Keçiören'de neresi 50Mütahitlerle kat karşılığı anlaşmalar sincanın bazı bölgeleri yüzde 40 Keçiören yüzde 50 emek ve Söğütözü yüzde 65 dir dodurgada yüzde 55 olur diye düşünüyorum.çünkü kat karşılığı mütahit için maliyet aynı fakat mütahite kalan daire fiyatları farklıdır
Keçiören Esertepe,yayla mahallesi yüzde 50Kuzey yıldızı Yenimahalle yüzde 35-38
Ovacık yüzde 40-45
Dodurga sınirinda Beytepe 2+1 8.5 milyon satılıyor dadurga da inşaat baslarla 4+1 le şu anki fiyatları 15 milyonun üzerinde olur. Beytepede 17 milyona daire satıldıincekte 4+ 1 fiyatlarına baktım.
denildiği gibi 17-18 milyona daire pek yok.
fiyatlar çok daha aşağıda gibi.
4-5 milyonlara bile 4+1 daire var gibi gördüm.
ben mi yanlış değerlendiriyorum, gözden kaçırdığım birşeyler mi var acaba?
Dodurga sınirinda Beytepe 2+1 8.5 milyon satılıyor dadurga da inşaat baslarla 4+1 le şu anki fiyatları 15 milyonun üzerinde olur. Beytepede 17 milyona daire satıldı
İncekte 5 milyona satılan dairenin tokiye 120 ay borcu var.yani tapulu satılmıyor.devir olarak satılıyorincekte 4+ 1 fiyatlarına baktım.
denildiği gibi 17-18 milyona daire pek yok.
fiyatlar çok daha aşağıda gibi.
4-5 milyonlara bile 4+1 daire var gibi gördüm.
ben mi yanlış değerlendiriyorum, gözden kaçırdığım birşeyler mi var acaba?
Dosya imar ve bayındırlık komisyonuna gitti. Burada gerekli düzenlemeler yapılarak rapor hazırlanıp meclise tekrar sunulacak. Onaylandıktan sonra değişiklikler askıya çıkacak. Bu süre zarfında itiraz olmaz ise inşaat ruhsatları verilmeye başlanacak.Ocak ayı meclis kararları açıklandı fakat dodurgayla ilgili kararı göremedim bilgisi olan varmı
Yine mümkün olduğunca işi yavaştan alıp arsa toplayacak çantacılara fırsat yaratmaya çalışıyor bu belediye. Kooperatif hissedarı olarak benim için büyük bir problem yok ama arsa sahiplerini sabır taşına çevirdiler. Şu forumda kararın alındığı günleri görüp birbirimizi tebrik ederiz inşallah.Gündemde yoksa o iş 1 ay sonraya attı demek. Varsa bağlantısı olan belediye ile öğrenebilirse çok güzel olur gerçekten.
Hocam sağolun bilgilendirme için. Buralarda bu ara bir imar çalışması falan mı var acaba? Fiyatlar artmaya başlamış çünkü, önceden hiç para etmiyordu?Eski Dodurgadan geçme, Orhun mahallesi otoban dışı Türkkonut karşısına isabet eden imarsız yerlerde Aşağıkemah , Çatalarkaç, Kemahın beli, Ahmetpınarı mevkilerinde hisse m2 fiyatı 2700 ile 4300 tl arasında değişiyor. Bu mevki isimleri oranın eskilerinin yada yerlisinin tabirleri olup haritada yazmıyor. Baya bir emlakçı gezdim. Hissedar azaldıkça fiyatlar artıyor. Anlık durum bu. Fikir vermesi için yazıyorum.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren xentr.net adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.