Tema düzenleyici

İstanbul Özel Halk Otobüsleri Sohbet (Öhö)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan D0836
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İett de otobüs değişme kanalı bu zaten biliyoruz ama instagram da yalancı olanlar dan buldum bunlar zaten yalan ki hala değişmedi
1000037109.png
1000037108.png

Bunun konuyla alakası ne sadece değişen araçları yazıyoruz diğer şeyler ilgilendirmiyor.
Merhabalar şuan özel halk otobüsü resimleri konusunu temizlemekle uğraşmaktayım. Bir sonraki geleceğim yer burası olacak. 122 sayfayı tek tek inceleyeceğim bu mesajım dahil olmak üzere değişen araçlar dışındaki tüm mesajları sileceğim/taşıyacağım

Şuan başladım. Değişim hakkındaki yorumları falan tutuyorum silmiyorum. Konudan tamamen sapan mesajları siliyorum

Son düzenleme:
Merhabalar @İSTANBULLU,

1. sayfadan itibaren bakmaya başlamıştım fakat 126 sayfa olduğu için çok zor olacaktı benim için. 100. sayfadan itibaren tüm mesajlara baktım. Yaklaşık 11 sayfa yazıyı sildim/taşıdım. Araçların değişimi hakkındaki yorumlarınızı/fikirlerinizi tuttum silmedim. Bir ara bu başlık baya karışmış marka/kasa sohbetine dönüşmüş. O tarz mesajların tamamını şu konuya taşıdım:

Artık yazılan yazıları takip edeceğim. Konu dışı olduğunu tespit ettiğim mesajları silerim/taşırım. Bu konuda olmasını istemediğiniz mesajları raporlayarak bildirebilirsiniz veya etiket atabilirsiniz.

Sahibinden ilanları silmek zorunda kaldım. Yasakmış. Sahibinden ilan paylaşmamaya özen gösterin yoksa silmek zorundayım. İyi forumlar dilerim.
Yahu neden benim yazdığım mesajları ve bizim mesajları silindi aynı zamanda neden şeyler silindi vercelldeki mesajlar

Yahu neden benim yazdığım mesajları ve bizim mesajları silindi aynı zamanda neden şeyler silindi vercelldeki mesajlar
Mesajlarınız silinmedi. Tüm mesajlar ÖHO sohbet konusunda. Bu başlıkla ilgisi olmayan tüm mesajları taşıdım. Bu cevabınızı da taşıyorum

Mesajlar taşındı. Hatta bu başlıktaki ilk mesajı da sen atmışsın gibi duruyor.
Şuan ÖHO değişen araçlar konusunu okuyorum. Yaklaşık 90. sayfadayım geriye doğru gidiyorum. Araç değişimi hakkındaki yorumlarınız hariç konu dışı sohbetleri buraya taşıyorum. İşim bittiğinde ilk mesajı düzenleyerek konu açıklaması tarzı bir şey yapmayı düşünüyorum

Düzenleme: Panik yapmanıza gerek yok. Mesajlarınızı silmek gibi düşüncem yok (Kavgalar - tartışmalar - siyaset dönmediyse). Sadece konuyla alakasız mesajları buraya taşıyorum ki diğer önemli konu (değişen araçlar konusu) karışık durmasın

Son düzenleme:
Şuan 70-103. sayfalar arasını temizledim. Bir kısmını buraya taşıdım. Yoruldum biraz ara vereceğim.

Taşırken dikkat ettiğim hususlar;

- ÖHO grevi gibi değişen araçlar konusuyla alakasız mesajlar
- Bölge değiştiren araçlar konusu varken tekrar o konuda konuşulması
- Yanan araçların haberleri (Böyle başlıkta mevcut)
- Markalar hakkında uzun süren 1 sayfadan fazla yapılan yorumlar

Düzenleme: Araç değişikliği iyi olmuş / kötü olmuş. Yeni aracı çok iyi gibi yorumlarınıza dokunmadım. Konudan sapanları taşıyorum

E
Evet sonunda 126 sayfanın tamamını tek tek inceledim.

71 sayfaya düşürmüş bulunmaktayım. Mesajlarınızın çoğunu silmedim hala duruyorlar ama Özel Halk Otobüsü Sohbet konusuna taşıdım:

Sohbet etmek istediğinizde lütfen bu konuyu kullananın aksi takdirde mesajlarınızı taşımak zorunda kalacağım. Geçmişteki tüm mesajları tek tek okuyup baktığımda konu ne kadar dağılmış olduğunu inanın bir ben anlarım. Kavga - Tartışma - Siyaset - Argo dışındaki yorum/görüş/fikir bildiren mesajlarınızı silmedim diğer konuya taşıdım.

Taşıdığım mesajlar: Marka fanatikliği, Uzun sayfalarca süren marka/model konuşmaları, Bölge Listesi, Bölge değiştiren araçlar, Yanan Araçlar, Hangi kod ne almalı gibi değişen araçlarla alakasız mesajlar, Özellikle savaş petrol hakkında yazılanlar, Şehirler arası otobüs markaları/modelleri gibi başlıktan bağımsız mesajlar.

Sildiğim mesajlar:

- Silinsin yazıp bırakanların mesajları. Yaklaşık 50-60 tane silinsin yazılı mesaj sildim
- Kaynak kavgaları.
- Sitenin ilk kurulduğu zamanlarda Fury-2 adlı hesapla yaşadığınız yaklaşık 9-10 sayfalık sözlü tartışmayı diğer konuya taşıdım
- Aranızdaki sözlü kaba mesajları sildim.
- Sahibinden ilanlarınının görsellerini sildim. Yasakmış

Böylece konu artık daha verimli. En baştan okumaya başlayacak biri için daha düzenli oldu. Hepinize bu başlıkta iyi forumlar dilerim. Sık sık bu konuyu takip etmeye devam edeceğim
ee peki vercellle alakalı mesaj yasak mı

Geri
Üst Alt