B-208 ve B-210'ada veda edebiliriz yakındaB-143, 0 km Otokar Kent LF almıştır.
B-208 ve B-210'ada veda edebiliriz yakındaB-143, 0 km Otokar Kent LF almıştır.
Onlar da mı 0 km Otokar Kent LF alacak yoksa?B-208 ve B-210'ada veda edebiliriz yakında
Bir ihtimal alacaklarOnlar da mı 0 km Otokar Kent LF alacak yoksa?
2027'de BMC Procity ve Beldelere tamamen veda etmiş olacağız kısacaOnlar da mı 0 km Otokar Kent LF alacak yoksa?
Yapacağı secimin ben Akia alsaymış bariA-205 2012 model Tezeller Autobus LF1200 olan aracını 2015 model BMC Procity ile değiştirmiştir![]()
Bana kalsa Akia Ultra LF12 alırdım.Öyle bir imkanım olsa.Arkadaşlar milletin ekmek teknesine ağır ithamlarda bulunmayın. Bu işi hobi amaçlı veya zevk amaçlı yapmıyorlar. 7/24 ekmek kazandıkları iş ve onlarda biliyorlardır hangi durumda hangi aracı alması gerektiklerini, hangisiyle en masrafsız görevlere çıkıp paralarını kazanacaklarını bizden iyi biliyorlardır. Biz hobi olarak düşünüyoruz ama onların ailelerini baktıkları, geçim kaynağı araçları. Bir gün umarım hepimizin çok parası olur da istediğimiz otobüsleri alabilirsiniz.
Şahsen ÖHOlara nadiren bindiğim için bana pek sorun teşkil etmiyor ama yine de moral bozucu bir durum olabiliyor. İllaki 0 araç olacak diye bir kural yok, bunu beklemiyorum zaten. Mesela A-360 2021 model Otokar aldı, çok da hoş oldu. 10 yaşına gelmiş eski Procityler hiç ama hiç yakışmıyor.Arkadaşlar milletin ekmek teknesine ağır ithamlarda bulunmayın. Bu işi hobi amaçlı veya zevk amaçlı yapmıyorlar. 7/24 ekmek kazandıkları iş ve onlarda biliyorlardır hangi durumda hangi aracı alması gerektiklerini, hangisiyle en masrafsız görevlere çıkıp paralarını kazanacaklarını bizden iyi biliyorlardır. Biz hobi olarak düşünüyoruz ama onların ailelerini baktıkları, geçim kaynağı araçları. Bir gün umarım hepimizin çok parası olur da istediğiniz otobüsleri alabilirsiniz.
Bugün basın express yenibosna çıkışının orda gördüm aracı yoldaAraç dün ikitelli de idi
Hocam çok teşekkürler
Ne demek asıl size teşekkürlerHocam çok teşekkürler![]()
Ne demek rica ederim darısı diğer araçların başına diyelimNe demek asıl size teşekkürler
Bizim öholar araç ihraç edebiliyormuymuşC-163'ün eski aracı 2022 Model MERCEDES-BENZ YENİ CONECTO bu şehre satılmıştır
Ekli dosyayı görüntüle 74602
Ekli dosyayı görüntüle 74603
Ekli dosyayı görüntüle 74604
Ekli dosyayı görüntüle 74605
Ekli dosyayı görüntüle 74606
Ekli dosyayı görüntüle 74607
Ekli dosyayı görüntüle 74608
Ekli dosyayı görüntüle 74609
Ekli dosyayı görüntüle 74610
Ekli dosyayı görüntüle 74611
Eski kasa yaşlı düşmanıBu cobralar nasıl çok merak ediyorum aslında
Altına imzamı atarım . Neticede insanlar para kazanmak için alıyorlar bu araçları.Arkadaşlar milletin ekmek teknesine ağır ithamlarda bulunmayın. Bu işi hobi amaçlı veya zevk amaçlı yapmıyorlar. 7/24 ekmek kazandıkları iş ve onlarda biliyorlardır hangi durumda hangi aracı alması gerektiklerini, hangisiyle en masrafsız görevlere çıkıp paralarını kazanacaklarını bizden iyi biliyorlardır. Biz hobi olarak düşünüyoruz ama onların ailelerini baktıkları, geçim kaynağı araçları. Bir gün umarım hepimizin çok parası olur da istediğiniz otobüsleri alabilirsiniz.
A-205’e hiç de şaşırmadım.Aracı da bakımsızdı.Keşke 48N’ye filan gitse.A-205 2012 model Tezeller Autobus LF1200 olan aracını 2015 model BMC Procity ile değiştirmiştir![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.