Tema düzenleyici

İstanbul Özel Halk Otobüsleri Sohbet (Öhö)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan D0836
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu araç 2025 model olmasına rağmen Plus modeli değil neden anlayamadım
Bir garip geldi zaten. Şoför kabini gereksiz büyük gibiydi ve araca bindiğimde ön tarafın dar olduğunu hissettim ama kliması çok iyidi

A-1755 de Procity TR Plus
Ben bu araca binmiştim.Çoğu iç ve dış detay Procity Tr modelinden.Plus ile apaynı değil.Bir tek Plus a eklenen araca yandan baktığımızda motorun oradaki ızgaraya benzer detay A-1755 te de var.Başka hiç bir detay aynı değil.Sanırım bu araç Bmcnin Procity Plusu üretmeden önceki ürettiği araçlardan biri.Başka böyle araç var mı bilmiyorum.

C.1031 'in yeni aracı taşdelen atatürk mahallesi 131T hattının kalktığı sondurakta görünmektedir "ARAÇ İETT." 'deki haritadan gördüm bilginize. 🤝🤝🤝

Son düzenleme:
@Rick Grimes Bölgeye 2. 2025 Conecto Geliyor Olabilir
Bende öyle ümit ediyorum umarım böyle olur. Otokardan geçilmiyor zaten Conecto iyi gider. Ama umarım A-1753 gibi kronik şansız araç denk gelmez. 6 Gündür sinyal alınmıyor 2 kere motor arızası yedi

Ekran görüntüsü 2025-08-27 134758.png

Bende öyle ümit ediyorum umarım böyle olur. Otokardan geçilmiyor zaten Conecto iyi gider. Ama umarım A-1753 gibi kronik şansız araç denk gelmez. 6 Gündür sinyal alınmıyor 2 kere motor arızası yedi

Ekli dosyayı görüntüle 79292
Ama cidden yazık değil mi? Düşünsene kaç milyon TL verip sıfır Mercedes-Benz Yeni Conecto alıyorsun. İlk haftadan motor arızası veriyor, günlerce sefere çıkamıyorsun ve gelirin kesiliyor. Firma eğer üretimde sorun çıkmış kronik araçsa kesinlikle araç sahibinin yanında durup tüm masraflarını karşılamalı
Bu arada şuan 2021 Kent olan A-360'ın eski aracıda kentti demi hatta güzel araç diyordunuz ona öyleyse şuanki 2021 kenti nereden gelme acaba
Eski Kent'i çok çok güzeldi. Jant detayları, yandaki Kent LF yazısı, Ventil sesi falan muazzam araçtı

Ekran görüntüsü 2025-08-27 140025.png

2025 Model Güleryüz nedense Avrupa yakasında hiç alınmıyor. 3 tane varmış Avrupa'da

Ekli dosyayı görüntüle 79300
cobralar gariptir anadolu yakasının dışarılarında daha sık rastlanabilen bir araç. hatta ileri gidiyorum ve diyorum ki kartal ve berisinde bir otokar görülür bir güleryüz. avrupa yakasında bol bulunan ve görsem tüküreceğim türden bir araç olan eski kasa procity'i bizim oralarda görünce değişik geliyor çok yok çünkü 500T ve 130Ş dışında bir de genelde modifiyeli (kozmetik) oluyorlar avrupa yakasındakilere göre, türk bayrağı maşallah yazıları falan

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt