Evet 89F'de çok bindim maalesef 2021 yılındaBi dönem karsan sololar vardı ikitellide k1198-k1248 arası olması lazım
Evet 89F'de çok bindim maalesef 2021 yılındaBi dönem karsan sololar vardı ikitellide k1198-k1248 arası olması lazım
Yılbaşına doğru ya da yılbaşının hemen sonrasında açılır.Daha bayağı iş var.Görüyorum ben geçerken.Belirli tarih var mı paylaşılan resmi şu tarihte açılacak diye
Öyle deme İETT'ye belli olmaz yarın tak böyle dedin diye görürler İkitelli Garajına alırlarKağıthane karsanları garaj değiştirmez
Sövmeyin ama TCV yakışır zaten çok para çıkmaz bizdenİnanılmaz gaza geldim iban salıyorum burda herkes 100-200 bir şey atsın topluca ortak karar verilen bir markadan araç alımı yapalım. Her hafta bir garajda çalıştırırız herkesin bölgesine gelmiş olur 1-2 ayda 1 kere![]()
Onların o zaman değerli idi şimdi çok yakışmazSövmeyin ama TCV yakışır zaten çok para çıkmaz bizden. Solo karsanlarla kim daha önce patlar yarışmasına girerler ve BOMBA gibi bir garajımız olur.
Yeni araç alınması için ihale yapılması lazım.Sonrasında araçların üretim ve teslim süreleri var.Yakın zamanda ihale yapılmadı ve şu anda ihale yapılacak gibi de görünmüyor.O yüzden kısa vadede Kayabaşı garajına yeni araç gelmesi mümkün değil.Garaj 4-5 ay sonra açılıyor.Kayabaşı garajına, bugünkü gelişmelerle Otokar ve Conectoların geleceği kesinleşti gibi.Yeni garaja yeni alınacak araçları oraya yerleştirirler
Halkalı garajı yapalım.TCV’leri oraya yerleştirelim.Sövmeyin ama TCV yakışır zaten çok para çıkmaz bizden. Solo karsanlarla kim daha önce patlar yarışmasına girerler ve BOMBA gibi bir garajımız olur.
Aman hocam ben zaten bahtsız adamım evimin yanında bomba patlamasını istemiyorumHalkalı garajı yapalım.TCV’leri oraya yerleştirelim.![]()
Çok para çıkmayacaksa eski kasa procitye tamah edeceğiz gibi duruyor.Sövmeyin ama TCV yakışır zaten çok para çıkmaz bizden. Solo karsanlarla kim daha önce patlar yarışmasına girerler ve BOMBA gibi bir garajımız olur.
Hem Kurtköy 2 hem de Kayabaşı için yıl sonu deniyor. Yılbaşı'nda büyük bir araç değişimi olacağını düşünüyorum.Belirli tarih var mı paylaşılan resmi şu tarihte açılacak diye
Sözleşmenin detayı neydi ki. X garajında 8 yıl boyunca kalmak zorundadır gibi miBMClerin 8 yıllık sözleşmesi doluyor. Ya Sultangazi'deki Otokarlarla takas yapılacak ya da BMClerin bir kısmı oraya geçecek.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.