CNG değil Elektrik Şarj istasyonu kurulacak.o zaman CNG belki Kayabşı'na kurulur,
CNG değil Elektrik Şarj istasyonu kurulacak.o zaman CNG belki Kayabşı'na kurulur,
O tarafa elektrikli araç mı geçecek?CNG değil Elektrik Şarj istasyonu kurulacak
79 ve türevi hatlara girerse? 147'ye girerse?Yarın Sefaköy hatlarında otokar görürsem işimi gücümü bırakır çıkarım dışarıyabelki 36AS'ye verebilirler tek araç zaten
İhale yapılıp elektrikli araç alınırsa geçer.O tarafa elektrikli araç mı geçecek?
BMC'lerde hareket yok. Belki gelen şoförler dönüşte BMC götürürHep gelenlere bakılıyor bi de BMC’ler gidiyor mu diye bakan hiç kimse yok.![]()
Bizden TCV E-karat almayın da,İhale yapılıp elektrikli araç alınırsa geçer.
79’lar kesin.147 şüpheli ? Yarın Başakşehir’de her taraf Otokar kaynar.Cirit atarlar.79 ve türevi hatlara girerse? 147'ye girerse?
O zaman uğraşamam üşenirim evimin önünden geçerse binerim. 89A versinler79 ve türevi hatlara girerse? 147'ye girerse?
Aaa, polaris tabela, mükemmel olurdu,HT11'e versinler de gerisi beni ilgilendirmez![]()
O da lawo tabelalı ama mavi renk, kendisini farklı kılan durum buAaa, polaris tabela, mükemmel olurdu,
Ama yalnız şu an Sultangazi’dekiler İkitelli’ye Otokar götürüyor.Karşıdan şu saat itibariyle gelen yok herhalde.Fazla araç gelmedi karşıdan.Yoksa O-3176 üzeri bugün kesin gelecek mi ?BMC'ler de hareket yok. Belki gelen şoförler dönüşte BMC götürür
İBB meclisi İETT 2024 bütçe toplantısı yayınında 60 ar adet küçük ve büyük otobüs alımı planlanıyordu en son. Küçük olan ısuzu novociti volt idi yanlış hatırlamıyorsam.İhale yapılıp elektrikli araç alınırsa geçer.
Niye 98KM’ye arada sırada arızalanan Conectoların yerine veriliyor.Geçen 2 tane çalıştı.Birinin kodu O-2303 idi hatta burda paylaşmıştım.Aynı şekilde 76O’ya da arada sırada veriliyor.Yarın Sefaköy hatlarında otokar görürsem işimi gücümü bırakır çıkarım dışarıyabelki 36AS'ye verebilirler tek araç zaten
Onlar bana hiç denk gelmiyor ya ne zaman 98KM/76O binmemem gerekirse otokar olarak geçiyorlar. Bineceğim zaman hep aynı modellerNiye 98KM’ye arada sırada arızalanan Conectoların yerine veriliyor.Geçen 2 tane çalıştı.Birinin kodu O-2303 idi hatta burda paylaşmıştım.Aynı şekilde 76O’ya da arada sırada veriliyor.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.