Tema düzenleyici

İett-Öho-Oaş Otobüslerinde Yaşanan Olaylar

Lutfen detaylandirirmisin ben Izmirde zamaninda yasidim ama Istanbulda merak eserim
Bir yolcu ve oğlu kartını basmadı diye çıktı.

Ondan sonra laf kavgası başladı. Şoför, "Polise ihbar ederim" diyince kavga kızıştı ve kontağı kapattı şoför. Bir süre bekledi. Sonra kavga hafifleyince şoför kontağı açıp seferine devam etti. Ancak bazı yolcular (ben dahil) otobüsten dayanamayıp indi.

Beleşçilik yapacakmış demek şrfsizler, şoför iyi fark etmiş. Millet enayi mi de kart basıyor, böylelerine sinir oluyorum.
Bende bazi soforler 6 yastan buyuk cocuklari aliyor "Karenlık"yapiyorum gecen cocuk yasli koltuklarinda yatmis bir laf ettim otobusten indiler 🤣 hic oyle bedava binmeye goz yumamiyorum

Beleşçilik yapacakmış demek şrfsizler, şoför iyi fark etmiş. Millet enayi mi de kart basıyor, böylelerine sinir oluyorum.
Benim en uyuz olduğum olay şuydu:

40-45 yaşında insanlar oğlunun öğrenci kartlarını basıyorlar görüyorum hep. İki kere telefonuma mesaj geldi kendi öğrenci kartımı kullanmama rağmen kartımı kullanıma kapattılar ve 3 bin küsür lira para cezası istediler. Beyoğluna İETT Müdürlüğüne gittim dilekçe verdim. Kamerelardan bakıp benim olduğumu görünce cezayı silip kullanıma geri açtılar. O gündür bugündür otobüse binerken tedirgin biniyorum yine kapanacak mı diye

40-45 yaşında insanlar oğlunun öğrenci kartlarını basıyorlar görüyorum hep. İki kere telefonuma mesaj geldi kendi öğrenci kartımı kullanmama rağmen kartımı kullanıma kapattılar ve 3 bin küsür lira para cezası istediler. Beyoğluna İETT Müdürlüğüne gittim dilekçe verdim. Kamerelardan bakıp benim olduğumu görünce cezayı silip kullanıma geri açtılar. O gündür bugündür otobüse binerken tedirgin biniyorum yine kapanacak mı diye
Soforler goremiyor mu bizde hem gozukuyor hem ogrenci icin validator sesi farklı? Almalarinin suclusu da soforlee biraz dikkat ediceksin

Soforler goremiyor mu bizde hem gozukuyor hem ogrenci icin validator sesi farklı? Almalarinin suclusu da soforlee biraz dikkat ediceksin
Görüyor detaylı. Adın soyadın yıldızlanmış şekilde parantez içinde yaşın ve kullanığın kartın tipi. Biri kadın şoför biri de erkek olmak üzere bile bile kartımı kapattılar hakkımı da helal etmiyorum günlerce uğraştırdılar beni

Görüyor detaylı. Adın soyadın yıldızlanmış yaşın ve kart tipi ama Biri kadın şoför biri de erkek olmak üzere bile bile kartımı kapattılar hakkımı da helal etmiyorum günlerce uğraştırdılar beni
Kartı kontrol ediniz diyor bazılarında bazılarında demiyor acaba neye göre diyor onu

Yalan söylediğimi düşünen varsa da bu kanıtım. Dilekçemi mail olarak yolladılar bana

Ekran görüntüsü 2025-07-25 170613.png

Bu ekonomi de hak veriyorum ama. İşte keşke bu da sorgulansa.

Uyanıklık yapıyorlarsa o ayrı.
Hiçbir şekilde kabul edilemez bir durum bu. O kadar maddi sıkıntıları varsa belediyeler gerekli yardımları yapabiliyor zaten, ne diye insanların hakkına girerler ki?

Hiçbir şekilde kabul edilemez bir durum bu. O kadar maddi sıkıntıları varsa belediyeler gerekli yardımları yapabiliyor zaten, ne diye insanların hakkına girerler ki?
En kötü bir yolcudan rica edersin yerine basar. Kaç kere öğrenci olmama rağmen insanlara bastım para da almak istemedim zorla cebime koydular

Geri
Üst Alt