Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Konu sahibi
Nasıldı sizce araç ben en son bindiğimde motoru anormaldi gürültülüydü
En arka koltuktaydım. Araçta süspansiyona dahil bir şey yok gibiydi. A-1517 içinde geçerli. Yol mu kötü otobüsler mi kötü şoförler mi kötü anlamadım. Tabiri caizse zıplaya zıplaya yolculuk yaptım. Kulaklık olmasına rağmen motor sesi geliyordu

Konu sahibi
Foto gelir mi içinden
Şu motor önü koltuğu tasarımı tuhafıma gitti

IMG_20250828_150057.jpg

IMG_20250828_150202.jpg

Konu sahibi
Bugün Akia ile iki defa TM9 da seyahat ettim araçlar çukura girince araçta her sallanıyor tam bi maganda aracı ama kır yokuşunda araç çok iyi çıktı şöförler aracı çok hor kullanıyor böyle giderse araçlar dökülür
Tüm araçlarda bu sorun var. Neye binsem takırtı tukurtu geliyor. Araçlar mı bozuk şoförler mi kötü yoksa yollar mı berbat çözemedim

Bugün Akia ile iki defa TM9 da seyahat ettim araçlar çukura girince araçta her sallanıyor tam bi maganda aracı ama kır yokuşunda araç çok iyi çıktı şöförler aracı çok hor kullanıyor böyle giderse araçlar dökülür
Araç alınırsa Akia alınsın

Tüm araçlarda bu sorun var. Neye binsem takırtı tukurtu geliyor. Araçlar mı bozuk şoförler mi kötü yoksa yollar mı berbat çözemedim
Yollar çok sıkıntı ve çoğu şöför dikkat etmiyor ve iett şöförlerin molalarını çok az veriyor bunu için biraz erken varmak için hızlı gidiyor

Akia bir daha düz hatlara alınmamalı. BMC daha iyi bir tercih olur(du). Zira bu markanın 2025 model araçlarını çok sevdim.
Akia tasarım olarak çok iyi olmasada yokuşlu hatlar için bredalar yerine verilse iyi olur geçen gün K1218 de TM4 hattında Hamidiye suyu geçince araçta oturanlar + 5,6 kişi vardı daha araç zar zor çıktı birazda şöförün denetimsizliğinden araç zor çıktı ama Akia yokuşlu yollara çok iyi gider

Konu sahibi
O kadar çok TCV ve Man bindim ki dizelmiş CNG liymiş fark etmez yeter artık 😂
Aslında daha renkler morken man (1636) ve tcvlerin çoğuna binmiştim. Fakat ulaşım verimi kaybedince onlar gitti. Bir süre tutmadım sonra yeniden başlayınca bu seferde araçlar seferden çekildiler. Sırf veri tabanımda kalsın diye biniyorum şuan

Geri
Üst Alt