Men listene alınmışA-1506 şuan Atatürk Mahallesinde Deplase işlemi yapıyor. Yarın yeni aracıyla başlar büyük ihtimalle
Ekli dosyayı görüntüle 80044
Ekli dosyayı görüntüle 80045
Muayeneden kalmıştır
Men listene alınmışA-1506 şuan Atatürk Mahallesinde Deplase işlemi yapıyor. Yarın yeni aracıyla başlar büyük ihtimalle
Ekli dosyayı görüntüle 80044
Ekli dosyayı görüntüle 80045
2015 çıkışlı 2014 model fuar arabası845 2014MODEL
Öve öve bitiremediğim değil*@Rick Grimes in öve öve bitiremediği A-306 muayeneden kalmış
Hocam şaka yapıyorumÖve öve bitiremediğim değil*
2025 model Ruhsuz Otokarlardan sonra içime en iyi gelen, estetik duran Otokardı. Hala aynı fikirdeyim. Benim için 2011-2018/19 model arası otokarları seviyorum. Diğer üst modeller hoşuma gitmiyor. Muayeneden kalma sebebi basit bir şeyde olabilir. Belki de farı patlamıştır veya duracak düğmeleri çalışmıyordur
Yoksa A-160 ve A-360'ın hem yeni hem eski (Artık A-420) bu araçtan daha güzelÖve öve bitiremediğim değil*
2025 model Ruhsuz Otokarlardan sonra içime en iyi gelen, estetik duran Otokardı. Hala aynı fikirdeyim. Benim için 2011-2018/19 model arası otokarları seviyorum. Diğer üst modeller hoşuma gitmiyor. Muayeneden kalma sebebi basit bir şeyde olabilir. Belki de farı patlamıştır veya duracak düğmeleri çalışmıyordur
Yok yok estağfurullah biliyorum o yüzden hahahaha (gülücük) attım , sadece cevap yazayım dedimHocam şaka yapıyorum
Onu Esenler Sanayi Sitesin'de MAN'ın fotoğrafını çekerken görmüştüm. Ön camı kırıktı fotoğrafı duruyorsa paylaşayımBu arada A-1704'e ne oldu bilen var mı?Hep sanayideki araçlara bakınca tıklıyorum
Buradaki araç o ama MAN'a odaklandığım için kodu tam çıkmamışOnu Esenler Sanayi Sitesin'de MAN'ın fotoğrafını çekerken görmüştüm. Ön camı kırıktı fotoğrafı duruyorsa paylaşayım
2016 model Conecto'larda Euro 6 motor var.İyi de Euro 6 motor 2017 de çıkmadı mı
Bu dönemde 2025 model 0 KM araç bile arızalanıyor. Onu da bence düşünmek lazım.Bu değişmelere bı kural vs yok mu mesela şu km üstü araçlar değişmek zorunda diye?
Veya şu segment/marka araçlar en eski 10 yıllık olabilir diye
Böylelikle eski, kronik sorunlu, bakımsız araçlar kalmaz öho'larda...
Şimdi Muayene Listesi yazıyorBizim A-370'de İkitelli'de ama Onun İçin Bir Şey Yazmamışlar
Meselâ C.041 aracını değiştirip "CONECTO." alsın artık.Bu değişmelere bı kural vs yok mu mesela şu km üstü araçlar değişmek zorunda diye?
Veya şu segment/marka araçlar en eski 10 yıllık olabilir diye
Böylelikle eski, kronik sorunlu, bakımsız araçlar kalmaz öho'larda...
A-370 değişmiyor. Araç muayenedeBugün A-1528 Değişiyor. Araç 2012 Model Otokar Kent 290LF Ayrıca Bizim A-370'de İkitelli'de ama Onun İçin Bir Şey Yazmamışlar.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.