Yılların hattı ya yılların yılların. Dolmuş umrunda bile olmamalı iett'nin. Kar edemiyorsam satarım gideri dolmuşu misal yani.49’u şişli kağıthane dolmuşlarının ekmeeene daş doğramamak için açıp kapayabilirler
Yılların hattı ya yılların yılların. Dolmuş umrunda bile olmamalı iett'nin. Kar edemiyorsam satarım gideri dolmuşu misal yani.49’u şişli kağıthane dolmuşlarının ekmeeene daş doğramamak için açıp kapayabilirler
Maalesef oluyor. 130Ü, 17B. İrfan temelli giderse yeni yönetim inşallah şu minibüs entegrasyonuna devam ederDolmuş umrunda bile olmamalı iett'nin.
Onu bende defalarca dedim ama dinlemiyorlar bence buraların muhtarlarında da iş yok, milletin muhtarı hat açtırır, hattın güzergahını kendi mahallesinden geçirtirir ama Şifa ve Mimarsinan Mahallesi muhtarlarında o potansiyel yok ne yazık kiŞifa'da çalışan öhoları iett'de birkaç körüklü ile değiştirseler de olur
130Ü hangi hattı? 130G projesi vardı zamanında Gebze-Harem minibüscülerinin yüzünden açılamayan zaten aynı camia 130Ş'ninde Üsküdara uzatılmasını istememiş, Harem'e çalışmasına ayaklanmıştı. Minibüscüler normalde otobüs hatlarını yer bitirirdi, Marmaray 17B'yi yiyip bitirdi.Maalesef oluyor. 130Ü, 17B. İrfan temelli giderse yeni yönetim inşallah şu minibüs entegrasyonuna devam eder
130Ü müydü 130Ş ilk açıldığında üsküdara gidiyor demiştiniz sonra gebze harem dolmuşçuları kazan kaldırınca kadıköy olmuştu.130Ü hangi hattı? 130G projesi vardı zamanında Gebze-Harem minibüscülerinin yüzünden açılamayan zaten aynı camia 130Ş'ninde Üsküdara uzatılmasını istememiş, Harem'e çalışmasına ayaklanmıştı. Minibüscüler normalde otobüs hatlarını yer bitirirdi, Marmaray 17B'yi yiyip bitirdi.
130Ü 130Ş'nin depar olsaydı alacağı kod numarası olurdu şahsi düşüncem, resmi değildi yani, ama dediğimiz gerçek forumdaşlarımızın çoğu bilir 130Ş ilk açıldığı zaman Şifa Mahallesi / Metrobüs / Harem olarak çalışıyordu, hatta Uzunçayır Metrobüs Peronlarında İkarus pleksi tabelalı 130Ş dinlenirken fotoğrafını yüklemişti forumdaşımızın birisi eski sitede yer alıyordu. İlk açıldığı zamanki güzergahı ile şimdiki güzergahı arasında dağlar kadar fark var çünkü o zaman kalkış durağı Yunus Emre Lisesiydi.130Ü müydü 130Ş ilk açıldığında üsküdara gidiyor demiştiniz sonra gebze harem dolmuşçuları kazan kaldırınca kadıköy olmuştu.
17B’nin olayı şuydu: Eskiden gebze içlerinden seyreyleyen bir hattı sonra yanlış hatırlamıyorsam gebze dolmuşçuları ekmeğimize taş doğruyor diye hattı tren raylarından geçitmişlerdi ve yolcusu azalmıştı
Tuzla istasyon mu aynı mahallede oturuyormuşuz haberimiz yokmuş130Ü 130Ş'nin depar olsaydı alacağı kod numarası olurdu şahsi düşüncem, resmi değildi yani, ama dediğimiz gerçek forumdaşlarımızın çoğu bilir 130Ş ilk açıldığı zaman Şifa Mahallesi / Metrobüs / Harem olarak çalışıyordu, hatta Uzunçayır Metrobüs Peronlarında İkarus pleksi tabelalı 130Ş dinlenirken fotoğrafını yüklemişti forumdaşımızın birisi eski sitede yer alıyordu. İlk açıldığı zamanki güzergahı ile şimdiki güzergahı arasında dağlar kadar fark var çünkü o zaman kalkış durağı Yunus Emre Lisesiydi.
