aslındaKarsan’ı çekecektim . O2306 çok ısrar etti beni çek beni çek diye
![]()
Şoför 6.43'te hareket etmesi gerekirken 6.34'te etmiş diye anladım
evet 4 ile 3'ün yerini karıştırmışŞoför 6.43'te hareket etmesi gerekirken 6.34'te etmiş diye anladım
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.