Tema düzenleyici

İstanbul Özel Halk Otobüsleri Sohbet (ÖHO)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan D0836
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
TCV yi bence kimse benim kadar sevemez 89K ya geldikleri zaman diğer hiçbir araca binmeyip saatlerce TCV beklemisligim olmuştu A-1720 ye de A-1721 e de A-1722 ye de A-1724 e de A-1830 a da C-1751 ile C-1752 ye de bindim sadece A-1723 e binemedim😞
Bende severdim. En azından farklı bir araçtı. Keşke yine de devam etseler veya B-013 gibi daha fazla araç olsaydı. TCV'lerin cirit attığı dönemde 76O-89S'de sık binerdim. A-1805-A-1830-A-1831-A-1832 ve A-187x'lerde de vardı. Yanlış hatırlamıyotsam A-1874, A-1876 ve A-1878'di. Güzeldi yani bence. Özledim şahsen. Vites atma mı geçiş mi ne bir ses vardı hala kulağımda o ses çok güzel sesti

Bende severdim. En azından farklı bir araçtı. Keşke yine de devam etseler veya B-013 gibi daha fazla araç olsaydı. TCV'lerin cirit attığı dönemde 76O-89S'de sık binerdim. A-1805-A-1830-A-1831-A-1832 ve A-187x'lerde de vardı. Yanlış hatırlamıyotsam A-1874, A-1876 ve A-1878'di. Güzeldi yani bence. Özledim şahsen. Vites atma mı geçiş mi ne bir ses vardı hala kulağımda o ses çok güzel sesti
Kapı açılma sesleri vardı hocam kendilerine özgü harika bir sesti

Bu arada B-1746 TCV 'den veri alındığını gördüm uygulamadan şuan İkitelli Sanayide bir şey olabilir mi
Meraktan gittim araç temsaydı. Ayrıca ön camı kırılmış A-1704 ve tüm kodları sökülmüş kapıları açık sarı man vardı

IMG_20250824_145551.jpg

Meraktan gittim araç temsaydı. Ayrıca ön camı kırılmış A-1704 ve tüm kodları sökülmüş kapıları açık sarı man vardı

Ekli dosyayı görüntüle 78966
Ya sabır ya sabır ya sabır ya neden yani neden tamam TCV ler o kadar iyi değil İstanbul için ama ya gidipte neden temsaya para verirsin birde Avenue LF maksimum 2015 model bu nasıl bir kafadır arkadaş anlamıyorum ya

Ya sabır ya sabır ya sabır ya neden yani neden tamam TCV ler o kadar iyi değil İstanbul için ama ya gidipte neden temsaya para verirsin birde Avenue LF maksimum 2015 model bu nasıl bir kafadır arkadaş anlamıyorum ya
Kırmızı koltuklu eski duruyordu. Kapıları da açıktı. Belki sisteme yanlışlıkla TCV olarak işlenmiş olabilir araç değişimi olmayabilir. Yani inşallah böyledir tek mantıklı açıklaması böyle

Kırmızı koltuklu eski duruyordu. Kapıları da açıktı. Belki sisteme yanlışlıkla TCV olarak işlenmiş olabilir araç değişimi olmayabilir. Yani inşallah böyledir tek mantıklı açıklaması böyle
Umarım A-1724 gibi olur durumu umarım ona da A-1516 nin eski aracını aldı dediler ama çalışmadı hiç

Gerçekten başlıyor sanırım. İkitelli garajına gelmiş Temsayla başlama ihtimali yüksek

Ekran görüntüsü 2025-08-25 114658.png

Araç hep TCV imiş sanırım. En azından seferlere dönüyor. Olumlu olarak bakarsak +1 araç daha demek bu.

Ek olarak Deparko'daki Gitaş Garajında yatan TCV'lerden biri olan C-1752'den de 3 gün önce sinyal alınmış. O da farklı araçla geri dönebilir.

Son düzenleme:
A-1866'nın yanı sıra A-1865'te 2015 Model Temsa Avenue LF aracını Otokar Kent LF ile değiştirmiş. 2015 Model Temsalar hızla değişirken 2012-13'ler hala hizmetteler. A-1865 eski aracıyla bugün 98D hattında hizmet vermiş

Ayrıca anlamadığım bir diğer husus. Plakası bile takılı olmayan sıfır araç neden mahallede park halinde duruyor.

Ekli dosyayı görüntüle 79141

Ekli dosyayı görüntüle 79142
Şoförü orda oturduğu için hocam,peki 2025 miydi araç

Geri