210 220 bile olur
Evet hocam. B-1746'nın yeniden seferlere dönmesiyle ilgili olabilirB-1503'ü 50V'de gördüm. Acaba bölge mi değiştirdi o araç?
B-1503 Alibeyköy Bölgesi'ne geçmiştir.
Bu araç daha önce 146 bölgesinde de çalışmıştı.
@hat.76o o zaman K.çekmece bayideki iki araç A-277 ile C-366C-366 2013MODEL BMC PROCİTY olan aracını 2025MODEL makyajlı kasa ISUZU CİTİPORT ile yenilenmiştir Ekli dosyayı görüntüle 80487
A-277 gibi durmuyor ayrıca burası Küçükçekmece bayisi değil karşı yakada ki Isuzu bayisiArkadaki A-277
Emin misiniz hocam. Arkada deniz var K.çekmecedeki Örnek Isuzu bayisi gibi duruyorA-277 gibi durmuyor ayrıca burası Küçükçekmece bayisi değil karşı yakada ki Isuzu bayisi
Kodu kesin A ile başlıyor ama sayıları da 277'ye benzettim ben öyleyse bilmiyorumA-277 gibi durmuyor ayrıca burası Küçükçekmece bayisi değil karşı yakada ki Isuzu bayisi
Doğru evet C kodlu aracı görünce öyle düşündüm ama arkadaki denizi görmedim pardonEmin misiniz hocam. Arkada deniz var K.çekmecedeki Örnek Isuzu bayisi gibi duruyor
mercdes görünümlü akia tam türk işi olmuş
Fotoğrafları göndermek benim için biraz daha uzun sürecek. Modeller üzerinden ayırmak beni uğraştıracak. Bir de şu dikkatimi çekti. Tezeller AutoBus LF1200 ile Akia Ultra LF 12'nin aynı başlık altında olması daha iyi olur.Bu başlığı küçük molayla kesiyorum kusuruma bakmayın.
Tüm modeller için başlık açtım. Bu yere paylaşım yapmaya devam edebilirsiniz fakat sizden küçük ricam var burada paylaştıktan sonra ilgili başlığa da paylaşırsanız çok mutlu olurum
Ekli dosyayı görüntüle 80553
Ekli dosyayı görüntüle 80554
Ekli dosyayı görüntüle 80555
Eski fotoğraflar yükleyip yüklememek size kalmış. Yüklemesenizde olur. Bugünden itibaren yeni paylaşacağınız fotoğraflar için başlıkları açtım.Fotoğrafları göndermek benim için biraz daha uzun sürecek. Modeller üzerinden ayırmak beni uğraştıracak.
Alt alta maalesef başlık açamıyorum. İki farklı marka olduğu için iki ayrı konu açayım dedimBir de şu dikkatimi çekti. Tezeller AutoBus LF1200 ile Akia Ultra LF 12'nin aynı başlık altında olması daha iyi olur.
Bu arada fikirlerinizi de belirtebilirsiniz.Fotoğrafları göndermek benim için biraz daha uzun sürecek. Modeller üzerinden ayırmak beni uğraştıracak. Bir de şu dikkatimi çekti. Tezeller AutoBus LF1200 ile Akia Ultra LF 12'nin aynı başlık altında olması daha iyi olur.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.