Hadi insallahAldığım duyum herhangi bir sorun olmadığı yönünde. Hayırlısı ile bu ay sona erecek.
Benim dün itibariyle tam 15 Senem doldu. Çok yıllar pişman oldum, keşke almasaydım dedim. Ama umuyorum çok değil bir sene sonra ben dshil hepimiz iyi ki almışız diyeceğiz inşallah.Parsel bazında daha sonra kim ne yapıyorsa yapsın kim nereye itiraz ediyor dava açıyorsa açsın. 3-5 çakalın yüzünden ömürden ömür gitti. Tam 10 senem burayı beklemeyle geçti artık yeter
Valla sizin de iyimiş bizim 25 seneyi geçiyorBenim dün itibariyle tam 15 Senem doldu. Çok yıllar pişman oldum, keşke almasaydım dedim. Ama umuyorum çok değil bir sene sonra ben dshil hepimiz iyi ki almışız diyeceğiz inşallah.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.