Plancının yeri olsada bişey ifade etmiyor yeni satın alana bilginşz olsun50 lik bulvarda 30 bin istiyorlar. Belediyenin kararlarına göre aşama aşama yükselecektir. 35 linkte en son arkadaşım 16 ya aldı hissedarı çöktü ama problemli bir parsel değil. Şu an başka bir arkadaşım kendisi için bakıyor. Bu veya buna yakın rakamlara problemsiz hisse bulursa alacak ( plancinin yeri olmaması gerekir)
Belki bilgin yok ama plancinin yerini alan parası çöp oluyor. Akrabamız bilmeden aldı plancı sufa açtı. Birde üstüne fiyatı yüksek gostermisle diye de dava açtı. Baktık 3-5 yıl mahkemesi sürer sonuç olarak ta en iyi ihtimal satın aldığı rakamdan sayacaklar eee o zamanlar 3 bin falandı yani mahkeme bitene kadar perişan olacaktı birileri araya girdi planciya ulaşıp uzlastilar. Bizimki parasını zor kurtardı. O yüzden plancı isin bulasmam. Abi onlar güçlü adamlar yol yordam bilirler. Trampa dışında dodurgadan almayacaz. Arkadaşıma yer bulsakta trampa olarak alırım. Daire veya emsali arsa karsiligiPlancının yeri olsada bişey ifade etmiyor yeni satın alana bilginşz olsun
Rkk bey biz yaklaşık 30 gün önce 16 ya gölet civarı bir parselden aldık. Ama dediğiniz gibi alım olarak fırsat yatırımı olarak görüyorum.Benim hissedar olduğum 1,2 emsal ticari parselde 6 ay evvel 15 binden satış oldu. Şu anda hala 16 bin gibi rakamlara konut parseli varsa alabilen kaçırmasın derim. Köprüden çıkıştan önceki son fırsat olur.
Alp bey sarı sitede denk geliyor bazen Alp emlak ofisi sizin mi.Benim sağlık alanında yoktur.eğitim alanında vardır.yanlış hatırlamıyorsam hissedar sayısı 2000 civarındaydı.yani bu parsellerde zaten tarlanın %6,3 ü kadar miktar vardır.parsel büyüklük metre kareleride fazladır
Benim değil.emlakcı değilimAlp bey sarı sitede denk geliyor bazen Alp emlak ofisi sizin mi.
Dodurga ilanlarında var.
1,75 emsal için mi 2 emsal mi hocamBu arada Dodurga da bilinan ve sağlam denilen 1-2 emlakciyla görüştüm 20-30 bin arası yerine göre fiyat verdiler.
Ne zaman dava acmayi dusunuyorsunuz?Değişik duyumlar alsak da umarım bunlar doğru değildir, planın sonuçlanmasını geciktirecek herhangi bir adım atmazlar.
Ben kendi adıma son revizyonun dışında herhangi bir öneri getirecek olurlarsa Büyükşehir İmar Komisyonu üyelerinin kötü niyetle hareket ettiklerine inanırım ve görevi kötüye kullanma şeklinde dava açmayı düşünürüm.
Belediye ise oyalamayı bırakıp artık önümüzdeki meclis toplantısında bu işi bitirmelidir. Aksi takdirde dava açan herhalde sadece ben olmam.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.