Ejderha kasa "TEZELLER." 'i "AKİA." 'dan gerçek anlamda sonsuza kadar seviyorum.

★★★
Şu kasa Tezellere ne deniyor bilmiyorum fakat baya seviyorum ve önü düz olan tezellerden çok daha güzel. A-025 bir örneği. Modifikasyona çok açık bir kasaEjderha kasa "TEZELLER." 'i "AKİA." 'dan gerçek anlamda sonsuza kadar seviyorum.★★★Ekli dosyayı görüntüle 79482Ekli dosyayı görüntüle 79483
21 Temmuzda DeğiştirmişA-272 ne zaman araç değiştirdi? Bilen var mı ? Bende bakıyorum camdan , tezelleri görücem diye bekliyorum
A-279 değiştirmişti en son ( benim bildiğim ) , demekki bu da değiştirmiş . Güzel
A-272 2013 model Tezeller Autobus LF1200 olan aracını 2018 model BMC Procity TR ile değiştirmiştir hayırlı olsun yeni aracı bugün seferlere başladı
A-1865/66'da da deplase vardı ümitlenmiştim fakat karşımda tak diye otokar belirdi maalesefBence sistemde " Kamera Montaj" yazan araçlar Otokar Alıyor. Asıl Sistemde " Deplase" yazan araçlar başka araç alıyor muhtemelen .
Alakası yok deplase ile kamera montaj aynı şeyler zatenBence sistemde " Kamera Montaj" yazan araçlar Otokar Alıyor. Asıl Sistemde " Deplase" yazan araçlar başka araç alıyor muhtemelen .
B-1797 dün gece evimin dibinde yatıyordu. Gece markete çıktığımda bakıyım dedim belki değişmiştir Temsaydı halaBugün değişecek araç olarak B-1797 ve D-119 gözüküyor . D-119'a şaşırdım
Bundan Sonra Artık Seferlere Başlarsa İyi Olur .
Cidden günlerdir yatıyordu araç. Yeni aracı kaç model Temsa olduğu daha sisteme işlenmemiş TCV gözüküyor halaB-1746 geri döndüğü için B-1503 bölge değiştirdi galiba.
Dün bakmıştın belli olmamıştı pazar günü tekrar gidip bakarım. Şuanlık kodsuz duruyorlarSoramadan duramayacam. Bayide ki Citiport'ların kodları belli oldu mu ?
B-1797 2025MODEL OTOKAR KENT LF olabilirBugün değişecek araç olarak B-1797 ve D-119 gözüküyor . D-119'a şaşırdım
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.