Tema düzenleyici

İETT ÖHO'da Değişen Otobüsler

Arkadaşlar milletin ekmek teknesine ağır ithamlarda bulunmayın. Bu işi hobi amaçlı veya zevk amaçlı yapmıyorlar. 7/24 ekmek kazandıkları iş ve onlarda biliyorlardır hangi durumda hangi aracı alması gerektiklerini, hangisiyle en masrafsız görevlere çıkıp paralarını kazanacaklarını bizden iyi biliyorlardır. Biz hobi olarak düşünüyoruz ama onların ailelerini baktıkları, geçim kaynağı araçları. Bir gün umarım hepimizin çok parası olur da istediğiniz otobüsleri alabilirsiniz.

Arkadaşlar milletin ekmek teknesine ağır ithamlarda bulunmayın. Bu işi hobi amaçlı veya zevk amaçlı yapmıyorlar. 7/24 ekmek kazandıkları iş ve onlarda biliyorlardır hangi durumda hangi aracı alması gerektiklerini, hangisiyle en masrafsız görevlere çıkıp paralarını kazanacaklarını bizden iyi biliyorlardır. Biz hobi olarak düşünüyoruz ama onların ailelerini baktıkları, geçim kaynağı araçları. Bir gün umarım hepimizin çok parası olur da istediğimiz otobüsleri alabilirsiniz.
Bana kalsa Akia Ultra LF12 alırdım.Öyle bir imkanım olsa.

Arkadaşlar milletin ekmek teknesine ağır ithamlarda bulunmayın. Bu işi hobi amaçlı veya zevk amaçlı yapmıyorlar. 7/24 ekmek kazandıkları iş ve onlarda biliyorlardır hangi durumda hangi aracı alması gerektiklerini, hangisiyle en masrafsız görevlere çıkıp paralarını kazanacaklarını bizden iyi biliyorlardır. Biz hobi olarak düşünüyoruz ama onların ailelerini baktıkları, geçim kaynağı araçları. Bir gün umarım hepimizin çok parası olur da istediğiniz otobüsleri alabilirsiniz.
Şahsen ÖHOlara nadiren bindiğim için bana pek sorun teşkil etmiyor ama yine de moral bozucu bir durum olabiliyor. İllaki 0 araç olacak diye bir kural yok, bunu beklemiyorum zaten. Mesela A-360 2021 model Otokar aldı, çok da hoş oldu. 10 yaşına gelmiş eski Procityler hiç ama hiç yakışmıyor.

Altına imzamı atarım . Neticede insanlar para kazanmak için alıyorlar bu araçları.

Ben mesela oldum olası cobraları sevmiyorum yani özellikle de şu alçak tabanlı tüm cobraları. Anadolu yakasında cobralar azalıyormuş e iyi de oluyor bence.

Ama şunu da itiraf ediyim eskiden Eminönü yeşilpınar otobüslerinde yüksek tabanlı cobraya binmiştim otobüs aynı vapur gibiydi kasası sağa sola yatıyordu yekpare bir şekilde tuhaf bir deneyimdi ve ben ona öyle bi şey takmıştım düşünün sene 2013 veya 2014 yani kısacası kendine göre bir albenisi vardı be sadece ıslık sesini sevmiyordum onu söylim.

Alçak tabanlı cobraları sevmememin altında yatan sebepte bu ıslık sesleri olabilir yani bununda etkisi vardır eminim.
Ben de aynı biçimde bu sene Ankara’ya ayak basar basmaz gidip yüksek tabanlı cobra’ya binmiştim. Acayip bir deneyimdi. Bir durağa gidip sonra u dönüşü yapıp aynı durağın karşı tarafta olanında durmuştuk. Frenleri çok sertti

Mesela benim sıralamam nasıl biliyor musunuz arkadaşlar.

MAN - Mercedes-Benz - Isuzu ve Otokar.

Ama gönlümde yatan şey üçüncü sıraya Otokar'ı koymam çünkü Otokar'ı farklı bi seviyorum fakat Isuzu ne de olsa herşeye rağmen bi Japon markası diye üçüncü sıraya Isuzu'yu koyuyorum Otokar'da o kadar da kusura bakmayacak artık. Onlar da bazı noktalar da kaliteyi düşürmeyeceklerdi mesela ben otokarın eski koltuklarını seviyordum yani İETT'deki halini. Sonra piano black diye hitap ettiğim ön üst orta kırmızı dijital ekranı kaldırmayacaklardı. Kent XL'de bile var ama sadece süs olarak ya şaka mı bu.

Neyse başlığı kendi düşüncelerimle işgal ettiğim için kusura bakmayın çenem açıldı bi defa. Kim bilir belki de "Alçak tabanlı şehiriçi otobüsler" diye bir başlık açılabilir.
Türkiyedeki isuzular sadece ismen japon anadolu grubu üretiyor man da balon marka eskisi kadar iyi bir marka değil

Geri
Üst Alt