Hemen flashımdan bakıyorum. Eğer ismim olmadan etiketsiz hali lazımsa özelden atabilirim@Rick Grimes hocam sizde A-1563'ün medipol ünisi önünde fotosu olması lazımdı tekrar atabilir misiniz ?
Hemen flashımdan bakıyorum. Eğer ismim olmadan etiketsiz hali lazımsa özelden atabilirim@Rick Grimes hocam sizde A-1563'ün medipol ünisi önünde fotosu olması lazımdı tekrar atabilir misiniz ?
Teşekkür ederim hocam .Hemen flashımdan bakıyorum. Eğer ismim olmadan etiketsiz hali lazımsa özelden atabilirim
Ekli dosyayı görüntüle 89345
Ekli dosyayı görüntüle 89346
Ekli dosyayı görüntüle 89347
A-1722 ve A-1723 ne zaman TCV'lerini değiştirecek? Artık bir an önce değişiklikler bu kodlarda da yaşanmalı ve A-1719-A-1725 arası tüm kodlar aktif olarak çalışmalı.Hocam ferahevler bölgesi eminmiyiz
Sıraları gelsin bir zahmet. A-1722 ve A-1723'te tıpkı kardeş kodları gibi TCV denilen çöplerden çok çektiler.Yakın zamanda onlara da sıra gelir. Burayı takipte kalın bir gelişme olduğunda paylaşılıyor. Kendi haberlerimde de aracı görselli bir şekilde paylaşmak için özen gösteriyorum
Ekli dosyayı görüntüle 89019
Birlik mahallesinde gördüm, hangi aracın acaba?
Resmi olarak değişmedi ama fiziksel olarak değişti. Yukarıdaki alıntıladığım mesajda aracın HO plakalı resmi mevcutA1724 değiştimi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.