Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Garaj Değiştiren İett Araçları Ve Garaj Muhabbetleri | Sayfa 10 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Garaj Değiştiren İett Araçları Ve Garaj Muhabbetleri

Merhaba, forumdaki ilk mesajımı yazmaktayım an itibariyle! Bu akşam yada gece yaşanan bazı araç değişimleri hakkında yorum yapmak isterim. Bugünkü araç değişimleri yüksek ihtimalle Sultangazi garajının kapasitesinin dolduğunu göstermektedir. Yada Yunus ile olan araç değişimi sonrası son bakımları ve tabela kodlaması yapılıp Yunus garajına gönderilmesi yapılmakta.
Hadi diyelim Otokarların tabela kodlaması yapılacağı için geldiler.(Ki hiç böyle düşünmüyorum.) Conectolar niye geldi peki diye soru sorulur.

Daha önceden de dediğim gibi Kayabaşı garajına hazırlık yapılıyor.

sultangazi garajı uzun zamandır kapasite üstü otobüs barındırıyor(neden önce yollamıyordu da şimdi yolluyor o da bir soru işareti? olur) Her şey sabaha netleşir gibi duruyor yunus garajında ki 31XX 32Xx kodlu otobüslerin çoğunun son görülme saati 23;42 de takılmış durumda da (sormadan değişiklik olduysa bilmiyorum)

Hadi diyelim Otokarların tabela kodlaması yapılacağı için geldiler.(Ki hiç böyle düşünmüyorum.) Conectolar niye geldi peki diye soru sorulur.

Daha önceden de dediğim gibi Kayabaşı garajına hazırlık yapılıyor.
Tahminim bu yönde. Sultangazi son zamanlarda çok büyük bir garaja sahip oldu. Araç kapasitesini aştığını düşünüyorum. Ben açıkçası İkitellideki BMC marka araçlar garaj değişmeden Otokar gelmesini beklemiyorum. Gelirse de yanıldığımı kabul ederim 😅

Ben olsaydım Kayabaşı garajı açılışında BMC leri kullanırdım. En azından yeni gibi görünüyorlar

• Beğen
Tepkiler: emreunel159
Tahminim bu yönde. Sultangazi son zamanlarda çok büyük bir garaja sahip oldu. Ben açıkçası İkitellideki BMC marka araçlar geçmeden Otokar gelmesini beklemiyorum. Gelirse de yanıldığımı kabul ederim
Bizimkiler de tahmin zaten.Yanılınca suçlu olmuyoruz.Çok da güzel belirttin fikrini ama ben anlamadım BMC’ler nereye geçmeden Otokar geçmesini beklemiyorsun.

Benim de tahminim yılbaşında açılacak Kayabaşı garajı için şimdiden karşı taraftaki fazla araçları bu tarafa yolladılar geri kalanları da yılbaşında garaj açılırken gelecek.Yani Kayabaşı garajına Otokarlar ve Conectolar geçeceğini düşünüyorum.Bu hazırlıklar da ona yönelik olduğunu düşünüyorum.Ben de yanılabilirim.Ayrıca siteye de hoşgeldin.Değerli fikirlerini hep paylaş.👍

Bizimkiler de tahmin zaten.Yanılınca suçlu olmuyoruz.Çok da güzel belirttin fikrini ama ben anlamadım BMC’ler nereye geçmeden Otokar geçmesini beklemiyorsun.

Benim de tahminim yılbaşında açılacak Kayabaşı garajı için şimdiden karşı taraftaki fazla araçları bu tarafa yolladılar geri kalanları da yılbaşında garaj açılırken gelecek.Yani Kayabaşı garajına Otokarlar ve Conectolar geçeceğini düşünüyorum.Bu hazırlıklar da ona yönelik olduğunu düşünüyorum.Ben de yanılabilirim.Ayrıca siteye de hoşgeldin.Değerli fikirlerini hep paylaş.👍
Şöyle açıklayayım, BMC'ler uzun zamandır İkitelli garajında çalışıyor. Karşıda bir kaç tane hatta göründüler ilk başlarda ve daha sonrasında İkitelli garajında sabit kaldılar. Eğer bir garaj değişimi olacaksa İkitelli Garajındaki BMC'ler gitmeden garaj değişimi olacağını düşünmüyorum. Sadece araç gelir karşıya araç gitmez o kadar. Ayrıca hoşbuldum :) İyi forumlar dilerim :)

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Wowturkey.Net Forum Sitesi, Türkiye’nin en büyük fotoğraf paylaşım sitesi olmasının yanı sıra bilgi paylaşım forum sitesidir. Kullanıcılara eşsiz bir deneyim sunmak amacıyla aralıksız olarak hizmet vermektedir. Amacımız, birçok insanın arayıp ulaşamadığı bilgilere ücretsiz olarak ulaşmasını sağlamaktır. Resim, ulaşım, genel forum ve şehir altyapı paylaşımlarının arandığı kaliteli forum sitesine hoş geldiniz.

Yasal Uyarı

• WowTurkey.net 5651 Sayılı kanun kapsamında BTK tarafından onaylı yer sağlayıcı'dır. Bu sebeple içerikleri kontrol etme ya da araştırma yükümlülüğü yoktur. Hukuka ve mevzuata aykırı olduğunu düşündüğünüz içeriği [email protected] adresinden bildirebilirsiniz. Kısa sürede dönüş yapmaya çalışacağız.