38E -> A-349
Büyük bir kavga yaşanıyor otobüste.
Olayı kızıştır(!)yatıştırmak gerekir.38E -> A-349
Lutfen detaylandirirmisin ben Izmirde zamaninda yasidim ama Istanbulda merak eserim38E -> A-349
Bir yolcu ve oğlu kartını basmadı diye çıktı.Lutfen detaylandirirmisin ben Izmirde zamaninda yasidim ama Istanbulda merak eserim
Bende bazi soforler 6 yastan buyuk cocuklari aliyor "Karenlık"yapiyorum gecen cocuk yasli koltuklarinda yatmis bir laf ettim otobusten indilerBeleşçilik yapacakmış demek şrfsizler, şoför iyi fark etmiş. Millet enayi mi de kart basıyor, böylelerine sinir oluyorum.
Benim en uyuz olduğum olay şuydu:Beleşçilik yapacakmış demek şrfsizler, şoför iyi fark etmiş. Millet enayi mi de kart basıyor, böylelerine sinir oluyorum.
Soforler goremiyor mu bizde hem gozukuyor hem ogrenci icin validator sesi farklı? Almalarinin suclusu da soforlee biraz dikkat ediceksinBenim en uyuz olduğum olay şuydu:
40-45 yaşında insanlar oğlunun öğrenci kartlarını basıyorlar görüyorum hep. İki kere telefonuma mesaj geldi kendi öğrenci kartımı kullanmama rağmen kartımı kullanıma kapattılar ve 3 bin küsür lira para cezası istediler. Beyoğluna İETT Müdürlüğüne gittim dilekçe verdim. Kamerelardan bakıp benim olduğumu görünce cezayı silip kullanıma geri açtılar. O gündür bugündür otobüse binerken tedirgin biniyorum yine kapanacak mı diye
Bizdede validatör sesi farklı. Şöförler günde 500 saat çalışıyor değişik değişik tipler görüyor bir tane beleşçiyi mi aklında tutacakSoforler goremiyor mu bizde hem gozukuyor hem ogrenci icin validator sesi farklı? Almalarinin suclusu da soforlee biraz dikkat ediceksin
Görüyor detaylı. Adın soyadın yıldızlanmış şekilde parantez içinde yaşın ve kullanığın kartın tipi. Biri kadın şoför biri de erkek olmak üzere bile bile kartımı kapattılar hakkımı da helal etmiyorum günlerce uğraştırdılar beniSoforler goremiyor mu bizde hem gozukuyor hem ogrenci icin validator sesi farklı? Almalarinin suclusu da soforlee biraz dikkat ediceksin
Kartı kontrol ediniz diyor bazılarında bazılarında demiyor acaba neye göre diyor onuGörüyor detaylı. Adın soyadın yıldızlanmış yaşın ve kart tipi ama Biri kadın şoför biri de erkek olmak üzere bile bile kartımı kapattılar hakkımı da helal etmiyorum günlerce uğraştırdılar beni
Yalan söylediğimi düşünen varsa da bu kanıtım. Dilekçemi mail olarak yolladılar banaBenim en uyuz olduğum olay şuydu:
40-45 yaşında insanlar oğlunun öğrenci kartlarını basıyorlar görüyorum hep. İki kere telefonuma mesaj geldi kendi öğrenci kartımı kullanmama rağmen kartımı kullanıma kapattılar ve 3 bin küsür lira para cezası istediler. Beyoğluna İETT Müdürlüğüne gittim dilekçe verdim. Kamerelardan bakıp benim olduğumu görünce cezayı silip kullanıma geri açtılar. O gündür bugündür otobüse binerken tedirgin biniyorum yine kapanacak mı diye
Bu ekonomi de hak veriyorum ama. İşte keşke bu da sorgulansa.Beleşçilik yapacakmış demek şrfsizler, şoför iyi fark etmiş. Millet enayi mi de kart basıyor, böylelerine sinir oluyorum.
Hiçbir şekilde kabul edilemez bir durum bu. O kadar maddi sıkıntıları varsa belediyeler gerekli yardımları yapabiliyor zaten, ne diye insanların hakkına girerler ki?Bu ekonomi de hak veriyorum ama. İşte keşke bu da sorgulansa.
Uyanıklık yapıyorlarsa o ayrı.
En kötü bir yolcudan rica edersin yerine basar. Kaç kere öğrenci olmama rağmen insanlara bastım para da almak istemedim zorla cebime koydularHiçbir şekilde kabul edilemez bir durum bu. O kadar maddi sıkıntıları varsa belediyeler gerekli yardımları yapabiliyor zaten, ne diye insanların hakkına girerler ki?
300B -> A-93438E -> A-349
Yok sen kartını basmadın arbedesi mi gene300B -> A-934
Bu kavganın benzerini yaşadım. Yine akbil yüzünden kavga oldu.
Aynen öyle. Bu sefer 65 yaş üstü kavgası.Yok sen kartını basmadın arbedesi mi gene
Sizde ücretsiz değil mi?Aynen öyle. Bu sefer 65 yaş üstü kavgası.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.