Tema düzenleyici

İETT ÖHO'da Değişen Otobüsler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan simons333
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Zaten son 2,5-3 yılda İstanbul'da ÖHO Satışlarına bakılınca SIFIR KM TEMSA AVENUE PLUS satışı yok gibi.
Keşke ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ gibi 0KM TEMSA AVENUE PLUS alımları olsa çok güzel olur ama fiyat pahalılığından dolayı alınamıyor

Zaten son 2,5-3 yılda İstanbul'da ÖHO Satışlarına bakılınca SIFIR KM TEMSA AVENUE PLUS satışı yok gibi.
Keşke ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ gibi 0KM TEMSA AVENUE PLUS alımları olsa çok güzel olur ama fiyat pahalılığından dolayı alınamıyor
Temsa avenue galiba artık sadece istek üzerine üretiliyor. 2020’li yıllarda belediye dışı sıfır satış yapmadılar

Mercedes'ten bile pahalılarsa alınmaya gerek yok zaten bu az sayıdaki Avenue Plus araçlar da inşallah yakında titremelere başlamazlar.

A-1800 MERCEDES-BENZ CONECTO olan aracını değiştirmiştir
Yeni aracı BN1 hattında çalışıyor
Kocasinan Sanayi Sitesinde gözüküyor bilinmiyor
Az önce 89A'dayken denk geldim otobüsün içinden çektim fotoğrafı. Eski kasa Procity BN1'de çalışıyor sisteme daha işlenmemiş kaç model olduğunu anlamadım. Diğer Procitylerden daha bakımlı duruyor

IMG_20250727_142308.jpg

A-1800 birde 2015 model Procity almış Allah'ım yarabbim ya 2 sene sonra yine değiştirmek zorunda kalacak en azından 2017 alsaydı bu kadar da olmaz ama
Bende ona şaşırdım. 2 yıllık üst model değişimi olmuş. 2016-2017 bekliyordum ben. Neyse bize hayırlısı olsun demek düşer kazasız belasız çalışır umarım. Belki de eski aracı masraf çıkarıyordu

Aynı yılın(2025'in) sonuna kadar 2025MODEL YENİ CONECTO araçları 2019'da 2019MODEL YENİ CONECTO alımlarını arttırmış gibi olmalıdır
İnşallah alımları artar
Çünkü 2019 Aralık'ta da 2019MODEL YENİ CONECTO alımı olmuştu
2019 Eylülünden 2019 31 Aralığına kadar alınmış gibi düşünün

Geri
Üst Alt