Tema düzenleyici

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan SaySev
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu sahibi
Ben abb ye hala güvenmiyorum inşallah kaynak sağlamdır
 
Kaynak çok güvendiğim, içerdekilerle senli benli olan biri. Sorun yok demişler. Itirazlara red cevaplarını görüşmüşler, planda oynama şeklinde bir gündem olmayacak demişler.
Buna rağmen arkada iş çevirecek kadar yalancı olacaklarını sanmıyorum.
 
Temmuz ayı itibariyle olumlu yönde nihayete ereceği yönünde sağlam olduğunu düşündüğüm bir kaynaktan bilgi geldi ama prensip olarak imzalı evrakı görmeden yada tebliğ yazısını görmeden pek beklentiye girmiyorum.

ABB'nin ve Çankaya Belediyesinin daha fazla yokuşa süremeyeceği, tüm itirazların sonuçlandığı bahanelerinin kalmadığını söylüyorlar,



Ekli SS'de yazdığım gibi dilekçeyi vererek konuyu resmileştirme peşindeyim, önümüzdeki gündem görüşmeleri sonrası harekete geçerim.

herkes için beklentilerin karşılandığı bir Temmuz ayı olur umarım.

ddrga.JPG
 
Karşıma sürekli 1+1 ve 2+1 projeler çıkıyor. En son Gökdemir İnşaatın projesi çıktı incekte 1800 adet 1+1 ve 2+1 daire yapacakmış. Neredeyse bütün projeler bu şekilde. Nereye doğru gidiyor bu iş anlamak mümkün değil.
 
Artık eskisi gibi büyük konut alamıyor herkes bütçesi sebebiyle. Firmalarda küçük metrekareli projelere kaydı haklı olarak.
 
Konu sahibi
bundan sonra işler nasıl ilerler işler bir engel kalmadı değil mi ruhsat süresi dışında
 
Işte budur. Hepimize hayırlı olsun.

Planın uygulanması önünde hiç bir engel kalmamış olacak.

Artık inşaat firmaları için de her şey netleşmiş oldu.

Ruhsat başvuruları yapıldıkça belediye de altyapı için çalışmaları başlatır.
 
Sanmam yarın kesinleşsin. 5-10 madde onaylayıp bırakırlar. Yarından sonraki günlerin birine denk gelir artık hangi gün olur bilemem
 
Yalnız ufak bir dipnot düşeyim;

Çankaya belediyesindeki itirazların tamamına red verilmiş, büyükşehirdeki itirazlarında plan notlarına olanlara red verilmiş. Red verilmeyen hangi itirazlar var onu bilmiyorum fakat süreci etkileyecek şeyler olmadığını söyleyebilirim (tahminen). Çünkü asıl önemli olan plan ve notlarıydı o da komisyondan geçmiş. Ruhsat alımlarını etkileyecek bir durumun oluşacağını düşünmüyorum.

Rapor meclisten geçtikten sonra çankaya belediyesinden bilgi alınabilir haftaya.
 
Parsel bazında daha sonra kim ne yapıyorsa yapsın kim nereye itiraz ediyor dava açıyorsa açsın. 3-5 çakalın yüzünden ömürden ömür gitti. Tam 10 senem burayı beklemeyle geçti artık yeter
 
  • Beğen
Tepkiler: RKK
Konu sahibi
Parsel bazında daha sonra kim ne yapıyorsa yapsın kim nereye itiraz ediyor dava açıyorsa açsın. 3-5 çakalın yüzünden ömürden ömür gitti. Tam 10 senem burayı beklemeyle geçti artık yeter
Benim dün itibariyle tam 15 Senem doldu. Çok yıllar pişman oldum, keşke almasaydım dedim. Ama umuyorum çok değil bir sene sonra ben dshil hepimiz iyi ki almışız diyeceğiz inşallah.
 
Geri
Üst Alt