Tema düzenleyici

İstanbul Özel Halk Otobüsleri Sohbet (Öhö)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan D0836
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Umarım inşallah ısuzu konusunda makyajlı kasa hem novociti life ve citiportlar artar bi de 0 km güleryüz cobralar otokarlar bmcler karsanlar mercedesler artar tabiki de adalar için zaten oraya otobüs girmez neden acaba adalara 8 m 10 m 12 m 7 m sığmaz cevabı vereyim çünkü dar olduğu için 6 m kullanılıyor orda mal sahipleri olmaz öho konusunda adalar da

1000037015.png
instagram da bu görünüyor ama çatalca yazmıyor hem konum hem de hat olarak yazmıyor

Ekli dosyayı görüntüle 76033instagram da bu görünüyor ama çatalca yazmıyor hem konum hem de hat olarak yazmıyor
Konuyu daha fazla dağıtmadan son mesajımı yazayım. Araç 401 Çatalca - Avcılar hattında çalışmakta. Burayı da yorum olarak kullanmayalım lütfen. Burası sadece değişen araçların haberini vermek için. Konuşma/yorum yapmak isteyenler random sohbet konusundan devam etsinler lütfen çorba olmasın konu

Ben ısuzu citiport'u şeyde çekerim memleketim de çekerim ben tekirdağlıyım keşke istanbul tekirdağ arası iett seferi olsaydı malum şehirlerarası otobüs biletleri artık pahalandı

Geri
Üst Alt