Yarın büyük ihtimalle bu mesaj olacaktır A-1710 2014 model Temsa Avenue LF olan aracını 0 KM 2025 Model Otokar Kent LF ile değiştirmiştir hayırlı 

O da %99 Otokar olur %1 BMCBakalım Yarın Kimler Gelecek Değişim İçin İkitelli'yeUmarım A-1550 ya da bunun gibi döküntü temsa gelir
A-1611 in eski aracı değildi bence bayağı bir susluydu araçA-088,C-759'un eski aracını
C-1027, A-1611'in eski aracını
C-380,C-045'in eski aracını almıştır
Böyle saçmalık mı olur içlerinde en kaliteli ve sağlam araç "OTOKAR." diğerleri daha dandik.Temsa Avenue Plusın fiyatı Akia Ultra LF12den daha pahalı
Akia Ultra LF12nin fiyatı Otokar Kent LFden 200bin TL daha pahalı
2025model olarak
Akialar çok şahane araçlar fakat servis sıkıntısı var bunu çözerse otokarla yarışabilecek bir araçtırBöyle saçmalık mı olur içlerinde en kaliteli ve sağlam araç "OTOKAR." diğerleri daha dandik.Yanlış anlama kardeşim o puanı senin mesajını beğenmediğimden vermedim böyle saçma bir olay olduğu için verdim.
![]()
Aslında Akia daha kalite konusunda otokar ile aynı ancak temsaların prime dönemi bittiBöyle saçmalık mı olur içlerinde en kaliteli ve sağlam araç "OTOKAR." diğerleri daha dandik.Yanlış anlama kardeşim o puanı senin mesajını beğenmediğimden vermedim böyle saçma bir olay olduğu için verdim.
![]()
Şuan 73 BMC 56 Otokar var. Yarın büyük ihtimalle A-1710 ile birlikte 57 otokar olacak. A-1710 şaşırtacağını sanmıyorum başka marka alarakOTOKAR KENT LF'nin sayısı BMC PROCİTY TR PLUS'ı geçebilir 2025MODEL olarak
Esnaf Temsaya yanaşmak istemiyor çünkü araçların kronik olarak motorda sıkıntıları varAvenue Plus LF modeli hala iyi bence ama sayısı çok az
C-1500'ün eski aracını ne hale getirmişler ön kaportalarını sökmüşler bütün camlarını her yerlerini kırmışlarAvenue Plus LF modeli hala iyi bence ama sayısı çok az
Esenler sanayi sitesinde fotoğrafını çektimde paylaşmanın uygun olmadığını düşündüğüm için paylaşmamıştım. Cidden ilk gördüğümde tır çarptı sandım. Çok kötü halde araç. Fotoğraf telefonumda duruyorC-1500'ün eski aracını ne hale getirmişler ön kaportalarını sökmüşler bütün camlarını her yerlerini kırmışlar pislik yuvası çöplük haline getirmişler
Plakası 34MED849
Evet bende gördüm insan kalitesi sıfır yani mal sahibide satamayınca bırakmış herhaldeC-1500'ün eski aracını ne hale getirmişler ön kaportalarını sökmüşler bütün camlarını her yerlerini kırmışlar pislik yuvası çöplük haline getirmişler
Plakası 34MED849
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.