A-407’nin eski aracı Birlik Mahallesinde gördüm. Araç olarak ne aldılar acaba?
Gerçek aracı akia ultra lf kaynak vercelEkli dosyayı görüntüle 79809
Başlamış seferlere
Akia Ultra LF diye bir araç modeli yok Akia Ultra LF12 diye bir model var ayrıca bu Akia Ultra DDGerçek aracı akia ultra lf kaynak vercel
420 sanki A-360 çıkması Kent almıştı diye paylaşım vardıA-420 A-407 ve B-270 üçlüsünde herhangi ikilisi Citiport aldı haberiniz ola
Evet doğru hatırlıyormuşum paylaşılmışA-420 , 2017 model Otokar Kent LF (A-360 çıkması) alarak aracını yenilemiştir.
Eski Aracı : Tezeller Autobus LF1200 (2012)
Yeni aracı sefere başlamamıştır.
Böylece bir Tezeller daha eksilmiş oldu
Bayideki Isuzular gitti mi kiO zaman A-407 ve B-270 aldı . Hayırlı Olsun Şimdiden Bir Yanlışım Yoksa![]()
Kesin değilO zaman A-407 ve B-270 aldı . Hayırlı Olsun Şimdiden Bir Yanlışım Yoksa![]()
Bi Yanlışım Yoksa Dedim Emir Hocam . Kesinlik Koymadım Yanlış Anlaşılmasın .Kesin değil
22/25C/25E/40T/42T/43R/58S/59RS ve 559CA-025'in çalıştığı tüm hatları yazabilir misiniz?
Geriye sadece A-025 ve D-050 kaldı. A-025'i denerken en rahat edebileceğim hattayken denemek istiyorum. D-050'de çok istekli değilim şahsen bir gün karşıya geçersem yakalamaya çalışırım
Teşekkür ederim hocam. Senle evlerimiz çok yakın. Benim yerimde olsan hangi hattayken denerdin? Kalkış durağına yakınlık-uzaklık olsun hattın çalıştığı güzergahın güzelliği olsun vs22/25C/25E/40T/42T/43R/58S/59RS ve 559C
Tabelası bana göre epik olan 2 hat var 22 ve 559C yerinizde olsam bu ikisindeyken denerdimTeşekkür ederim hocam. Senle evlerimiz çok yakın. Benim yerimde olsan hangi hattayken denerdin? Kalkış durağına yakınlık-uzaklık olsun hattın çalıştığı güzergahın güzelliği olsun vs
Hafta sonu 22B'de de çalışabiliyorlar. Onu da ekleyeyim.A-025'in çalıştığı tüm hatları yazabilir misiniz?
Geriye sadece A-025 ve D-050 kaldı. A-025'i denerken en rahat edebileceğim hattayken denemek istiyorum. D-050'de çok istekli değilim şahsen bir gün karşıya geçersem yakalamaya çalışırım
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.