Arkadaşlar bu grubun büyük çoğunluğu Dodurga otoban içi mağdurları!! pardon arsa hissedarları. Şahsi görüşm ama başka lokasyonların fikirsel tartışmalarını bu platformda yapmazsak iyi olur. Hem vakit kaybı hem gereksiz dikkat sarfiyatı açısından.
Şubatta karar verilecek mi şimdi konular o kadar sapıyor ki kafamız karışıyor
Karar askıdan sorunsuzca inerse yavaştan başlar yükselmeye.yazılanları okuyunca, bütün problemler halledilmiş, müteahhitler inşaatlara başlıyor gibi hissedip çok sevindim.
ama ortada daha bir şey yok diye biliyorum.
kaçırdığım birşeyler mi var acaba?
beklentilerimiz gerçekleşmek üzerimi?
olumlu haberler mi var?
sahibinden:'de baktığımda halen 50'lik bulvarda 16.500'den fiyatlar görüyorum da, fiyatlara niye yansımıyor bu olumlu beklentiler.
bilgilendirenlere şimdiden teşekkür ediyorum.
tüm dodurga yatırımcılarına da selamlar.
Bu hafta veya haftaya meclis gündemi açıklanır kesin. Birlikte takip ederiz sonrasını.hangi gün belli oluyor askıya çıkıp çıkmayacağı acaba?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren xentr.net adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.