Tema düzenleyici

İstanbul Özel Halk Otobüsleri Sohbet (Öhö)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan D0836
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Nisanda 98H'de A-1720 ye binmeye gitmiştim bilerek. Siteye yazmıyorum ama ben de çokça araç denemek için evden çıkıyordum hep eski bölgemde K.S.S Hastanesine ve Metrokente gidip oradan deniyordum.En son oradan gitmeden önce 89A'da çok araç denemiştim.Şuan 36ES hattında herhangi bir 2024 Cobra ile tur yapma planım var

Bu arada B-1746 TCV 'den veri alındığını gördüm uygulamadan şuan İkitelli Sanayide bir şey olabilir mi
Meraktan gittim araç temsaydı. Ayrıca ön camı kırılmış A-1704 ve tüm kodları sökülmüş kapıları açık sarı man vardı

IMG_20250824_145551.jpg

Meraktan gittim araç temsaydı. Ayrıca ön camı kırılmış A-1704 ve tüm kodları sökülmüş kapıları açık sarı man vardı

Ekli dosyayı görüntüle 78966
Ya sabır ya sabır ya sabır ya neden yani neden tamam TCV ler o kadar iyi değil İstanbul için ama ya gidipte neden temsaya para verirsin birde Avenue LF maksimum 2015 model bu nasıl bir kafadır arkadaş anlamıyorum ya

Ya sabır ya sabır ya sabır ya neden yani neden tamam TCV ler o kadar iyi değil İstanbul için ama ya gidipte neden temsaya para verirsin birde Avenue LF maksimum 2015 model bu nasıl bir kafadır arkadaş anlamıyorum ya
Kırmızı koltuklu eski duruyordu. Kapıları da açıktı. Belki sisteme yanlışlıkla TCV olarak işlenmiş olabilir araç değişimi olmayabilir. Yani inşallah böyledir tek mantıklı açıklaması böyle

Kırmızı koltuklu eski duruyordu. Kapıları da açıktı. Belki sisteme yanlışlıkla TCV olarak işlenmiş olabilir araç değişimi olmayabilir. Yani inşallah böyledir tek mantıklı açıklaması böyle
Umarım A-1724 gibi olur durumu umarım ona da A-1516 nin eski aracını aldı dediler ama çalışmadı hiç

Umarım A-1724 gibi olur durumu umarım ona da A-1516 nin eski aracını aldı dediler ama çalışmadı hiç
Valla bende bir umut 98KM binip gittim ama şaşırdım cidden. Orada TCV görsem daha az şaşırırdım. Şimdi Sefaköy Sanayi Sitesinin orda yine 98KM bekliyorum. En azından evime tek otobüs

Valla bende bir umut 98KM binip gittim ama şaşırdım cidden. Orada TCV görsem daha az şaşırırdım. Şimdi Sefaköy Sanayi Sitesinin orda yine 98KM bekliyorum. En azından evime tek otobüs
98KM muazzam bir hat hele ki iş gidiş ve iş çıkış saati değilse çünkü sanayi sitesi duraklarında kimse inmiyor bomboş gidiyorsun

Keşke Türkiyeye Solarıs Volvo falan otobüs fabrikası kursa da onlar da öhoya satış yapsalar yine Iveconun Türkiyede üretilen Streetway modelinin de satışı yapılsa keşke Öholere

Gerçekten başlıyor sanırım. İkitelli garajına gelmiş Temsayla başlama ihtimali yüksek

Ekran görüntüsü 2025-08-25 114658.png

Geri
Üst Alt