O2198-O2306 otolar cebeciden ikitelliye geçerse Yunus garajında ki O3176-O3303 de buraya geçecek gibi
Şu an henüz 9 araç geldi. Anadolu Garajı'ndan da 5 tane Conecto.O2198-O2306 otolar cebeciden ikitelliye geçerse Yunus garajında ki O3176-O3303 de buraya geçecek gibi
At yarışı gibi canlı takip ediyoruz gece geceO2240 İkitelli'ye an itibarıyla giriş yaptı. Arkasından O2249 ve O2204 geliyor.
CNG hakkında bir duyum var mı,belki Karsan yatabilirKurtköy 2 Garajı'da açılacak. Orada 150 körüklü otobüs parklanacak ayrıca.
At yarışı değil,At yarışı gibi canlı takip ediyoruz gece gece![]()
ve gece görevi verilmemiş araç geliyor işin daha da tuhafıO2240 İkitelli'ye an itibarıyla giriş yaptı. Arkasından O2249 ve O2204 geliyor.
Onu ben de duymuştum fakat iett'nin en son paylaşımında 150 körüklü otobüs kapasiteli garaj olarak duyurulmuştu.CNG hakkında bir duyum var mı,belki Karsan yatabilir
O3045'de yolda.O2240 İkitelli'ye an itibarıyla giriş yaptı. Arkasından O2249 ve O2204 geliyor.
Yunus araçlarının aksine tabelaya kod yükleme olayı olmayacağı için hemen çalışmaya başlarlarYarın hafta başı, bakalım bu otokarlardan 2-3 tanesi ikitelli garajına bağlı hatlara verilecek mi akialar gibi
Çok büyük garaj olacağını sanmıyorum o yüzden uğraşmazlaro zaman CNG belki Kayabşı'na kurulur,
O2 yaziınca İkitelli'de 14 araç var gösteriyorCidden O ve İETT seçip filtreleyince 942 tane otokar çıkıyor. Bunların hiçbirinin İkitelli garajında olmaması tuhaftı
16 olmak üzere. O2204 ve O3045'de geliyor.O2 yaziınca İkitelli'de 14 araç var gösteriyor
Öyle görünüyor.O2202 de garaj değiştirenlerden mi @tolga Hocam
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.