B5300-B5381 arası BMC'ler Gürpınar Garajı'na geçmeden önce Topkapı Garajı'nda çalışıyorlardı.
Topkapı garajı şimdilerde ulaşım garajı olduB5300-B5381 arası BMC'ler Gürpınar Garajı'na geçmeden önce Topkapı Garajı'nda çalışıyorlardı.
Bunlardan daha olucak mıdır bi gelişme var mıO zaman 14 araç oldu.
Anadolu Garajı'ndan gelenler:
M4685
M4688
M4718
M4722
M4737
Yunus Garajı'ndan gelenler:
O3176
O3185
O3189
O3200
O3202
O3207
O3219
O3223
O3254
Bunların tamir için gelmiş olmalarına ihtimal vermiyorum yine de her gün konumlarına bakmak lazım.
Bence Conectolardan da biraz daha gelen olmuştur.Çoğunun sinyal tarihi “anı” göstermediği için bilemiyoruz.Benim tahminim 79KM,79G… vs.hatların da yarından itibaren Sultangazi garajına geçebileceği yönünde.Yarın belli olur.Saat 12'den sonra başka araçlar da geçebilir, şu anlık bunlar var.
Yüksek olasılık dahilinde ki geçen hafta 1 araç Sultangazi’den çıkmaya başladı ama Otokar.Metro’dan ve de yaz tarifesinden dolayı şu an sadece 1 araç körüklü çalışıyor 146M’de.M-2540 sabit çalışıyor.Onun yerine M-4720 ya da M-4721’i versinler.İkisi de eskiden 146M,78M,BN2,97E hatlarında dönüşümlü sabit çalışıyorlardı.Benim favorim M-4721 idi.Sebebi de zimmetli şoförleri çok güzel süslemişlerdi aracı.146M'nin de o garaja geçip Conectolardan nasiplenmesini umuyorum ve M4720 eskisi gibi sabit olsa...
İETT kentler İkitelli garajına gelsinde kimler giderse gitsinBmcler cidden gidici galiba![]()
Kesinlikle. 89C 146T hatlarında Kentleri görmeyi özledim HT11 de bunlardan alabilirİETT kentler İkitelli garajına gelsinde kimler giderse gitsin![]()
89F'ye gelsin işim olmasa bile gider binerim. 89F'nin ilk iş gününde Kent vardı ve binmiştim hiç unutmam. Herkes soruyordu x yerine gidiyor mu falan diye bomboştu otobüsKesinlikle. 89C 146T hatlarında Kentleri görmeyi özledim HT11 de bunlardan alabilir
Ben Sultangazi garajının kapasitesi dolduğu için bazı Otokarların İkitelli garajına geçici süre yani yılbaşına kadar emanet olarak gönderildiğini düşünüyorum.Bence bunlar hep Kayabaşı garajına hazırlık.İETT kentler İkitelli garajına gelsinde kimler giderse gitsin
Daha zevkli valla boşver konuş daha iyiBu 146 hattına Otokar da dayanmaz bence.
Çok fazla 146 hattıyla konuşuyorum, farkındayım. Kusura bakmayın.
Kayabaşı'na belki yeni araç alırlar. Orada elektrikli otobüs şarj ve park alanı da olacak.Ben Sultangazi garajının kapasitesi dolduğu için bazı Otokarların İkitelli garajına geçici süre yani yılbaşına kadar emanet olarak gönderildiğini düşünüyorum.Bence bunlar hep Kayabaşı garajına hazırlık.![]()
Araç alınabilir tabi ama kısa vadede olmayacak bu.4 ay sonra garaj açılıyor.Ne ihale oldu ne araç alımıyla ilgili herhangi bir somut gelişme var.Daha sonraya sarkar araç alımı.Kayabaşı'na belki yeni araç alırlar. Orada elektrikli otobüs şarj ve park alanı da olacak.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.