Varsayım: Yenibosna peronların arkasındaki sitede yatan otokar gördüm. Sadece tahmini kodu okunmuyor otokar gibi ama umarım değildirA-1752 ne alacak acaba
Varsayım: Yenibosna peronların arkasındaki sitede yatan otokar gördüm. Sadece tahmini kodu okunmuyor otokar gibi ama umarım değildirA-1752 ne alacak acaba
Ön yukarda kamerası var 2025 model olması lazım ve sitede orada araç göstermiyor A-1752 değilsede başka bir yeni araç olabilirVarsayım: Yenibosna peronların arkasındaki sitede yatan otokar gördüm. Sadece tahmini kodu okunmuyor otokar gibi ama umarım değildir
Ekli dosyayı görüntüle 79335
Çekerken orada gösteriyordu bakarak gittim şimdi ayrılmışÖn yukarda kamerası var 2025 model olması lazım ve sitede orada araç göstermiyor
728 eski aracı belki a-1060'a satılabilirA-360'ın 2017MODEL OTOKAR KENT LF aracı Antalya çıkmasıydı
A-360'ın 2021MODEL OTOKAR KENT LF aracı A-016'nın eski aracı
C-904'ün 2015MODEL ISUZU CİTİPORT aracı D-024'ün eski aracı
C-890'ın 2018MODEL GÜLERYÜZ COBRA GD-272LF aracı C-310'un eski aracı
728'in eski aracı 2024MODEL KARSAN ATAK nereye satıldı
IBB de niye bir yaptırım uygulamıyorsa artık15 Eylül Pazartesi günü İstanbul genelinde öho şoförleri yeniden kontak kapatacakmış sebebi ise İBB nin sözünü tutmaması
Haklarını vermedikleri için böyle oluyor 0 araç alanlara demiyorum bunlarıBöyle her seferinde bebek gibi ağlayacaklarsa el koysunlar sertifikalarına insanlar mağdur oluyor yazıktır ya işte ÖHOdan bu yüzden nefret ediyorum
Birazdan oradan geçeceğim olmuşsa yazarımBayiye Gelen 2 Tane 2025 Citiport'un Kodları Belli Oldu mu ?
Daha belli olmamışBirazdan oradan geçeceğim olmuşsa yazarım
Daha 2 gün önce bindim kötüydü araç çok iyi olmuş otokar'da olsaA-355 2017 model BMC Procity olan aracı
A-1753'ün yaşadığı olaydan sonra belki de MB Conecto almaya çekiniyorlar ya da Otokar bedavaya araç dağıtıyor. Bence Yine otokar olacaktırNeyse Tekrardan Bölgedeki 0 Kent Sayısı 6'ya Yükseldi . Sırada A-1751 var . Bakalım O Ne Alacak ?
7 gün önce Sinyali otogar gösteriyor ama orada olduğunu düşünmüyorum. İşim olmazsa bir ara gider bakarım ama orada değildir benceŞuan A-1753 Hayalet Araç Oldu. Nerede Olduğu Hakkında Bir Fikrim Yok. A-1751'in Değişeceğini Nerden Biliyorsunuz Diye Soracaksanız Bölgede HO Plakalı Tek Temsa A-1751 Kaldı .
Bir hattın deparıdır büyük ihtimal.Hatsız çalışan ÖHO ilk defa görüyorum?!
Ekli dosyayı görüntüle 79438
Beşiktaş'ı bilenler benden daha iyi bilir ama bu hat numarasız hat diye hatırlıyorum. X numaralı hatta çalışan araçlardan 1 tanesi bu numarasız hattı çalışıyordu sanırımHatsız çalışan ÖHO ilk defa görüyorum?!
Ekli dosyayı görüntüle 79438
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.