Bu arada 29 ağustos'ta FB1'i çektikten 3-4 gün sonra video yüklerken bir şey fark ettim. Kadıköy yönündeki Kadıköy Belediyesi durağının ismi Kadıköy Belediyesi - Metrobüs diye değiştirildi.
Dün bunu bende fark etmiştim de yeni mi değil mi anlamamıştım. Kadıköy peronlarda metrobüse giden hatları ararken. 14ŞB gördüm ve telefondan geçtiği duraklara bakarken Kadıköy Belediyesi - Metrobüs yazısını görünce binmiştim. Daha iyi olmuş bir anlık Kadıköy belediyesi neresiydi demiştim metrobüs yazısını görmesem binmeyebilirdimBu arada 29 ağustos'ta FB1'i çektikten 3-4 gün sonra video yüklerken bir şey fark ettim. Kadıköy yönündeki Kadıköy Belediyesi durağının ismi Kadıköy Belediyesi - Metrobüs diye değiştirildi.
Havalimanında çalışanlar genellikle servisler ile ulaşım sağlıyorlarH-6 hattı Havalimanında çalışan emekçilere yönelik bir hat daha çok.
19S, 11ÜS, 34G ve UM74'de 7/24 çalışıyorH-6’ya “CUMARTESI GÜNLERI YUNUS EMRE MAHALLESI DURAĞI MEVKIINDE KURULAN HALK PAZARI NEDENIYLE, OTOBÜSLERIMIZ 12:00-21:00 SAATLERI ARASINDAKI SEFERLERINE NENE HATUN PARKI DURAĞINDAN BAŞLAYARAK AYNI DURAKTA SONLANDIRMAKTADIR.”
İbaresi eklenmiş.
Bu hat niye 7/24 çalışan tek istanbul havalimanı hattı? İETT’nin Sultangazi aşkı bir başka. Daha önemli 7/24 çalışabilecek havalimanı hatları varken (Hacıosman’daki gibi)
UM74 derken UM73'ü kastettiniz sanırım, UM73 hariç hiçbiri havalimanı hattı değil, UM73 de bir tek cumartesileri 7/24 çalışıyor19S, 11ÜS, 34G ve UM74'de 7/24 çalışıyor
o zaman doğrudur bilemeyeceğimHavalimanında çalışanlar genellikle servisler ile ulaşım sağlıyorlar
Doğru karıştırmışımUM74 derken UM73'ü kastettiniz sanırım, UM73 hariç hiçbiri havalimanı hattı değil, UM73 de bir tek cumartesileri 7/24 çalışıyor
Benim eski bölgem ama bence çok abartı oldu bence.Kayaşehir Merkez'e gitmek isteyenler MK11'e biniyor zaten.Bir de gün içi seferleri çok sıkken MK11'in,gece 30 dakika,1 saat arayla var.Bu saçma geliyordu bana.Onun yerine MK11'in akşam,gece seferlerini de sıklaştırırsın.Bir kez gece Olimpiyat'a gelmiştim oysaki MK11'in gece seferlerini de normal aralıklarla sanıyordum.23.30 gibi geldim daha 12 buçukta kalkan aracı bekledim inanılmaz gıcık olmuştum kim yapıyor bu saatleri.Ozamandan beri hep M3 ile gittimAslında MK13, MK14, MK15, MK16 hatlarını olimpiyata giderken
gidiş yönünde MK12 gibi dönüşüde MK11 gibi olacak şekilde düzenlense güzel olur. Kayaşehir merkeze gitmek isteyenlerede ekstra alternatif olur.
Halk pazarı mı var o güzergahta Perşembe günleri benim bildiğim bu Şifa Mahallesinde var Yayla Mahallesi de Perşembe günü olabilirEkli dosyayı görüntüle 80221
alt tuzla hatlarının hepsine (133P hariç) bu duyuru eklenmiş (bu 133M'den). pazar yıllardır var ama daha yeni koyuyorlar bu duyuruyu
evet.Halk pazarı mı var o güzergahta Perşembe günleri benim bildiğim bu Şifa Mahallesinde var Yayla Mahallesi de Perşembe günü olabilir
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.