Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bence Conectolardan da biraz daha gelen olmuştur.Çoğunun sinyal tarihi “anı” göstermediği için bilemiyoruz.Benim tahminim 79KM,79G… vs.hatların da yarından itibaren Sultangazi garajına geçebileceği yönünde.Yarın belli olur.
Yüksek olasılık dahilinde ki geçen hafta 1 araç Sultangazi’den çıkmaya başladı ama Otokar.Metro’dan ve de yaz tarifesinden dolayı şu an sadece 1 araç körüklü çalışıyor 146M’de.M-2540 sabit çalışıyor.Onun yerine M-4720 ya da M-4721’i versinler.İkisi de eskiden 146M,78M,BN2,97E hatlarında dönüşümlü sabit çalışıyorlardı.Benim favorim M-4721 idi.Sebebi de zimmetli şoförleri çok güzel süslemişlerdi aracı.
89F'ye gelsin işim olmasa bile gider binerim. 89F'nin ilk iş gününde Kent vardı ve binmiştim hiç unutmam. Herkes soruyordu x yerine gidiyor mu falan diye bomboştu otobüs
Ben Sultangazi garajının kapasitesi dolduğu için bazı Otokarların İkitelli garajına geçici süre yani yılbaşına kadar emanet olarak gönderildiğini düşünüyorum.Bence bunlar hep Kayabaşı garajına hazırlık.
Ben Sultangazi garajının kapasitesi dolduğu için bazı Otokarların İkitelli garajına geçici süre yani yılbaşına kadar emanet olarak gönderildiğini düşünüyorum.Bence bunlar hep Kayabaşı garajına hazırlık.
Araç alınabilir tabi ama kısa vadede olmayacak bu.4 ay sonra garaj açılıyor.Ne ihale oldu ne araç alımıyla ilgili herhangi bir somut gelişme var.Daha sonraya sarkar araç alımı.