Ben de merak ediyorum nedenini. 31 aralıkta kalktıUM73’ün gece seferleri neden iptal edildi?
Ben de merak ediyorum nedenini. 31 aralıkta kalktıUM73’ün gece seferleri neden iptal edildi?
Geçen gün SM4 kullandım ama anlamadığım şekilde aktarma aldı. BESLEME hattının aktarma ücreti almaması gerekmiyor mu? Onu geçtim bu hat metro durağından başlayıp metro durağında bitiyor yani yolcusu %99 metro kullanacak, buna rağmen aktarma ücreti alıyor. İETT üzdü beni.“Değerli yolcularımızın dikkatine,
Yolcularımıza sunulan hizmet kalitesini artırmak ve M4 ile M5 Metro Hatları arasında erişimi kolaylaştırmak amacıyla SM4 numaralı hattımızın güzergâhı 06.12.2025 (Cumartesi) tarihinden itibaren Kurtköy Metro’ya uzatılacak olup, hattımızın tüm seferleri Kurtköy Mahallesi Metro durağı başlangıçlı/varışlı olarak hizmet vermeye devam edecektir.
Yolcularımıza duyurulur.”
Süper haber. Artık Ankara Caddesi M5’e daha rahat ulaşabilecektir. M4-M5 aktarması olabildiğince kolaylaştırmalıdır. Çünkü bu iki hat da omurga hattır fakat konumları gereği çakışamamaktadır. Şeyhli Metro otoparkı İETT’ye devredildiğinde oraya uzatılır muhtemelen.
bunu çözüm merkezine yazsanız iyi olur. fiyat tarifesini m5'in yanında m4'e de entegre olacak şekilde güncellemeyi unutmuşlardır. bunun gibi şeylerle halkın uğraşmaması lazım ama irfan demet müthiş bir insan olduğu için uğraşıyoruzGeçen gün SM4 kullandım ama anlamadığım şekilde aktarma aldı. BESLEME hattının aktarma ücreti almaması gerekmiyor mu? Onu geçtim bu hat metro durağından başlayıp metro durağında bitiyor yani yolcusu %99 metro kullanacak, buna rağmen aktarma ücreti alıyor. İETT üzdü beni.
Ekli dosyayı görüntüle 99646
Ekli dosyayı görüntüle 99647
Metro -> otobüs ücretsiz değil. M4’ten KM13’e bindiğimde sembolik denecek bir ücret almıştı aktarma adı altındaMetroya entegre olupta ücretsiz hat listesi hangileri bir liste var mı bununla ilgili?
Aktarmalar arasında en az 10 dakika geçmesi gerekiyor diye biliyorum.Metro -> otobüs ücretsiz değil. M4’ten KM13’e bindiğimde sembolik denecek bir ücret almıştı aktarma adı altında
KM13’e binmem en az bir yarım saat sürmüştü. Tanınan sürenin o kadar da sık olmayan KM hatları için daha fazla uzatılması lazım.Aktarmalar arasında en az 10 dakika geçmesi gerekiyor diye biliyorum.
İş çıkışı metro -> otobüs yapıyorum. M4 metrosundan inip KM11 hattına biniyorum, 0 TL alıyor.
Geçen bu problemi ben de yaşadım. Hem SM4 >M5 hem de M5>SM4 2sinde de ücret çekti bende.Geçen gün SM4 kullandım ama anlamadığım şekilde aktarma aldı. BESLEME hattının aktarma ücreti almaması gerekmiyor mu? Onu geçtim bu hat metro durağından başlayıp metro durağında bitiyor yani yolcusu %99 metro kullanacak, buna rağmen aktarma ücreti alıyor. İETT üzdü beni.
Ekli dosyayı görüntüle 99646
Ekli dosyayı görüntüle 99647
Tek biletli diyor tarifede. Ücret alması normal.Geçen bu problemi ben de yaşadım. Hem SM4 >M5 hem de M5>SM4 2sinde de ücret çekti bende.
Ama İETT sayfasında "besleme hattı" olduğu yazıyor. Besleme demek aktarma alıyor olmasını gerektirmiyor mu? O zaman bu hattın metroda başlayıp metroda bitmesinin ne anlamı var? M4 <> SM4 <> M5 yapacağıma metro <> otobüs yaparım gideceğim yere 2 vasıtada ulaşırım.Tek biletli diyor tarifede. Ücret alması normal.
Hiçbirisi de benim işime yaramıyor. Bu SM4 uzatıldığında mutlu olmuştum hem metroya ulaşım kolay olacak hem metrodan kalkış saati belli diye.Tarifesi metro entegre olanlardan ücret almıyor. Örneğin KM11, KM12, KM13, KM17 vs.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.