Kısalıyor ki öyle çalışıyor artık çok geçİnşallah kısalmaz
Bu İETT otobüsü ekle, çıkart olayına benzemiyor, bakınız kısalan Silivri hatlarına eski haline döndürüldü mü döndürülmedi, kısalan hatlar eski haline dönemiyor ne yazık ki
Kısalıyor ki öyle çalışıyor artık çok geçİnşallah kısalmaz
Yavaş yavaş tabelaları güncelliyorlar. Avrupa Yakası yönüne doğru giden çoğu 500T aracında 4. Levent tabelası açık.Bugün 2-3 araçta 500T Şifa Mahallesi - 4.Levent tabelası ile çalıştığını gördüm.
Kısalıyor ki öyle çalışıyor artık çok geç
Bu İETT otobüsü ekle, çıkart olayına benzemiyor, bakınız kısalan Silivri hatlarına eski haline döndürüldü mü döndürülmedi, kısalan hatlar eski haline dönemiyor ne yazık ki
Farzetki yaptııı, bir yaptırımı olur mu. Mesela İBB'nin İETT'ye ceza kesmesi gibi absürt bir durum olur mu.Henüz 500T için usülen bunu yapamaz. Evet, karar alındı ama UKOME-2025-4-16.E no'lu karar imza aşamasında. Yayınlanması gerekiyor önce
Silivriye aslında körüklü bile girebilir bence, misal 303A Atatürk Havalimanına gitse oradan yolcu kapar da hani (bir ihtimal sadece ya çok değil iettcim)300'lü ve 400'lü ne kadar hat varsa İETT neden buralarda yok. Nedir ya bu otokar sultan rezilliği yüksek tabanlı falan. Sonra Silivri hatlarındaki güleryüzler yerine iett otokarı istemez miydiniz mesela.
O kadar haklısın ki.Silivriye aslında körüklü bile girebilir bence, misal 303A Atatürk Havalimanına gitse oradan yolcu kapar da hani (bir ihtimal sadece ya çok değil iettcim)
Silivriye aslında körüklü bile girebilir bence, misal 303A Atatürk Havalimanına gitse oradan yolcu kapar da hani (bir ihtimal sadece ya çok değil iettcim)
50B gibi Alibeyköy durağından düz devam eden hatlar yine de yolcu alır devlet hastanesi eyüpsultan cami silahtarağa gibi yoğun yerlerden geçiyorAynı anda normal hatları açın bakalım TM'li ve 50'li hatlara kimse biniyor mu! Neden binsin ki adam tek otobüsle gitmek varken inecekte tekrar binecek öyle mi.
300'lü ve 400'lü ne kadar hat varsa İETT neden buralarda yok. Nedir ya bu otokar sultan rezilliği yüksek tabanlı falan. Sonra Silivri hatlarındaki güleryüzler yerine iett otokarı istemez miydiniz mesela.
50b dediniz sinirlendim şimdi yeniden eyüpsultan ilçesinden bakirkoye giden tek hat ama seferlerini iyice kısmıslar yarım saatte bire dusurmusler valla 94y iken daha fazla idi geri açsalar keşke50B gibi Alibeyköy durağından düz devam eden hatlar yine de yolcu alır devlet hastanesi eyüpsultan cami silahtarağa gibi yoğun yerlerden geçiyor
Alibeyköy durağından dönen hatlardan mesela 50S işlemeyebilir 50D 41Y açılırsa cortlar ama 50C Kağıthane’den geçtiği için işlemeye devam eder. 50L işlemeye devam eder bence çünkü bilgi üni den yolcu topluyor. TM harlarının kapanması yolcu yoğunluğunu çok azaltır ama. 50E’yi bilemiyorum. 50T belki işlemez ama 50N ondan daha iyi durumda olur vs vs
Alibeyköy’den yukarı çıkan hatlardan 50Z maalesef az yolcsu olur. 50F belki işlemeye devam eder dolambaçlı güzergahı sayesinde. 50H işler.
TM hatlardan 4 ün kapanması Göktürk’ün ulaşımına büyük ket vurur. Bütün kapanan hatları açarsak elimizde bir 48E bir de 48A olacak. Göktürk’teki adam nasıl Bakırköy’e, Yenikapı’ya, Beşiktaş’a (D2 yokmuş varsayıyorum) gidecek? Diğerleri kapansa pek bir şey olmaz belki mescid i selama ve kağıthaneye gidenler hariç
50L de kalabalık bir hat. Hem kapanan 55B'nin yükünü aldı hem de GOP/Eyüp bölgesindekileri Beşiktaş'a en hızlı ulaştıran hat.50L işlemeye devam eder bence çünkü bilgi üni den yolcu topluyor. TM harlarının kapanması yolcu yoğunluğunu çok azaltır ama. 50E’yi bilemiyorum. 50T belki işlemez ama 50N ondan daha iyi durumda olur vs vs
50L yük almasın artık 55B canım 55B’m keşke kapanmasaydın İETT saha yöneticileri 50L’ye beşiktaştan binmeye çalışsın daha akaretlere gelmeden bütün koltuklar dolu + 5-10 ayakta kişi oluyor akaretlerde ölüm oluyor uzun zamandır eve dönmek için alternatif güzergah geliştiriyorum sırf o hatta binmemek için50L de kalabalık bir hat. Hem kapanan 55B'nin yükünü aldı hem de GOP/Eyüp bölgesindekileri Beşiktaş'a en hızlı ulaştıran hat.
50C Mortingen şitraze olur 49 açılırsa50B gibi Alibeyköy durağından düz devam eden hatlar yine de yolcu alır devlet hastanesi eyüpsultan cami silahtarağa gibi yoğun yerlerden geçiyor
Alibeyköy durağından dönen hatlardan mesela 50S işlemeyebilir 50D 41Y açılırsa cortlar ama 50C Kağıthane’den geçtiği için işlemeye devam eder. 50L işlemeye devam eder bence çünkü bilgi üni den yolcu topluyor. TM harlarının kapanması yolcu yoğunluğunu çok azaltır ama. 50E’yi bilemiyorum. 50T belki işlemez ama 50N ondan daha iyi durumda olur vs vs
Alibeyköy’den yukarı çıkan hatlardan 50Z maalesef az yolcsu olur. 50F belki işlemeye devam eder dolambaçlı güzergahı sayesinde. 50H işler.
TM hatlardan 4 ün kapanması Göktürk’ün ulaşımına büyük ket vurur. Bütün kapanan hatları açarsak elimizde bir 48E bir de 48A olacak. Göktürk’teki adam nasıl Bakırköy’e, Yenikapı’ya, Beşiktaş’a (D2 yokmuş varsayıyorum) gidecek? Diğerleri kapansa pek bir şey olmaz belki mescid i selama ve kağıthaneye gidenler hariç
49’u şişli kağıthane dolmuşlarının ekmeeene daş doğramamak için açıp kapayabilirler50C Mortingen şitraze olur 49 açılırsa️
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren xentr.net adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.