Mükemmel. Her gün Esenyurt'a bunla giderim.Ekli dosyayı görüntüle 79809
Başlamış seferlere
Mükemmel. Her gün Esenyurt'a bunla giderim.Ekli dosyayı görüntüle 79809
Başlamış seferlere
Esenyurt’taki tek iyi şey oldu diyebilir miyizMükemmel. Her gün Esenyurt'a bunla giderim.
Teşekkürler. Ücretli reklam almadım yanlış anlaşılma olmasın. Oraya da düzenli paylaşımlar yapmayı planlıyorum.Instagram da gezinirken reklamlarda karşıma çıktı @tolga tebrik ederim hocam daha nice başarılarınız olsun
Aladabilirsiniz hocam bizim için önemli olan sitenin ne kadar faydalı olduğuTeşekkürler. Ücretli reklam almadım yanlış anlaşılma olmasın. Oraya da düzenli paylaşımlar yapmayı planlıyorum.
A-1510'da Otokar almış. 1504 ve 1751'de Otokar alarak 2014 Temsalar full 2025 Otokar olur. Benim anlamadığım A-1753 niye Conecto aldı gerçi iyiki almışYok A-1510 7. oldu daha sekizinciye gelmedik hocam. Bu şekilde değişeceği kesin olan A-1504 ve A-1751 kaldı
İETT muayenesinden nasıl geçmiş?Ekli dosyayı görüntüle 79809
Başlamış seferlere
Eski aracını B-1746 alması içinA-1510'da Otokar almış. 1504 ve 1751'de Otokar alarak 2014 Temsalar full 2025 Otokar olur. Benim anlamadığım A-1753 niye Conecto aldı gerçi iyiki almış
Yeni kasa Tourismo hayali çalışmadırEkli dosyayı görüntüle 79809
Başlamış seferlere
Daha girmemiştir muayeneye.İETT muayenesinden nasıl geçmiş?
Muayeneden geçmeyecek bir araç için bu kadar uğraşmamışlardır. Geçeceğinden eminler demek'kiDaha girmemiştir muayeneye.
Hayali olmayan deneme aracı ve logosunu kullanmak İETT'nin kurumsal kimliğine uygun olmaz. Kişisel proje olsa çok güzel duruyor da resmiyete aykırı. Yoksa görüntüsü çok iyi olmuşNiye geçemesinki D-101 Muayeneden
Üzerinde İETT ve özel halk otobüsleri logosu var dışarıdan gören biri buna belediye otobüsü der zaten ayrıca muayeneden de geçer çünkü D-171 e hiçbir şey yapmadılar yapamazlar da çünkü verilen bir emek ve para var o kadar da değilHayali olmayan deneme aracı ve logosunu kullanmak İETT'nin kurumsal kimliğine uygun olmaz. Kişisel proje olsa çok güzel duruyor da resmiyete aykırı. Yoksa görüntüsü çok iyi olmuş
Hocam fotoğrafı var mıA-1510'da Otokar almış. 1504 ve 1751'de Otokar alarak 2014 Temsalar full 2025 Otokar olur. Benim anlamadığım A-1753 niye Conecto aldı gerçi iyiki almış
D-171 ile bu kıyaslanamaz. D-171 direkt soft modifiye ile güzelleştirmek bu direkt farklı olmayan model aracı yapmaya çalışmakÜzerinde İETT ve özel halk otobüsleri logosu var dışarıdan gören biri buna belediye otobüsü der zaten ayrıca muayeneden de geçer çünkü D-171 e hiçbir şey yapmadılar yapamazlar da çünkü verilen bir emek ve para var o kadar da değil
Hızlı geçti ama değişen otobüsler konusunda varHocam fotoğrafı var mı
D-171 deki aynalar da Travego aynası aynı zamanda çoğu araçta Travego aynası var ve bu kaplama D-171 e de yapılacak ben bu sebepten muayeneden kalacaklarını düşünmüyorumD-171 ile bu kıyaslanamaz. D-171 direkt soft modifiye ile güzelleştirmek bu direkt farklı olmayan model aracı yapmaya çalışmak
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.