Maddeler kabul edildi sıkıntı kalmadiHayırlı olsun derken ne oldu üstadlar yani?
Ruhsat başvuruları başlar mi şu süreçteSonunda plan tamama erdi.
Önceki dönemi bilemem ama şu son revizyon konusunda bütün pürüzlerin ortadan kalkmasını sağlayan Çankaya Belediyesi'ne buradan özellikle teşekkür ediyorum.
Hepimize hayırlı olsun.
Eğer bulvar yapılırsa bağlantı sokaklar zaten ilçe belediyesinin sorumluluğunda. İlçe belediyesi'nde sokakları yapmak zorunda. Geriye de çok bir iş kalmıyor zaten.Altyapı için ASKİ nin en kısa sürede ihaleye çıkacağını duydum. Öncelikle 6.5 km 50 lik bulvardan başlayacaklarmış işe
Ben işin resmiyetini bilmiyorum ama imar planında bunların hepse belli zaten. Benim oturduğum yerde imar varken yol vs hiç bir şey yokken muteahit Lee başladı belediye de yavaş yavaş yol su vs vs işlemlerine sonra başladı. İnşaatlar devam ederken bu islemler yapılıyor zaten. Yani yol kanalizasyon inşaat başlarken olmayabilirOlur mu öyle şey. Altyapı tamamlanır bina ona göre projelendirilir. Kanalizasyon, temiz su, elektrik vs nereden bağlanacaksa ona göre tesisat odası konumlandırılır. Ruhsat başvurusunda olmak zorunda mı bilmiyorum ama varsa ruhsat bile alamaz sırf bu yüzden.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.