İett de otobüs değişme kanalı bu zaten biliyoruz ama instagram da yalancı olanlar dan buldum bunlar zaten yalan ki hala değişmedi
Merhabalar şuan özel halk otobüsü resimleri konusunu temizlemekle uğraşmaktayım. Bir sonraki geleceğim yer burası olacak. 122 sayfayı tek tek inceleyeceğim bu mesajım dahil olmak üzere değişen araçlar dışındaki tüm mesajları sileceğim/taşıyacağımBunun konuyla alakası ne sadece değişen araçları yazıyoruz diğer şeyler ilgilendirmiyor.
Yalancıları gönderi yaptım bakabilirsiniz instgrama şikayet edebilirsiniz daha değişmediBunun konuyla alakası ne sadece değişen araçları yazıyoruz diğer şeyler ilgilendirmiyor.
Ya git başka foruma yaz şunları niye buraya yazıyorsun bize ne onlardan arkadaşımVe instgramdaki yalancılar hem mal sahipleri kızdırıyor hem iett ye kızdırıyor acilen instgram hesabınız varsa gidin şikayet edin
Bu maalesef ki benim Instagram sayfamda yazıyor, emirhamza olanİett de otobüs değişme kanalı bu zaten biliyoruz ama instagram da yalancı olanlar dan buldum bunlar zaten yalan ki hala değişmediEkli dosyayı görüntüle 76158Ekli dosyayı görüntüle 76159
Yahu neden benim yazdığım mesajları ve bizim mesajları silindi aynı zamanda neden şeyler silindi vercelldeki mesajlarMerhabalar @İSTANBULLU,
1. sayfadan itibaren bakmaya başlamıştım fakat 126 sayfa olduğu için çok zor olacaktı benim için. 100. sayfadan itibaren tüm mesajlara baktım. Yaklaşık 11 sayfa yazıyı sildim/taşıdım. Araçların değişimi hakkındaki yorumlarınızı/fikirlerinizi tuttum silmedim. Bir ara bu başlık baya karışmış marka/kasa sohbetine dönüşmüş. O tarz mesajların tamamını şu konuya taşıdım:
Moderatör düzenlemesi:
Bu başlık 15 Temmuz 2025 tarihinde @Atabey tarafından açılmıştı fakat ÖHO Değişen araçlar konusunda o kadar fazla konuyla ilgisiz mesajlar vardı ki o mesajları buraya taşımak zorunda kaldım. O yüzden konunun ilk mesajları saçma gelebilir. Bir süreye kadar idare etmeniz gerekmektedir. Hayırlı forumlar dilerim.
Başlığın normalde olması gereken ilk mesajı: -> "Sohbet öneriler, fikirler görüşler fotoğraf çok lazımsa atabilirsiniz."
Temsanın kronik sorunu titremedir. Muhtemelen çok düşük devirlerde vites atan yazılımından dolayı krank yamulttu yakında motoru yer.
- D0836
- Cevaplar: 1,185
- Forum: İstanbul Ulaşım
Artık yazılan yazıları takip edeceğim. Konu dışı olduğunu tespit ettiğim mesajları silerim/taşırım. Bu konuda olmasını istemediğiniz mesajları raporlayarak bildirebilirsiniz veya etiket atabilirsiniz.
Sahibinden ilanları silmek zorunda kaldım. Yasakmış. Sahibinden ilan paylaşmamaya özen gösterin yoksa silmek zorundayım. İyi forumlar dilerim.
