Ne demek asıl size teşekkürlerHocam çok teşekkürler![]()
Ne demek asıl size teşekkürlerHocam çok teşekkürler![]()
Ne demek rica ederim darısı diğer araçların başına diyelimNe demek asıl size teşekkürler
Bizim öholar araç ihraç edebiliyormuymuşC-163'ün eski aracı 2022 Model MERCEDES-BENZ YENİ CONECTO bu şehre satılmıştır
Ekli dosyayı görüntüle 74602
Ekli dosyayı görüntüle 74603
Ekli dosyayı görüntüle 74604
Ekli dosyayı görüntüle 74605
Ekli dosyayı görüntüle 74606
Ekli dosyayı görüntüle 74607
Ekli dosyayı görüntüle 74608
Ekli dosyayı görüntüle 74609
Ekli dosyayı görüntüle 74610
Ekli dosyayı görüntüle 74611
Eski kasa yaşlı düşmanıBu cobralar nasıl çok merak ediyorum aslında
Altına imzamı atarım . Neticede insanlar para kazanmak için alıyorlar bu araçları.Arkadaşlar milletin ekmek teknesine ağır ithamlarda bulunmayın. Bu işi hobi amaçlı veya zevk amaçlı yapmıyorlar. 7/24 ekmek kazandıkları iş ve onlarda biliyorlardır hangi durumda hangi aracı alması gerektiklerini, hangisiyle en masrafsız görevlere çıkıp paralarını kazanacaklarını bizden iyi biliyorlardır. Biz hobi olarak düşünüyoruz ama onların ailelerini baktıkları, geçim kaynağı araçları. Bir gün umarım hepimizin çok parası olur da istediğiniz otobüsleri alabilirsiniz.
Belde işteEski kasa yaşlı düşmanı
A-205’e hiç de şaşırmadım.Aracı da bakımsızdı.Keşke 48N’ye filan gitse.A-205 2012 model Tezeller Autobus LF1200 olan aracını 2015 model BMC Procity ile değiştirmiştir![]()
2027'de Belde'lere ve 2011-2012 Ecomat şanzımanlı Procity'lere veda edeceğiz. 2015-2017 Procity'ler 2030'u görür.2027'de BMC Procity ve Beldelere tamamen veda etmiş olacağız kısaca
Gerçekten de öyle keşke gitse 48N ye 48N den de A-204 gelse ilk New Conecto olsaA-205’e hiç de şaşırmadım.Aracı da bakımsızdı.Keşke 48N’ye filan gitse.
Kaç yıl oldu daha bir tane yeni kasa Conecto gelmedi bu gruba.
Vay canına demek sonunda araç değiştirdiA-343 BMC PROCİTY TR olmuştur
İnstagramda Hangi hesap bu2014-2017 arası cobra aldı sosyal medyada gördüm sanırım plaka tescilini bekliyor
İnstagram değil başka platform araç 2016 modelmişİnstagramda Hangi hesap bu
Ucuz Mercedes Gibi düşününAnadolu yakasındaki Güleryüz Cobra aşkını anlayamıyorum biliyor musunuz
Hangi platformİnstagram değil başka platform araç 2016 modelmiş
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.