2027'de Belde'lere ve 2011-2012 Ecomat şanzımanlı Procity'lere veda edeceğiz. 2015-2017 Procity'ler 2030'u görür.2027'de BMC Procity ve Beldelere tamamen veda etmiş olacağız kısaca
Son düzenleme:
2027'de Belde'lere ve 2011-2012 Ecomat şanzımanlı Procity'lere veda edeceğiz. 2015-2017 Procity'ler 2030'u görür.2027'de BMC Procity ve Beldelere tamamen veda etmiş olacağız kısaca
Gerçekten de öyle keşke gitse 48N ye 48N den de A-204 gelse ilk New Conecto olsaA-205’e hiç de şaşırmadım.Aracı da bakımsızdı.Keşke 48N’ye filan gitse.
Kaç yıl oldu daha bir tane yeni kasa Conecto gelmedi bu gruba.
Vay canına demek sonunda araç değiştirdiA-343 BMC PROCİTY TR olmuştur
İnstagramda Hangi hesap bu2014-2017 arası cobra aldı sosyal medyada gördüm sanırım plaka tescilini bekliyor
İnstagram değil başka platform araç 2016 modelmişİnstagramda Hangi hesap bu
Ucuz Mercedes Gibi düşününAnadolu yakasındaki Güleryüz Cobra aşkını anlayamıyorum biliyor musunuz
Hangi platformİnstagram değil başka platform araç 2016 modelmiş
Anadolu'da gerçekten çok Güleryüz var. Avrupa'da da son zamanlarda Otokar'larda yükseliş var.Anadolu yakasındaki Güleryüz Cobra aşkını anlayamıyorum biliyor musunuz
Bursa mı çorum mu@Emir006 hocamızdan özür diliyorum daha önceden yazmış kendisi ve Akia da Bursa çıkması imiş o yüzden mesajımı siliyorum
BursaBursa mı çorum mu
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.