Mesajlarınız silinmedi. Tüm mesajlar ÖHO sohbet konusunda. Bu başlıkla ilgisi olmayan tüm mesajları taşıdım. Bu cevabınızı da taşıyorumYahu neden benim yazdığım mesajları ve bizim mesajları silindi aynı zamanda neden şeyler silindi vercelldeki mesajlar
Ya sen niye laftan anlamıyorsunYahu neden benim yazdığım mesajları ve bizim mesajları silindi aynı zamanda neden şeyler silindi vercelldeki mesajlar
Mesajlar taşındı. Hatta bu başlıktaki ilk mesajı da sen atmışsın gibi duruyor.Yahu neden benim yazdığım mesajları ve bizim mesajları silindi aynı zamanda neden şeyler silindi vercelldeki mesajlar
Şuan ÖHO değişen araçlar konusunu okuyorum. Yaklaşık 90. sayfadayım geriye doğru gidiyorum. Araç değişimi hakkındaki yorumlarınız hariç konu dışı sohbetleri buraya taşıyorum. İşim bittiğinde ilk mesajı düzenleyerek konu açıklaması tarzı bir şey yapmayı düşünüyorumMesajlar taşındı. Hatta bu başlıktaki ilk mesajı da sen atmışsın gibi duruyor.
ee peki vercellle alakalı mesaj yasak mıEvet sonunda 126 sayfanın tamamını tek tek inceledim.
71 sayfaya düşürmüş bulunmaktayım. Mesajlarınızın çoğunu silmedim hala duruyorlar ama Özel Halk Otobüsü Sohbet konusuna taşıdım:
Moderatör düzenlemesi:
Bu başlık 15 Temmuz 2025 tarihinde @Atabey tarafından açılmıştı fakat ÖHO Değişen araçlar konusunda o kadar fazla konuyla ilgisiz mesajlar vardı ki o mesajları buraya taşımak zorunda kaldım. O yüzden konunun ilk mesajları saçma gelebilir. Bir süreye kadar idare etmeniz gerekmektedir. Hayırlı forumlar dilerim.
Başlığın normalde olması gereken ilk mesajı: -> "Sohbet öneriler, fikirler görüşler fotoğraf çok lazımsa atabilirsiniz."
Temsanın kronik sorunu titremedir. Muhtemelen çok düşük devirlerde vites atan yazılımından dolayı krank yamulttu yakında motoru yer.
- D0836
- Cevaplar: 1,185
- Forum: İstanbul Ulaşım
Sohbet etmek istediğinizde lütfen bu konuyu kullananın aksi takdirde mesajlarınızı taşımak zorunda kalacağım. Geçmişteki tüm mesajları tek tek okuyup baktığımda konu ne kadar dağılmış olduğunu inanın bir ben anlarım. Kavga - Tartışma - Siyaset - Argo dışındaki yorum/görüş/fikir bildiren mesajlarınızı silmedim diğer konuya taşıdım.
Taşıdığım mesajlar: Marka fanatikliği, Uzun sayfalarca süren marka/model konuşmaları, Bölge Listesi, Bölge değiştiren araçlar, Yanan Araçlar, Hangi kod ne almalı gibi değişen araçlarla alakasız mesajlar, Özellikle savaş petrol hakkında yazılanlar, Şehirler arası otobüs markaları/modelleri gibi başlıktan bağımsız mesajlar.
Sildiğim mesajlar:
- Silinsin yazıp bırakanların mesajları. Yaklaşık 50-60 tane silinsin yazılı mesaj sildim
- Kaynak kavgaları.
- Sitenin ilk kurulduğu zamanlarda Fury-2 adlı hesapla yaşadığınız yaklaşık 9-10 sayfalık sözlü tartışmayı diğer konuya taşıdım
- Aranızdaki sözlü kaba mesajları sildim.
- Sahibinden ilanlarınının görsellerini sildim. Yasakmış
Böylece konu artık daha verimli. En baştan okumaya başlayacak biri için daha düzenli oldu. Hepinize bu başlıkta iyi forumlar dilerim. Sık sık bu konuyu takip etmeye devam edeceğim
Hayır değil tabiki. Doğru başlıkta kullandığınız sürece değil. Mesajın sohbet konusunda zaten duruyorE
ee peki vercellle alakalı mesaj yasak mı
Bu ilk gün gazi olurduVe C-1623 146 bölgesinde çalışmaya başlasa.
Bir iki seneye kalmaz,çoğu gider muhtemelenİstanbul da yüksek tabanları ne zamana kadar kullanılacak ki o var bide
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.