A-1800 MERCEDES-BENZ CONECTO olan aracını değiştirmiştir
Yeni aracı BN1 hattında çalışıyor
Yeni aracı neA-1800 MERCEDES-BENZ CONECTO olan aracını değiştirmiştir
Olamaz yaA-1800 MERCEDES-BENZ CONECTO olan aracını değiştirmiştir
Bence değişmedi çünkü araç men listesinde ve kocasinan oto sanayi de gözüküyorYeni aracından eminseniz bugün dışarı çıkma ihtimalim vardı erken çıkar oraya uğrar öyle gideceğim yere giderim
Banada öyle geldi men listesini görünce o yüzden bir sorayım dedim boşuna yolumu uzatmayayım diyeBence değişmedi çünkü araç men listesinde ve kocasinan oto sanayi de gözüküyor
Böylece İstanbul daki ilk makyajli NovoCiti Life olduA-870 Isuzu Novociti Life aracını 2025 model makyajlı kasa Isuzu Novociti Life ile değiştirmiştir.
Ekli dosyayı görüntüle 74637
A-1800 MERCEDES-BENZ CONECTO olan aracını değiştirmiştir
Kocasinan Sanayi Sitesinde gözüküyor bilinmiyor
Olamaz ya
Yeni aracından eminseniz bugün dışarı çıkma ihtimalim vardı erken çıkar oraya uğrar öyle gideceğim yere giderim
Bence değişmedi çünkü araç men listesinde ve kocasinan oto sanayi de gözüküyor
Banada öyle geldi men listesini görünce o yüzden bir sorayım dedim boşuna yolumu uzatmayayım diye
Maalesef gerçekmiş eski kasa procity almışA-1800 için 89S'ye bindim çıktım bakalım doğru mu gerçekten değişmiş mi
Merak ettiğim şey aynı kodda iki araç mı vardı yani aynı anda biri diğerinin yedeği gibi. Yoksa birini önce diğerini de sonra mı almıştı.Maalesef gerçekmiş eski kasa procity almış
Ekli dosyayı görüntüle 74656
Ekli dosyayı görüntüle 74657
Ayrıca A-1517 nin iki tane kodlu aracı vardı biri procity eski diğeri İsuzu Citiporttu
Büyük ihtimalle değişim işlemidir sanayi sitesi çünkü bir sürü otobüs vardıMerak ettiğim şey aynı kodda iki araç mı vardı yani aynı anda biri diğerinin yedeği gibi. Yoksa birini önce diğerini de sonra mı almıştı.
A-1517 ISUZU MU?Maalesef gerçekmiş eski kasa procity almış
Ekli dosyayı görüntüle 74658
Ekli dosyayı görüntüle 74659
Ayrıca A-1517 nin iki tane kodlu aracı vardı biri güncel aracı eski kasa procitydi diğeri İsuzu Citiporttu
Gideceğim yere 1-2 saat geç gideceğim ama buraya gelmeye değdi. 89A hattına İsuzu geliyor
Valla bende görünce çok sevindim. Sonunda 89A da İsuzu var. Umarım en kısa sürede işlemleri tamamlayıp başlar seferine. Bugün zaten görev verilmemiş. Fotoğraf çekicektim ama çalışanlar falan vardı rahatsız olmasınlar diye çekmedimA-1517 ISUZU MU?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.