ÖHO’nun LE otobüs almaya bir sebep/teşvikte bulunursa alınabilirKeşke Türkiyeye Solarıs Volvo falan otobüs fabrikası kursa da onlar da öhoya satış yapsalar yine Iveconun Türkiyede üretilen Streetway modelinin de satışı yapılsa keşke Öholere
ÖHO’nun LE otobüs almaya bir sebep/teşvikte bulunursa alınabilirKeşke Türkiyeye Solarıs Volvo falan otobüs fabrikası kursa da onlar da öhoya satış yapsalar yine Iveconun Türkiyede üretilen Streetway modelinin de satışı yapılsa keşke Öholere
Şoförlere araç önerin,ÖHO’nun LE otobüs almaya bir sebep/teşvikte bulunursa alınabilir
Anlamadım?Şoförlere araç önerin,![]()
Oho soforlerine au atiyorum iveco streetway falan onerin gibisindenAnlamadım?
Şile Ağva kooperatifi Crossway alırsa güzel olur ama bagaj kompartmanının bulunmaması bir eksi olabilir onlaraOho soforlerine au atiyorum iveco streetway falan onerin gibisinden
2012 ProcityYarın A-1683 cağırdı beni go yarın hangi araç tahmin edin
evet doğru Yaptaş A.Ş'nin aracı2012 Procity
Gerçekten başlıyor sanırım. İkitelli garajına gelmiş Temsayla başlama ihtimali yüksekYa sabır ya sabır ya sabır ya neden yani neden tamam TCV ler o kadar iyi değil İstanbul için ama ya gidipte neden temsaya para verirsin birde Avenue LF maksimum 2015 model bu nasıl bir kafadır arkadaş anlamıyorum ya
Araç CNG den dönmesine rağmen performanslıydı klimasıda iyi idi ben tcvnin şöför mahallinide beğeniyorum biraz Man'Bugün tam B-013'ün TCV'sini denemeye gidecektim fakat tabiki şansıma Muayeneden kalmış
Ekli dosyayı görüntüle 79064
Ekli dosyayı görüntüle 79065
Bu araç CNG'den dönme miymiş ben fabrika çıkışlı dizel sanıyordumAraç CNG den dönmesine rağmen performanslıydı klimasıda iyi idi ben tcvnin şöför mahallinide beğeniyorum biraz Man'
a benziyor
Volvo metrobüs konusunda uzman marka. Alçak tabanlı metrobüsünü İstanbul'da görmek isterimKeşke Türkiyeye Solarıs Volvo falan otobüs fabrikası kursa da onlar da öhoya satış yapsalar yine Iveconun Türkiyede üretilen Streetway modelinin de satışı yapılsa keşke Öholere
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.