17B'nin lise yıllarında ekmeğini çok yedim, ilk açıldığı zaman İkaruslar çalışırdı, Tuzla İstasyondan binerdim, Şifa Mahallesine giderdim, Pendik-Şifa Minibüsleri dolu oluyordu çünkü, hatta ilk açıldığı zaman şöföre yolu biz tarif etmiştik onunda ilk açıldığı zamanki güzergahı ile sonraki güzergahı arasında farklar vardı.
Galiba gelecketen geliyor97-106 34AC0420 36V ÇİMEN CAMİ VEZNECİLER 05:30 KALKIŞ SAATİ 06:58 VARIŞ SAATİ 88 DAKİKA 1 OCAK 2026 PERŞEMBE GÜNÜ 58 DURAK GECE SABAH
Yok ben o zamanlar Şifa Mahallesinde oturuyordum, liseyi Tuzla Lisesinde okudum, o zamanlar 133M pek sık geçmezdi saatleri uymazdı, denk gelsem de aşırı dolu geliyordu dolayısıyla bende Tuzla İstasyona ulaşmak için havanın durumuna bağlı ya yürüyerek yada 130A ile 133T hangisi denk gelirse ona binip Çiçekciler Camisinde inerdim Tuzla İstasyona yürüyerek 17B binerdim. Şifa Mahallesinde akrabalarım var her hafta uğruyorum artık Gebzede oturuyorum.Tuzla istasyon mu aynı mahallede oturuyormuşuz haberimiz yokmuş![]()
Lan git bırak şu hattı be , başka hat mı yok trollük yapacakMERCEDES BENZ O345 1997 MODEL 97-106 34AC0420 36V ÇİMEN CAMİ VEZNECİLER 05:30 KALKIŞ SAATİ 06:58 VARIŞ SAATİ 88 DAKİKA 1 OCAK 2026 PERŞEMBE GÜNÜ 58 DURAK GECE SABAH
Nasıl olur ben 36V'de biraz önce C-346 gördüm, karşı yönden de K1518 gidiyordu. Hatta seferlere baktığımda birazdan İkarus 91-108 de gelecek 5 dakika sonra36V ÇİMEN CAMİ VEZNECİLER 58 DURAK 05:30 KALKIŞ SAATİ 06:58 VARIŞ SAATİ 1 SAAT 28 DAKİKA 88 DAKİKA DURAKLARI GÜZERGAHI TİMETABLE 1 OCAK 2026 PERŞEMBE GÜNÜ
Yok kapı numarası filan git git ya Allah Allah taktı pu*t bu hatta5 OCAK 2026 PERŞEMBE GÜNÜ
36V KAPI NUMARASI
Muhtar istifaOnu bende defalarca dedim ama dinlemiyorlar bence buraların muhtarlarında da iş yok, milletin muhtarı hat açtırır, hattın güzergahını kendi mahallesinden geçirtirir ama Şifa ve Mimarsinan Mahallesi muhtarlarında o potansiyel yok ne yazık ki
Bence sistemi 2024 mayısta olan hali ile olsa iyi olur 48 seferleri arttırılıp 48 a seferleri 20 dk de bir olsa olur diğer mahallerin 49z 47l seferler sık diğer 39lu 49lu hatlar sabah öğle ikindi akşam vakitlerinde çalışsalar yeter50B gibi Alibeyköy durağından düz devam eden hatlar yine de yolcu alır devlet hastanesi eyüpsultan cami silahtarağa gibi yoğun yerlerden geçiyor
Alibeyköy durağından dönen hatlardan mesela 50S işlemeyebilir 50D 41Y açılırsa cortlar ama 50C Kağıthane’den geçtiği için işlemeye devam eder. 50L işlemeye devam eder bence çünkü bilgi üni den yolcu topluyor. TM harlarının kapanması yolcu yoğunluğunu çok azaltır ama. 50E’yi bilemiyorum. 50T belki işlemez ama 50N ondan daha iyi durumda olur vs vs
Alibeyköy’den yukarı çıkan hatlardan 50Z maalesef az yolcsu olur. 50F belki işlemeye devam eder dolambaçlı güzergahı sayesinde. 50H işler.
TM hatlardan 4 ün kapanması Göktürk’ün ulaşımına büyük ket vurur. Bütün kapanan hatları açarsak elimizde bir 48E bir de 48A olacak. Göktürk’teki adam nasıl Bakırköy’e, Yenikapı’ya, Beşiktaş’a (D2 yokmuş varsayıyorum) gidecek? Diğerleri kapansa pek bir şey olmaz belki mescid i selama ve kağıthaneye gidenler hariç
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren xentr.net adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.