Bir garip geldi zaten. Şoför kabini gereksiz büyük gibiydi ve araca bindiğimde ön tarafın dar olduğunu hissettim ama kliması çok iyidiBu araç 2025 model olmasına rağmen Plus modeli değil neden anlayamadım
Bir garip geldi zaten. Şoför kabini gereksiz büyük gibiydi ve araca bindiğimde ön tarafın dar olduğunu hissettim ama kliması çok iyidiBu araç 2025 model olmasına rağmen Plus modeli değil neden anlayamadım
C-443 de olabilir belki.A-1636 değil bu arka tarafı Cnglilerde farklı.Hem orijinal ayna var.C-497,493 ün falan eski aracı olabilir sanarsam
Plus en üst Trim seviyesi anladığım kadarıyla. TR orta trim. Sadece procity en alt trimBu araç 2025 model olmasına rağmen Plus modeli değil neden anlayamadım
A-1755 de Procity TR PlusBu araç 2025 model olmasına rağmen Plus modeli değil neden anlayamadım
Ben bu araca binmiştim.Çoğu iç ve dış detay Procity Tr modelinden.Plus ile apaynı değil.Bir tek Plus a eklenen araca yandan baktığımızda motorun oradaki ızgaraya benzer detay A-1755 te de var.Başka hiç bir detay aynı değil.Sanırım bu araç Bmcnin Procity Plusu üretmeden önceki ürettiği araçlardan biri.Başka böyle araç var mı bilmiyorum.A-1755 de Procity TR Plus
2 gündür orada çıkmıyor nedenseB-1746 İkitelli Garajında
Bende öyle ümit ediyorum umarım böyle olur. Otokardan geçilmiyor zaten Conecto iyi gider. Ama umarım A-1753 gibi kronik şansız araç denk gelmez. 6 Gündür sinyal alınmıyor 2 kere motor arızası yedi@Rick Grimes Bölgeye 2. 2025 Conecto Geliyor Olabilir
Büyük İhtimal Antalya'dan gelmeBu arada şuan 2021 Kent olan A-360'ın eski aracıda kentti demi hatta güzel araç diyordunuz ona öyleyse şuanki 2021 kenti nereden gelme acaba
Ama cidden yazık değil mi? Düşünsene kaç milyon TL verip sıfır Mercedes-Benz Yeni Conecto alıyorsun. İlk haftadan motor arızası veriyor, günlerce sefere çıkamıyorsun ve gelirin kesiliyor. Firma eğer üretimde sorun çıkmış kronik araçsa kesinlikle araç sahibinin yanında durup tüm masraflarını karşılamalıBende öyle ümit ediyorum umarım böyle olur. Otokardan geçilmiyor zaten Conecto iyi gider. Ama umarım A-1753 gibi kronik şansız araç denk gelmez. 6 Gündür sinyal alınmıyor 2 kere motor arızası yedi
Ekli dosyayı görüntüle 79292
Eski Kent'i çok çok güzeldi. Jant detayları, yandaki Kent LF yazısı, Ventil sesi falan muazzam araçtıBu arada şuan 2021 Kent olan A-360'ın eski aracıda kentti demi hatta güzel araç diyordunuz ona öyleyse şuanki 2021 kenti nereden gelme acaba
2025 Model Güleryüz nedense Avrupa yakasında hiç alınmıyor. 3 tane varmış Avrupa'daC.1839 'un yeni aracı olan modifiyeli 2025 model "GÜLERYÜZ COBRA GD 272 LF." marka model otobüs bizlerle.★★★
Ekli dosyayı görüntüle 79298Ekli dosyayı görüntüle 79299
cobralar gariptir anadolu yakasının dışarılarında daha sık rastlanabilen bir araç. hatta ileri gidiyorum ve diyorum ki kartal ve berisinde bir otokar görülür bir güleryüz. avrupa yakasında bol bulunan ve görsem tüküreceğim türden bir araç olan eski kasa procity'i bizim oralarda görünce değişik geliyor çok yok çünkü 500T ve 130Ş dışında bir de genelde modifiyeli (kozmetik) oluyorlar avrupa yakasındakilere göre, türk bayrağı maşallah yazıları falan2025 Model Güleryüz nedense Avrupa yakasında hiç alınmıyor. 3 tane varmış Avrupa'da
Ekli dosyayı görüntüle 79300
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.