C-1623 1.5-2 aydır sinyali bozuk bir şekilde çalışıyor
Ek olarak A-1676'yı da gördüm.A-1803 Sarı Sitede İlana Koyulmuş Dün
A-1506 şuan Atatürk Mahallesinde Deplase işlemi yapıyor. Yarın yeni aracıyla başlar büyük ihtimalleA-1506, A-1563 ve A-1803 değişebilir mi?
Conectoların üzerine uzun demir koyuyorlar ya bunda da var.O güzel gösteriyor aracı en çok.Şuan bildiklerim arasında B-131,A-239'da varDaha güncel
17 Eylül 2024'teki hali. Güncel halini hala bilmiyorum belki de aynıdır
Men listene alınmışA-1506 şuan Atatürk Mahallesinde Deplase işlemi yapıyor. Yarın yeni aracıyla başlar büyük ihtimalle
Ekli dosyayı görüntüle 80044
Ekli dosyayı görüntüle 80045
Öve öve bitiremediğim değil*@Rick Grimes in öve öve bitiremediği A-306 muayeneden kalmış
Hocam şaka yapıyorumÖve öve bitiremediğim değil*
2025 model Ruhsuz Otokarlardan sonra içime en iyi gelen, estetik duran Otokardı. Hala aynı fikirdeyim. Benim için 2011-2018/19 model arası otokarları seviyorum. Diğer üst modeller hoşuma gitmiyor. Muayeneden kalma sebebi basit bir şeyde olabilir. Belki de farı patlamıştır veya duracak düğmeleri çalışmıyordur
Yoksa A-160 ve A-360'ın hem yeni hem eski (Artık A-420) bu araçtan daha güzelÖve öve bitiremediğim değil*
2025 model Ruhsuz Otokarlardan sonra içime en iyi gelen, estetik duran Otokardı. Hala aynı fikirdeyim. Benim için 2011-2018/19 model arası otokarları seviyorum. Diğer üst modeller hoşuma gitmiyor. Muayeneden kalma sebebi basit bir şeyde olabilir. Belki de farı patlamıştır veya duracak düğmeleri çalışmıyordur
Yok yok estağfurullah biliyorum o yüzden hahahaha (gülücük) attım , sadece cevap yazayım dedimHocam şaka yapıyorum
Onu Esenler Sanayi Sitesin'de MAN'ın fotoğrafını çekerken görmüştüm. Ön camı kırıktı fotoğrafı duruyorsa paylaşayımBu arada A-1704'e ne oldu bilen var mı?Hep sanayideki araçlara bakınca tıklıyorum
Buradaki araç o ama MAN'a odaklandığım için kodu tam çıkmamışOnu Esenler Sanayi Sitesin'de MAN'ın fotoğrafını çekerken görmüştüm. Ön camı kırıktı fotoğrafı duruyorsa paylaşayım
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.