Tema düzenleyici

İstanbul Özel Halk Otobüsleri Sohbet (Öhö)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan D0836
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Artık bizim "1.BÖLGE." 'ye bayiden yeni çıkmış olan 2025 model "BMC PROCITY TR ISUZU CİTİPORT OTOKAR KENT LF." marka model otobüsler gelsinler.🤝🤝🤝😀😀😀😮😮😮🦁🦁🦁🔥🔥🔥🇹🇷🇹🇷🇹🇷❤️❤️❤️🌹🌹🌹🧿🧿🧿★★★

Son düzenleme:
Temsa Avenue Plusın fiyatı Akia Ultra LF12den daha pahalı
Akia Ultra LF12nin fiyatı Otokar Kent LFden 200bin TL daha pahalı
2025model olarak
Böyle saçmalık mı olur içlerinde en kaliteli ve sağlam araç "OTOKAR." diğerleri daha dandik.😬😬😬😡😡😡 Yanlış anlama kardeşim o puanı senin mesajını beğenmediğimden vermedim böyle saçma bir olay olduğu için verdim.🤝🤝🤝

Böyle saçmalık mı olur içlerinde en kaliteli ve sağlam araç "OTOKAR." diğerleri daha dandik.😬😬😬😡😡😡 Yanlış anlama kardeşim o puanı senin mesajını beğenmediğimden vermedim böyle saçma bir olay olduğu için verdim.🤝🤝🤝
Akialar çok şahane araçlar fakat servis sıkıntısı var bunu çözerse otokarla yarışabilecek bir araçtır

Aslında Akia daha kalite konusunda otokar ile aynı ancak temsaların prime dönemi bitti

OTOKAR KENT LF'nin sayısı BMC PROCİTY TR PLUS'ı geçebilir 2025MODEL olarak
Şuan 73 BMC 56 Otokar var. Yarın büyük ihtimalle A-1710 ile birlikte 57 otokar olacak. A-1710 şaşırtacağını sanmıyorum başka marka alarak

Avenue Plus LF modeli hala iyi bence ama sayısı çok az
C-1500'ün eski aracını ne hale getirmişler ön kaportalarını sökmüşler bütün camlarını her yerlerini kırmışlar
2 tane Kapı valflerini sökmüşler içi pislik yuvası berbat içini çöplük haline getirmişler
Plakası 34MED849

C-1500'ün eski aracını ne hale getirmişler ön kaportalarını sökmüşler bütün camlarını her yerlerini kırmışlar pislik yuvası çöplük haline getirmişler
Plakası 34MED849
Esenler sanayi sitesinde fotoğrafını çektimde paylaşmanın uygun olmadığını düşündüğüm için paylaşmamıştım. Cidden ilk gördüğümde tır çarptı sandım. Çok kötü halde araç. Fotoğraf telefonumda duruyor

C-1500'ün eski aracını ne hale getirmişler ön kaportalarını sökmüşler bütün camlarını her yerlerini kırmışlar pislik yuvası çöplük haline getirmişler
Plakası 34MED849
Evet bende gördüm insan kalitesi sıfır yani mal sahibide satamayınca bırakmış herhalde

En son 2 yıl önce sinyal alınan A-1805'in TCV'si Kocasinan Sanayi Sitesi'nin karşısında plakası sökülmüş yatıyor. Umarım bir gün yeni araç alarak döner seferlerine

IMG_20250828_171644.jpg

IMG_20250828_171727.jpg

28.08.2025 - Kocasinan / Recep Yazıcıoğlu durağı

Geri
Üst Alt