Tema düzenleyici

İett-Öho-Oaş Otobüslerinde Yaşanan Olaylar

Şuan önümde otobüste bir kişinin ayağı burkulmuş durakta oturuyor . Otobüs indirip gitti , ne kodunu görebildim ne hattı , arkadan geliyordum . Ambulans çağırdılar :(
Nasıl acıyorsa ağlama sesinden duramadım , alt durağa kaçtım .
336E olduğunu tahmin ediyorum ama gerçekten çok uzaktaydım .
Giden otobüste koltuktan inerken , şoför fren yapmış . Ters olmuş biraz .

K1666’nın arızalandığı yerden T1089’a bindim şoför kamyona ne olmuş dedi. Otobüs oldu kamyon. 😂 Ben de otobüs dediğini varsayıp arızalanmış dedim. Hemen ardından gaza gelip hemen şoförün arkasına oturdum hareketlerini de izlemek için malum yılların ağır vasıta simülasyoncusuyuz. Gerek ETS 2/ATS, gerekse The Bus ve OMSI 2 olsun, yıllarımızı verdik bu işe sanal da olsa. :LOL: Neyse bir yerde de arabanın sağında boşluk olmasına rağmen araba durmuştu, ilerleyebilirdi de ama ilerlemedi de. Zorla geçti otobüs, şoför diyor arabayı kaldıramıyor daha, sürmeyi öğrenmeden çıkmış yola. Bir de son olarak otobüsün vites tuşları sökülmüştü. 😮

Bunu cidden unutmuşum. Galeride gezerken buldum az önce. İnanılmaz hayvanlık olduğu için fotoğrafını çekmişim.

19.03.2025 tarihinde A-1876 BN1 Hattında en arka cam kenarı koltuğunda karşılaştığım utanç verici manzara. Antep fıstığı yiyip cama dizmişler

6823fe57-a296-4736-8623-edb77830542e.jpg

Bunu cidden unutmuşum. Galeride gezerken buldum az önce. İnanılmaz hayvanlık olduğu için fotoğrafını çekmişim.

19.03.2025 tarihinde A-1876 BN1 Hattında en arka cam kenarı koltuğunda karşılaştığım utanç verici manzara. Antep fıstığı yiyip cama dizmişler

Ekli dosyayı görüntüle 78546
Sizde ender karşılanıyor,değil mi,
bizim araçlar günde 3 kez bu manyaklar tarafından bu,şekilde işgal ediliyor

2023'te gece vakitlerinde 79B'ye Şirinevlerden binmiştik.Araç çok gürültülüydü.Başakşehir Fesleğen Sitesi durağından önceki bir kasisi şoför farketmeyip fren yapmadan geçmişti çok zıplamıştık.En sonunda araç Onurkent Parkı durağına dönerken ışıkları sönmüştü motoru durmuştu birden hareket halinde ve şoförde frene basmıştı.Kapıları açtı şoför ben indim ancak daha inmeyenler varken yine kapandı kapılar kendi kendine sonra yine açtı şoför.Neyse ondan sonra gelen 79E T1026 ile devam ettik T1026 ya binince dünya varmış dedim

2023'te gece vakitlerinde 79B'ye Şirinevlerden binmiştik.Araç çok gürültülüydü.Başakşehir Fesleğen Sitesi durağından önceki bir kasisi şoför farketmeyip fren yapmadan geçmişti çok zıplamıştık.En sonunda araç Onurkent Parkı durağına dönerken ışıkları sönmüştü motoru durmuştu birden hareket halinde ve şoförde frene basmıştı.Kapıları açtı şoför ben indim ancak daha inmeyenler varken yine kapandı kapılar kendi kendine sonra yine açtı şoför.Neyse ondan sonra gelen 79E T1026 ile devam ettik T1026 ya binince dünya varmış dedim
gürültülüydü derken bu titreme esnasında çıkardığı ses mi

A-232'deydim şimdi şoför orta kapıyı açtı arkayı açmadı meğersem açık zannediyormuş hareket etti o zaman açtı kapıyı yani bu sefer de kapattı zannetti benim gibi biri olmasa hareket ederken inecekti düşecekti yani bu durumu hep görüyorum baya kötü tehlikeli bir şey şoförlerde az uyanık olsun yani başka biri olsa yerimde o hareket halinde inip düşerdi yanına gittim inecek vardı dedim niye inmedin diyor daha önceki durakta bastım hareket etmeden dedim kesin açmaz şimdi bu bir sonraki ineceğim durakta çünkü uyanık biri olsaydı önceki durakta açardı ben yanlışlıkla geçmeden bastım

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt