Bi de yüksek tabanlar bitince artık alçak tabanlı olur istanbul da tabiki de yüksek tabanları muhtemelen yaş tan dolayı satıyorlar mal sahipleri
Bu galiba şile nin otobüsüC-1060, 2013MODEL BMC PROCİTY olan aracını 2018MODEL AKİA ULTRA LF 12 ile yenilenmiştir Kaynak plaka sorgulama
34NMP663
A-1068 varMesela çatalca tarafı da bmc neocity yok diye biliyorum hissediyorum zaten
Malatyalının instagramdan bakmışım zaten bu sivas çıkması zaten
Konuyu daha fazla dağıtmadan son mesajımı yazayım. Araç 401 Çatalca - Avcılar hattında çalışmakta. Burayı da yorum olarak kullanmayalım lütfen. Burası sadece değişen araçların haberini vermek için. Konuşma/yorum yapmak isteyenler random sohbet konusundan devam etsinler lütfen çorba olmasın konuEkli dosyayı görüntüle 76033instagram da bu görünüyor ama çatalca yazmıyor hem konum hem de hat olarak yazmıyor
Ya kardeşim vercellden bak işte hangi hatta çalışıyor diye bizi niye uğraştırıyorsun Forumda mesaj kirliliği oluyorEkli dosyayı görüntüle 76033instagram da bu görünüyor ama çatalca yazmıyor hem konum hem de hat olarak yazmıyor
Bakmışım zaten baktım bu eski gönderiYa kardeşim vercellden bak işte hangi hatta çalışıyor diye bizi niye uğraştırıyorsun Forumda mesaj kirliliği oluyor
Vercellden baktım zaten neye kızdın ki emirmorinho kullanıcısı zaten insta daki eski gönderi buBakmışım zaten baktım bu eski gönderi
C-1751,C-318'in eski aracı 2021model GÜLERYÜZ COBRA GD-272LF ile yenilenmiştir
Eski aracı TCV KARAT L CNG
Araç alınmış fotoğraflar var. Sisteme daha kaydı eklenmemiş. Konuyu daha fazla dağıtma. Burası değişen otobüsleri haber verme yeri. Konuşmanı random sohbette yap. Çoğu mesajları taşıyacağım eve geçinceBaktım
Şu an mal sahipleri daha ne zaman değişeceğini bilmiyorumC-043 ve C-170 ne zaman BMC Belde CB araçlarını alçak tabanlı araçlarla değiştirecekler?
Neocityler o siyah maske gibi plastik olmayınca akiaya benziyor konu dışı mı bilmiyorum ama
Onun için izin gerek bir de ne kadar kişi binecek soru işareti. Marmaraereğlisi-silivri dolmuşu var şu anlıkBen ısuzu citiport'u şeyde çekerim memleketim de çekerim ben tekirdağlıyım keşke istanbul tekirdağ arası iett seferi olsaydı malum şehirlerarası otobüs biletleri artık pahalandı
Marmaraereğlisi den sonra otobüs konusunda Süleymanpaşa da durursa eğer böyle birşey olursa ne olurOnun için izin gerek bir de ne kadar kişi binecek soru işareti. Marmaraereğlisi-silivri dolmuşu var şu anlık
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.