Tema düzenleyici

İett-Öho-Oaş Otobüslerinde Yaşanan Olaylar

Kayaşehir'e gitmek için çıktığım gün beklediğim 32 A3076 durağa tabelası kapalı olarak geldi sonra yanaştım binmek için ve bindim.Şoföre dedim tabela kapalı.Ve ön koltukta bir genç vardı şoförle konuşuyorlarmış.Tabela kapalı dediğim zaman unuttuk deyip güldüler ve şoför açtı tabelayı.
Tilt oldum aslında nasıl unutur ki.Kodundan anlamasam binmeyecektim belki

Tilt oldum aslında nasıl unutur ki.Kodundan anlamasam binmeyecektim belki
Benzeri bana 89S'de olmuştu. Otogara gidecektik abimle. Sabah 5 küsür ilk seferiydi. Binerken günaydın abi tabelanız kapalı dedim. Pardon unutmuşum teşekkür ederim diyip açmıştı tabelayı insana göre çok değişiyor. Bindiğimiz yerden geçen tek otobüs 89S olduğu için 89S olduğu belliydi

4-5 Ay önceleri 79E'ye sadece haftasonu Akia geliyordu.Ben de her haftasonu akşam biniyordum bir Akia'ya ve Çapa'ya kadar gidiyordum öylesine.Bir kez yine öyle yapacaktım ve zamanında çıktım.Ama biraz bekledikten sonra beklediğim Akia daha Kiptaş yönündeki durakta durmuştu ve kalabalıktı Eminönünden geliyordu daha yani.Ondan inen birine sordum bu nereden geliyor diye o da öyle dedi.Sonra ona binip gitmekten vazgeçip gelen 79K B5111'e binip Yenibosna'ya gitmiştim.B5111'inde şoförü çok seri sürüyordu çok güzeldi

Geri
Üst Alt