G
Goldman
Arkadaşlar karışık bir meclis kararıyla dodurga imar planını tekrar davalık hale getirmezler umarım, duyumlarınızı lütfen paylaşın.
Ne zaman dava acmayi dusunuyorsunuz?
Meclis gündemi belli değil. İnternetteki Haziran gündemi.Ayın 4 ünde Dodurga gündemde gözüküyor
benimde sağlık alanım var başka parselde bende kamuya satabiliyor muyum arsamı nasıl oluyor bilgi verebilir misiniz
benimde sağlık alanım var başka parselde bende kamuya satabiliyor muyum arsamı nasıl oluyor bilgi verebilir misiniz
İnternette emre altun ismini aratınca bir numara çıkıyor. Burada mesaj atanla aynı kişi mi bilmiyorum. Arayıp öğrenebilisiniz.
başka bilgilere ulaşıp burada paylaşabilirseniz başkalarınında işini görür büyük ihtimal.
Özel mesaj attım. Dönüş yapmanız mümkün mü?Hocam cukurambar adresli ise doğrudur.
Platformda mantıklı olan nadir yazilardan. Saygılar.Kooperatiften hisse alanların yerinde olsam savcılığa dolandırıcılıktan suç duyurusunda bulunur kitlerdim. Plan notunu bildikleri halde insanlara bağımsız 1+1 vaad edip sonra beceremeyince ( daha sonra nasıl olsa hallederiz bi şekilde mantığı ile hareket ettikleri için) suçu belediyeye atmayla olmuyor bu işler. ne plancının sıkıntısı bittti ne kooperatiflerin yaw.
3 günlük yasaklama gelmişti.@Rime bey bu şahıslar forumdan atılmamış mıydı neden geldi tekrardan ?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.