Sizin parselin olduğu yerler şuan kaçtan satılıyor
Sizin parselin olduğu yerler şuan kaçtan satılıyor
Sizin parsel şuan kaçtan satılır dönümü29821'de olanlar varsa irtibatlaşabiliriz
Hiç bilmiyorum. Satma niyetim olmadığı için hiç araştırmadım..Sizin parsel şuan kaçtan satılır dönümü
Satılık arsa ilanları var. Genelde parselleri yazıyor. 3 aşağı 5 yukarı fiyatları öğrenirsin. Hissedar arttıkça fiyat düşüyor bildiğim kadarıyla.Sizin parsel şuan kaçtan satılır dönümü
Biraz ilanlara baktımda 18 20 bin civarı 50lik bulvar üzerinde satanlar var. Dönüm hesabı 1.8 2 milyon eder.Sizin parsel şuan kaçtan satılır dönümü
2 gün önce başıma geldi. Dairemi satıyorum arayan davşan diyor ki daireyi yatırım amaçlı alıcam ama iki ortak alıcaz. İstediğiniz parayı nakit size vereceğim onda sıkıntı yok ama ortağıma 1 M fazla söyleyecez aradaki fark benim dedi. Eee dedim. Dedi ki siz ilanı kaldırın bana evin fotoğraflarını atın gerisi bende. Ben diyor Sapancada Nefes Bungalovların sahibiyim ismim Melik gibi birşey söyledi. Parada sıkıntı yok diyor. Anlattı da anlattı. Dinledim dinledim en son ağzıma geleni sayınca kapattı telefonu sonra da engelledi. Demem o ki konuşmanıza çok izin vermiyorlar. Dikkatli ve ayık olunuz !! Dediğiniz gibi.Biraz ilanlara baktımda 18 20 bin civarı 50lik bulvar üzerinde satanlar var. Dönüm hesabı 1.8 2 milyon eder.
Ufak hisse satışlarıda var 25, 50, 100 metre vs. Kendi parselinde olup payını büyütmek isteyen düşünebilir.
Bu arada sosyal medyada karşıma çıktı. Daire satarken dolandırılmamaya dikkat edin. Özellikle daireyi kimin adına veriyorsanız havalenin onun hesabından geldiğine bakın. Daireyi amcama, halama, oğluma, kızıma alıyorum diyenlere karşı uyanık olun.
Aynen bu şekilde gerçekleşiyor.2 gün önce başıma geldi. Dairemi satıyorum arayan davşan diyor ki daireyi yatırım amaçlı alıcam ama iki ortak alıcaz. İstediğiniz parayı nakit size vereceğim onda sıkıntı yok ama ortağıma 1 M fazla söyleyecez aradaki fark benim dedi. Eee dedim. Dedi ki siz ilanı kaldırın bana evin fotoğraflarını atın gerisi bende. Ben diyor Sapancada Nefes Bungalovların sahibiyim ismim Melik gibi birşey söyledi. Parada sıkıntı yok diyor. Anlattı da anlattı. Dinledim dinledim en son ağzıma geleni sayınca kapattı telefonu sonra da engelledi. Demem o ki konuşmanıza çok izin vermiyorlar. Dikkatli ve ayık olunuz !! Dediğiniz gibi.
10 şubat akşam 18:00 de toplanacak meclis.Bu hafta veya haftaya meclis gündemi açıklanır kesin. Birlikte takip ederiz sonrasını.
Düzeltme: bu perşembe veya cuma meclis gündeminin açıklanıp pazartesi günü meclisin toplanmasını bekliyorum.
1000 lik planların üst plan olarak 5000 lik planlara uyumlu olması şartı var, bu nedenle konut büyüklüğü 150 m2 olarak belirlenebilir. Bu maddeyi 1000 lik planda işlememeleri resmen sorumsuzluk, saçmasapan iş yapmışlar.İnşallah Rkk bey benim korkum konut parsellerine 160 metre sınır gelmesi bu yüzden itiraz edilebilir diye düşünüyorum.İnşallah planda dediğiniz gibi sorun çıkmaz hale gelmiştir
150m2 3+1 için bürütse ok ama netse biraz büyük bana göre. Ama yinede değerlendirilir bir şekilde. Çamaşır odası eklenir, kiler eklenir bir yol bulunur1000 lik planların üst plan olarak 5000 lik planlara uyumlu olması şartı var, bu nedenle konut büyüklüğü 150 m2 olarak belirlenebilir. Bu maddeyi 1000 lik planda işlememeleri resmen sorumsuzluk, saçmasapan iş yapmışlar.
O yüzden 2+1 kooperatifleri kurmuşlar, millete 1+1 daire hissesi diye küçük küçük hisseler satmışlar.
150 m2 şartı gelirse itirazlar planı durduramaz, üstelik yoğunluk hesabı zaten genelde konut sayısını belirlediği için plan yürür. Ancak mağdur olan koop hissedarları için 2 kişiye ortak bir daire gibi çözümler bulunması lazım. Elbette en iyi çare bu değil, 4+1 satınca iki tane 2+1 almaya yetmeyecektir.
Kaç parsel koop parseli bilemiyorum ancak umarım onlar için de uygun bir çare bulunur.
150 m2 genelde 4+1 olur, zaten yıllardır bütün ilanlarda 4+1 diye geçiyordu. Zaten Türiye'de 4+1 daireler içinde sahiden 150 m2 net pek göremedim. 180 hatta 200 m2 net diye sattıkları 4+1 net kullanım alanları 130-140 arası.150m2 3+1 için bürütse ok ama netse biraz büyük bana göre. Ama yinede değerlendirilir bir şekilde. Çamaşır odası eklenir, kiler eklenir bir yol bulunur![]()
Son zamanlarda bu bölgedeki ilanlara sürekli bakıyorum. Hem fiyat takibi hem de fikir vermesi açısından. 230 m2 (bürüt), 270 m2 (bürüt) bir çok ilan var 4+1. Gerçekten bu ölçülerde mi bilemiyorum. Fotoğraflara bakınca söylenilen m2 ile ev pek tutarlı görünmüyor. Birebir ölçmek en kesin yol tabiki.150 m2 genelde 4+1 olur, zaten yıllardır bütün ilanlarda 4+1 diye geçiyordu. Zaten Türiye'de 4+1 daireler içinde sahiden 150 m2 net pek göremedim. 180 hatta 200 m2 net diye sattıkları 4+1 net kullanım alanları 130-140 arası.
Yazlık alırken de emlakçının birinin ısrarla 240 m2 net diye iddia ettiği yazlığı inatlaşınca lazer metre ile ölçtüm. Merdiven kovası, boşluğu vesaire her yeri topladık 148 m2 çıktı. 3-5 hadi 15 m2 şişirmeyi anlarım da 100 m2 birden şişirmek de ancak bizim memlekette olur. Evleri de aynı cips gibi satıyorlar, hava ile şişirdikleri ambalaj devasa, içinden ancak bir avuç cips çıkıyor.
İnşallah 2+1 hisseli kooperatiflere de çare bulunur. Bilmiyorum, belki de parselleri ticariye çevrilerek 1+1, 2+1 yapma hakları olur, koop. olarak %10 refah payı ile bir şekilde çözüm bulunursa çok güzel olur.
Belediyenin bununla ilgili bir yönetmeliği var mı? Link varsa bakayım.Arkadaşlar aklınızda bulunsun inşaat halinde müteahhitler ekstra yüzde 30 konfor payını alıyor belediyeden. Buna göre de pazarlığınızı yapabilirsiniz. Balkon, antre vs yi bu konfor payından karşılıyorlar. 150 metrelik netiniz aslında 195 m2 net oluyor. Konu hakkında daha fazla bilgi sahibi varsa aydınlatabilir bizi.
Konfor payı diyince jeton düşmediArkadaşlar aklınızda bulunsun inşaat halinde müteahhitler ekstra yüzde 30 konfor payını alıyor belediyeden. Buna göre de pazarlığınızı yapabilirsiniz. Balkon, antre vs yi bu konfor payından karşılıyorlar. 150 metrelik netiniz aslında 195 m2 net oluyor. Konu hakkında daha fazla bilgi sahibi varsa aydınlatabilir bizi.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren xentr.net adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.