Tema düzenleyici

İETT ÖHO'da Değişen Otobüsler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan simons333
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Maalesef gerçekmiş eski kasa procity almış

Ekli dosyayı görüntüle 74658

Ekli dosyayı görüntüle 74659

Ayrıca A-1517 nin iki tane kodlu aracı vardı biri güncel aracı eski kasa procitydi diğeri İsuzu Citiporttu

Gideceğim yere 1-2 saat geç gideceğim ama buraya gelmeye değdi. 89A hattına İsuzu geliyor
Mal sahibini yargılamaktansa sebeplerini düşünmek lazım. Daha iyi bir araçla değişme imkanı varsa bu araçla değişim yapması ilginç olmuş.

Mal sahibini yargılamaktansa sebeplerini düşünmek lazım. Daha iyi bir araçla değişme imkanı varsa bu araçla değişim yapması ilginç olmuş.
Ben saygı duyuyorum her karara. Seçenekler arasında verebileceği en iyi karar buymuş demek ki. Belki de eski aracı çok masraf çıkarıyordu

1000098447.jpg

Bu da B-143'ün kanıtı olsun hocam @Oguzhan_Ege

Arkadaşlar milletin ekmek teknesine ağır ithamlarda bulunmayın. Bu işi hobi amaçlı veya zevk amaçlı yapmıyorlar. 7/24 ekmek kazandıkları iş ve onlarda biliyorlardır hangi durumda hangi aracı alması gerektiklerini, hangisiyle en masrafsız görevlere çıkıp paralarını kazanacaklarını bizden iyi biliyorlardır. Biz hobi olarak düşünüyoruz ama onların ailelerini baktıkları, geçim kaynağı araçları. Bir gün umarım hepimizin çok parası olur da istediğiniz otobüsleri alabilirsiniz.

Arkadaşlar milletin ekmek teknesine ağır ithamlarda bulunmayın. Bu işi hobi amaçlı veya zevk amaçlı yapmıyorlar. 7/24 ekmek kazandıkları iş ve onlarda biliyorlardır hangi durumda hangi aracı alması gerektiklerini, hangisiyle en masrafsız görevlere çıkıp paralarını kazanacaklarını bizden iyi biliyorlardır. Biz hobi olarak düşünüyoruz ama onların ailelerini baktıkları, geçim kaynağı araçları. Bir gün umarım hepimizin çok parası olur da istediğimiz otobüsleri alabilirsiniz.
Bana kalsa Akia Ultra LF12 alırdım.Öyle bir imkanım olsa.

Arkadaşlar milletin ekmek teknesine ağır ithamlarda bulunmayın. Bu işi hobi amaçlı veya zevk amaçlı yapmıyorlar. 7/24 ekmek kazandıkları iş ve onlarda biliyorlardır hangi durumda hangi aracı alması gerektiklerini, hangisiyle en masrafsız görevlere çıkıp paralarını kazanacaklarını bizden iyi biliyorlardır. Biz hobi olarak düşünüyoruz ama onların ailelerini baktıkları, geçim kaynağı araçları. Bir gün umarım hepimizin çok parası olur da istediğiniz otobüsleri alabilirsiniz.
Şahsen ÖHOlara nadiren bindiğim için bana pek sorun teşkil etmiyor ama yine de moral bozucu bir durum olabiliyor. İllaki 0 araç olacak diye bir kural yok, bunu beklemiyorum zaten. Mesela A-360 2021 model Otokar aldı, çok da hoş oldu. 10 yaşına gelmiş eski Procityler hiç ama hiç yakışmıyor.

Geri
Üst Alt