Tema düzenleyici

İETT Hatlarında Yaşanan İlave, Güzergah Değişikliği ve İptal Haberleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Beykozlu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
36V —> Cumartesi 3 seferin hareket saati güncellenmiştir ( Cumartesi Dönüş 19:45 , 20:10 , 20:35 ) .Ayrıca Hafta içi 11 sefer ilave edilmiştir . 😍

De şunu düzeltirler inşallah bu ne la ??
IMG_0706.jpeg

Son düzenleme:
İETT Kış Tarifesine Geçiyor! 🍂

8 Eylül 2025 Pazartesi gününden itibaren kış dönemi sefer saatlerimiz geçerli olacaktır. Güncel sefer saatlerimizi öğrenmek web sitemizi veya Otobüsüm Nerede uygulamamızı ziyaret edebilirsiniz.

10: Haftaiçi 12 sefer ilave edilmiştir.

12 dese da daha çok sefer ilavesi yapılmış (-2 işaretli seferler toplam 30 tane). Körüklü otobüsler geri gelmiş. Bu sefer peron da müsaitken yine 10-2 olarak çalışacaklar. Bence sürpriz oldu bu. Normal güzergahta çalışacaklarını düşünüyordum :)

41ST -> 06-09-2025 itibariyle Haftaiçi 33 sefer ilave edilmiştir. (41ST-1 geri aktif)

48H -> 06-09-2025 itibariyle Haftaiçi 5 sefer ilave edilmiştir.

65A -> 06-09-2025 itibariyle Haftaiçi 9 sefer ilave edilmiştir.

Duyurusu girilmemiş, 48T'de ilave 10+ sefer gözüküyor.

Bu hat neden var ki?
ya 50D-1 Ayazağa - Kağıthane Peron ringiydi sonra dünyanın en anlamsız ve saçma kararı ile ayrı hat yaptılar

K1-K2 gibi hastanesi yok
Evyap Lisesi deparları veya 41SM gibi okulu da yok
Ayazağa halkına hitaben değil, vadiden ring atıyor

tek vasfı M7'den Vadiye yolcu taşımak ve bu vasfı da o kadar iyi yapıyorki metrodaki hamidiye yolcuları hat ne zaman gelse sövüyor çünkü hattın off saatlerde tm3 kadar aracı var ve tm3 bundan 10x daha fazla yolcu taşıyor

76B geçen ay hafta içi sabah ve akşam hariç tek araç çakışacak şekle getirilmişti, kış tarifesine geçilmesiyle birlikte tekrar eski haline dönmüş hafta içi saatleri. Hafta sonu ise tek araçtan devam.

76O’da dikkatimi çeken bir değişim sabah kalkış saatinde oldu doğal olarak.

IMG_2255.jpeg

07.00 ile 07.30 arasında sadece 07.15 vardı ve sıkıntı oluyordu. Bu aslında yaz tarifesinden önce de böyleydi. Bu sefer 10 ve 20 şeklinde düzenlenmiş. Daha iyi olacaktır.

147’nin cumartesi kalkış saatlerinin hafta içinden fazla olması garipliği devam ediyor. Bilmiyorum, ben mi kaçırıyorum bir şeyleri?

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt